VENERA U BLIZANCIMA-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Veneru u znaku Blizanaca privlači istraživanje i mentalno povezivanje s partnerom. Voli komunikativne osobe, spontane i radoznale. Iako i sama može biti konzervativna, odgovaraju joj ekstrovertirane osobe među kojima se osjeća slobodno reći svoje mišljenje. Zanimaju je različite stvari, počevši od plesa, preko psihologije, do umjetnosti.

Kao promjenjiv znak ne može dugo zadržati na jednom polju i jednoj temi, osim ako joj dispozitor nije u fiksnom znaku što može predstavljati veliki izazov za nju. Mnogo interesovanja, a malo vremena da se sve postigne. Kao mentalni znak, bitno joj je da ideje dijeli s nekim, da su ideje logične, objektivne i racionalne. I ljubavi prilazi na sličan način. Vrednuje strategiju i sposobnost drugih ljudi da povežu stvari, voli asocijacije, zagonetke, misterije. Mir i ravnotežu nalazi u situacijama u kojima je praktična, bilo da je to učenje ili stvaranje nečega, bitno joj je da svoju inteligenciju može primijeniti za nešto vidljivo i materijalno.

Voli nakit, počevši od zanimljivih naočala, prstenova, maskare. Mladolikog je izgleda i ponašanja i uvijek zainteresirana za zabavu i druženje. Gotovo bez predrasuda, nema problema da se druži s mlađima od sebe, svaku situaciju vidi kao pogodnu za istraživanje. Međutim, desiće se da u nekim momentima bude suviše gruba i površna, nestrpljiva također. Zbog svoje promjenjive prirode može joj biti teško samo jednom partneru bude posvećena i vjerna, pogotovo u mlađim godinama.

Lako gubi fokus i interes, te vrlo brzo prelazi na novu temu. Može uživati ​​u pisanju poezije ili čitanju iste. Iako izvana djeluje prisutno, kao intelektualni znak, ova Venera je uvijek u mislima i preispitivanju stvari, pa taj radoznali duh koji ima nije uvijek praktičan po nju samu, pogotovo kada se pretvori u misli i unutarnji dijalog.

Poznati sa Venerom u Blizancima: Jennifer Lopez, Uma Thurman, Sandra Bullock, Russell Crowe, Tom Hanks, Adel, Kajli Minog, David Beckham, Bob Dylan, Harrison Ford, Jessica Simpson, Naomi Campbell

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK