Venera u Blizancima donosi pojačanu komunikaciju među ljudima …. Svi su šarmantni, otvoreni, raspoloženi za priču i druženje!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Blizancima donosi pojačanu komunikaciju među ljudima. Blizanaca simbolizira telefone, računala i sva sredstva komunikacije. Venera u Blizancima donosi na lak, jednostavan i spontan način uspostavljanje kontaktata s drugim ljudima. Svi su šarmantni, otvoreni, raspoloženi za priču i druženje. Donosi zanimljive i ugodne razgovore sa suprotnim spolom, dolaze poruke od nepoznatih osoba koje žele uspostaviti komunikaciju, bit ćete u neprestanom kontaktu s voljenom osobom i preko nje bit ćete uvijek obaviješteni o svemu što se događa u vašem okruženju. Retrogradni hod Venere odražava se na ljubavnu i na financijsku sferu života. Naglašena je opasnost od javljanja emotivne nesigurnosti na polju ljubavi uslijed nedovoljnog razumijevanja, nedovoljne tolerancije kao i uslijed ostavljanja dojma postojanja želje za indiferentniji ponašanjem kada je u pitanju razmjena nježnosti i emocija u ljubavnoj vezi ili u braku. Izvjesno je javljanje disharmonije u ljubavnom odnosu za one koji su u ljubavnoj vezi ili u braku. Za usamljene ovo može biti razdoblje neispunjenih želja i očekivanja na polju ljubavi. Naročito je poželjno biti na oprezu kada je u pitanju planiranje braka jer se razdoblje retrogradne Venere smatra nepovoljnim kada je u pitanju planiranje takvih važnih životnih događaja. Ukoliko je u trenutku Vašeg rođenja na nebu bilo retrogradno kretanje Venere to daje snažne indicije da ćete tijekom života biti oprezniji i rezerviraniji kada je u pitanju izbor za dubljim vezivanjem u ljubavi. To, međutim, ne znači da zasigurno nećete imati sreće u ljubavi, već znači da ovakva Venera može usporavati proces ostvarenja sretnog braka i možete ulažete mnogo više energije i truda nego što je to obično potrebno kako bi Vam se ostvarile želje u ljubavi. Na polju financija tijekom trajanja razdoblja retrogradnosti Venere oslabljen je oprez prilikom raspolaganja novcem. Ovaj period se smatra osobito opasnim kada je u pitanju zaduživanje odnosno uzimanje pozajmica, trgovina nekretninama, investiranje novca ulaganje novca prilikom započinjanja nekog posla jer daje krive procjene i neumjereno i neoprezno raspolaganja novcem. Razdoblje nije povoljan za kupnju vrednijih i skupocenijih stvari.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK