Venera, Mjesec i Saturn u znaku Strijelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Venera, Mjesec i Saturn u znaku Strijelca u kvadratima ka Neptunu, očekujte razočaranja, nezadovoljstvo, usamljenost, nesigurnost, potrebu da pobjegnete iz stvarnosti. Javlja se ili ekstremno nezadovoljstvo ili pretjerani optimizam. Pokušaj nalaženja ravnoteže rezultira gubitkom energije i pasivnošću.

Mogu se javiti i zdravstveni problemi, kao što su problemi s kožom, bubrezima, bolovi u mišićima i slično. Nakon Mladog Mjeseca u Škorpionu gdje smo imali ekstremno jaku i tešku energiju sada prelazimo na konjunkciju s teškim malefikom, Saturnom. Znak Strijelca u ovim slučajevima može donijeti pasivnost, bježanje od sukoba, pasivno-agresivno ponašanje, previše truda da se situacije prikažu boljima nego što jesu. No, kvadrat s Neptunom donosi otkrivanje istine koliko god ona bolna bila.

Moguće da ono što smo samo intuitivno naslućivali kroz Mladi Mjesec sada smo otvoreno priznali sebi, bilo da je osobno nezadovoljstvo ili prosto ranjivost. Mars, naš ego je također u kvadratu s Uranom, pa prosto čeka s kim će ući u sukob i kako je Jarac u pitanju, ti sukobi su uvijek zbog osobnog interesa ili narušavanja nečijeg socijalnog statusa. To je pokušaj ega izgraditi ugled na gordosti, kontroli i disciplini. Na unutarnjem planu je međutim drugačije, jer je pod vatrenim znakom Strijelca i promjenjivog modaliteta teško održati kontrolu i nepristranost.

Dodir Mjeseca sa Saturnom redovito donosi melankoliju i otuđenost, nedostatak ljubavi i često pretjeranu potrebu da se uspostavi kontrola nad emocijama. Kako je konjunkcija Saturna i Mjeseca vrlo jaka, jer se Mjesec kreće ka Saturnu ka egzaktnom aspektu, razlog više da tenzije rastu tijekom dana. Mjesec će napraviti i aspekt s Uranom pa se mogu dešavati razne emotivne eksplozije, koje mogu biti i iscjeljujuće.

Sa druge strane dodir Venere sa Saturnom, donosi nedostatak uživanja, nemogućnost da se povežemo s drugima, da osjetimo bliskost i toplinu, pogotovo u partnerskim odnosima. Ovaj aspekt donosi Veneri pretjeranu neovisnost i seksualnu nezainteresiranost. Ona želi biti voljena, ali ne zna na koji način to želi, s obzirom da nije sigurna u ljubav i najviše u svoj ženski princip.

Ovo će se manifestirati i na muškarce i na žene, jer i jedni i drugi imaju taj princip u sebi. Možda bude teže muškarcima, s obirom da se žene lakše uključuju u Mjesečev mod i lakše prepoznaju nezadovoljstvo. Potrebno je izbjegavati svaki vid donošenja odluka tjedna sukoba, ili izbjegavati sukobe, ili odluke. Na ove aspekte neka obrate pažnju Strelčevi, Blizanci, Ribe i Device.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK