VENERA U BIKU-Venera po horoskopskim znakovima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera u Biku voli i poštuje sigurnost i nepromjenjivost, vrednuje praktičnost i lojalnost u odnosima. Zna da bude konzervativna, držeći se društveno poželjnih obrazaca ponašanja. Ne voli da ugrožava svoj ugled i narušava sebi mir. Vrlo je vrijedna i odgovorna. Ne voli promjene u ljubavnim odnosima, ne voli nepredviđene situacije koje je na neki način čine nepripremljenom.

Voli da je upozorena, pa čak i ako je iznenađene u pitanju. Vrlo je senzualna, voli prirodu, kao i prirodnu kozmetiku, šminku, kreme. Prija joj forma i struktura, jer se bolje snalazi u poznatom, nego u nepoznatom. Divi se ljudima koji su stabilni, otresiti, moćni i uspješni, koji su psihički jaki i koji mogu izdržati teške životne situacije. Veoma cijeni kod ljudi kada su pouzdani, mirni, lojalni i uspješni, posebno vrednuje težak rad i zalaganje. Zna da bude posesivna, sklona materijalizira i emotine veze. To bi značilo da ova osoba ako nešto osvojiti, to smatra svojim i spremna je to i braniti.

Nije konfliktna, niti previše izravna, njena taktičnost dolazi iz dolsednosti koju spremno sporovodi mjesecima dok netko ne promijeni ponašanje. Zna da bude pravi hedonista. Može imati problema s prehranom, jer često pretjeruje s jednim tipom namirnica, bilo da je suviše slatkog ili slanog. Pretjerana opreznost u poslovnim situacijama joj može donijeti više štete nego koristi pogotovo u onim situacijama gdje se traže brzina, fleksibilnost i direktnost. Kako se Bik odnosi na grlo i glasnice, ovaj položaj Venere može dati talent za pjevanje ili sviranje nekog instrumenta.

Poznati sa Venerom u Biku: Johnny Depp, Adolf Hitler, Leonardo da Vinci, Lana Del Ray, Marlon Brando, Jessica Alba, Charlie Chaplin, Salvador Dalí, Novak Đoković, Jackie Chan

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK