Horoskopius

Venera u Jarcu se približava konjunkciji sa Plutonom i kvadratu s Uranom u Ovnu-Venera u podzemlju!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Činjenica da se ovi aspekti odigravaju u Ovnu i Jarcu, govori o preprekama i izazovima između onoga što želimo i onoga što predstavlja stvarnu i činjeničnu stranu. Slično kao kada se suočavamo s izazovima kako bi se pokrenuli iz one točke u kojoj se nalaze naše želje, jer nailazimo na prepreku koja je realno prisutna. Iz situacija poput ove vjerojatno je i nastala ona misao “želje su jedno, ali realnost je nešto sasvim drugo”, jer Ovan predstavlja pokretački impuls, koji je vođen strašću i željama, a Jarac predstavlja tvrdi bedem realnosti. Ova dva znaka govore o borbi između onog koji neiskusan i ponesen mladenačkim duhom, gdje je sve dopušteno i onog koji je zreliji i iskusniji i zato ne dopušta sve, jer se trudi da ima kontrolu nad sobom i životom. Kada je Uran u Ovnu, onda je i mladenački duh burniji, ekstremniji i dopušta svaki rizik, pa i ideje da bi se uzdigla strast i želja. Slično kao kada je izbor predvodnik da bi tek nakon nje iz nje proizlazilo i sve drugo. Venera u Jarcu govori o osjećajima, koja su povezana sa sigurnošću i koja su kao takva oprezna i razumna. Tamo gdje je Venera, tu se susrećemo s osjećajima, koja u nama pokreću ljepotu, zadovoljstvo i simpatije. Ona je tu da bismo osjetili dopadanje i sviđanje i zato ova planeta donosi i osjećanje radosti, jer ćemo se uvijek obradovati nečemu ili nekom tko nam se sviđa. Zato Venera u Jarcu osjećaje radosti, uživanja i zadovoljstva poistovjećuje sa sigurnošću. Imam siguran posao. Imam sigurnu vezu. Čuvam svoj status i položaj, jer mi daje osjećaj sigurnosti. Zadovoljna sam u vezi, jer imam čvrst oslonac. Želim uživati ​​do duboko u starost, a to mogu samo uz oprezan, razuman i mudar pristup. Cijenim praktične vrijednosti. Cijenim sve ono što donosi stabilnost, trajnost i sigurnost. To je Venera u Jarcu. Međutim, konjunkcija s Plutonom i kvadrat s Uranom. može sve ovo uzdrmati i korjenito promenuti pristup prema svemu ovome.

Venera je ljubav i ljepota, a kada se Pluton, kao gospodar Podzemlja, sretne putem konjunkcije s Venerom, dolazi do spajanja tame i dubine s osjećajima, a zbog kvadarata s Uranom partner u vezi mijenja dosadašnji koncept ljubavi ili želi mijenjati nešto u vezi, što kod drugog partnera izaziva ljubomoru, posesivnost i želju za kontrolom, jer osjeća prijetnju kroz mogući gubitak ili napuštanje. Razdvajanje, udaljavanje ili raskid pod utjecajem ovih aspekata je noćna mora, ali i pročišćenje ili prekretnica. Trenutak kada treba eleminisati sve ono što nije zdravo u vezi i odnosu ili eleminisati konkretno vezu i partnera i potpuno se udaljiti.

Pluton ide u krajnosti i ekstreme i zato on funkcionira po sistemu eliminacije i “ili – ili”. Ili, mi se sviđaš, tako da ću opsesivno da te doživljavam ili mi se ne sviđaš, pa ću morati te eleminis. Ili, ću se uliti cijeli u tebe ili ću se potpuno udaljiti, tako da me više nema. Prijelaz Venere preko Plutona je slično kao kada vas netko pomiče iz korijena, slično kao kada ne možete odvojiti pogled od nekoga, koga u tom trenutku osjećate kao da je cijeli život bio u vama ili kao da se poznajete godinama, au stvari ste se prvi put vidjeli. Ovo vrijedi za one koji nisu u vezi, ali i za one koji su u vezi, pa im se događa paralelno, ali i za one gdje pomicanje iz korijena predstavlja radikalne promjene ili kraj. Naravno, mnogo toga ovisi od vaše natalne karte, jer netko može ove aspekte osjetiti iu odnosu na financije, posao, karijeru ili status, jer se konjunkcija odigrava u zemljanom znaku. Međutim, zemlja se bavi sa sigurnošću, pa šta god da je u pitanju, sigurnost može biti uzdrmana.

Pluton u konjunkciji s Venerom predstavlja fatalnu vezanost, as obzirom da će ova konjunkcija biti u kvadratu s Uranom u Ovnu, istovremeno se javlja bijes i ljutnja, jer ne možemo tako lako izaći iz ovakvih emocija, osjećanja ili odnosa, što dodatno pojačava napetost i nervozu. Slično, kao da smo želju za promjenom i individualnošću potisnuli i ona se sada pojavljuje kao sjena u momentima kada to uopće ne očekujemo, što se manifestira kroz tenzije i napetost u vezi i bliskim odnosima. Slično kao kada iznenada, bez najave i objašnjavanja, ustajete i odlazite, ako treba iu pola noći ili na sred ulice, jer uopće nije bitno ni vrijeme, a ni uvjeti u kojima se nalazite. Jarac je povezan s prošlošću, tako da se opet pojavljuju pitanja koja smo odlagali ili pokušali zaobiđemo i gurali ipod tepiha, odlagali u podrume, a koja sada mogu aktiviraju ekstremna rješenja, jer se negdje duboko iz nas pojavljuje želja za promjenom. Zbog toga, ovakva konfiguracija aspekata ukazuje i na konačnost kao kraj u bliskom odnosu. Obično nešto treba umrijeti i dođe do kraja, do one točke gdje se kraj i početak nalaze kao jedno. I unutar postojeće veze neki stari koncepti mogu simbolički umrijeti, što je put dobiti odgovor na pitanje “Što u stvari ljubav treba biti?”, Koji vam je sada potreban. Međutim, ovaj tranzit govori i da ćete zaista željeti odnos ispunjen jakim intenzitetom, strašću i opsesijom, razuzdani seks, opasnu i prikrivenu strast. Romeo će tražiti svoju Juliju, a Julija svog Romea. Osjećaji, emocije i veza od vas prave zarobljenika, kada je Venera pod utjecajem Plutona, ali zbog kvadrata s Uranom, ovo je i oslobađanje iz veze u kojoj ste bili zarobljeni ili opčinjeni magijom, čarima i energijom Plutona. Silazak niz stepenice ili otvaranje vrata koja vode u podzemlje, može biti i oslobađanje.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM