VENERA U JARCU-Ima dobar društveni status, bavi politikom, antikvitetima, klasičnom umjetnošću, stomatolog je ili arhitekt …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

VENERA U JARCU je ozbiljna djevojka, koja je klasično obučena. Ona je konvencionalna, konzervativna, rezervirana, pristojna, strpljiva, odmjerena i stabilna. Često nije lijepa, proračunata je, ambiciozna i lojalna. Nije je lako zavesti. Ima dobar društveni status, bavi politikom, antikvitetima, klasičnom umjetnošću, stomatolog je ili arhitekt. Ona poštuje tradiciju

RETROGRADNA VENERA U JARCU u mladsti je zrelija od svojih vršnjaka, sputava emocije i sebi uskraćuje zadovoljstva. Život joj je ispunjen ogradama i formom. Karmičke ljubavi. Vraća se starim vezama.

MUŠKARAC Venera u JARCU bira imućne žene na dobrom društvenom položaju i pažljivo ulazi u veze. Status i ekonomska sigurnost imaju prednost nad ljubavi. Vjeran je, traži puno privrženosti i ozbiljno pristupa ljubavi. Kontrolira emocije i nema puno strasti. Voli zrelije žene i tamnopute. U ljubavi sve ide sporo. Sklon je dugim vezama. Hladan je i nije romantičan. U brak ulazi zbog socijalnog statusa. U mladosti traži starije žene, au zrelim godinama mlađe. Nije za površne veze. Često se oženi ženom koja mu može pomoći u karijeri. Stare ljubavi su mu važne.

KAKO PRIVUĆI MUŠKARCA Venera u JARCU? Ako to zaista želite poslije ovog gore navedenog onda se obucite klasično, “zakopčajte se do grla”, jer on voli odjeća više skriva nego što otkriva. Ne odudarajte od okoline. Obucite nešto crno ili smeđe, nešto kožno stavite na sebe. Bilo bi dobro da ste crnka. Budite ozbiljni, odmjereni i naoružajte se strpljenjem, jer mu treba dosta vremena dok se odluči vam priđe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK