Veliki godišnji ljubavni horoskop Ovan za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U godinu ulazite sa već oslabljenim Marsom, vladaocem vašeg znaka u Vagi što donosi sklonost ka popuštanju i nedovoljnu aktivnost. Venera, planeta ljubavi, romantike, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka početkom godina je slaba u Jarcu i može donijeti probleme u ljubavnom ali i obiteljskom životu zbog vaše velike rigidnosti ili sklonosti da partneru namećete svoju volju.
Početak godine je obilježen vrlo teškim aspektima u kojima se formira veliki križ, aspekt između Merkura, Plutona, Mjeseca i Sunca u vašem astrološkom polju obitelji ali i karijere i Jupitera, s jedne strane i između Marsa i Urana na relaciji prva-sedma astrološka kuća ( vi – partner). Ovaj aspekt može pokrenuti osobu na akciju ali i na potrebu za promjenom po svaku cijenu zbog čega su mogući raskidi veza, brakova ali slobodnima može donijeti iznenadne susrete i poznanstva koja mogu prerasti u ozbiljne veze.

Ljubavni asteroidi tijekom cijele godine donose uzbuđenja na ljubavnom planu. U siječnju imate zaštitu ljubavnih asteroida Ceresa i Veste iz astrološkog polja partnerskih odnosa što može simbolizirati nekog partnera koji će vam po mnogo čemu odgovarati, između ostalog će se truditi da vas osvoji. Generacije rođena krjem 60tih i početkom 70tih su najviše je pod utjecajem tranzitnog Marsa i Urana zbog čega su na pomolu turbulente veze, jake strasti, sumnjičvost u iskrenost partnera i pored njegovog napora da vam dokaže suprotno biće dominantno osjećanje nepovjerenja. Asteroid Psiha uz Pluton u Jarcu početkom godine, do 15.marta donosi veliki utjecaj članova obitelji na vaše odluke osobne prirode, uključujući i emotivni život, a zatim tranzitira preko znaka Vodenjaka sve do kraja godine i slobodnima donosi potrebu za proširenjem kruga prijatelja. Mnoga nova poznanstva mogu biti za vas veoma značajna. Sve do 1.veljače kada Venera kreće direktnim hodom ali opet oslabljena u Jarcu, predsatvlja razdoblje tijekom kojega možete imati problema ako ste u vezi s nekim s posla, posebno sa Vagom, Bikom ili Jarcem.

U veljači treba biti taktični jer u protivnom, vaša svojeglavost pri donošenju odluka u vezi s obiteljskim životom može donijeti probleme. Asteroidi Karma i Eros svojim položajem u Strijelcu donose mogućnost veze sa strancem ili poznastvo u inozemstvu tjedna veljače i tijekom prve polovice ožujka. Tada je već asteroid ljubavi Juno ušao u vaš znak a naglašen znak Vodenjaka donosi i mnogo sadržajniji društveni život. Tada ćete biti skloni flertu.

Iako je Mars, planeta akcije i erotike, simbol muškog principa, tijekom ovog proljeća “slab”, u retrogradnom hodu preko znaka u kome njegova svojstva ne dolaze do izražaja, u Vagi, od 2.marta do 20.maja, koji je istovremeno i znak braka, možete oslabljenu snagu Marsa okrenuti u svoju korist. Ako ako se budete potrudili biti, bar do kraja srpnja staloženiji, strpljiviji i tolerantniji, na filozofski način ćete riješiti eventualne probleme s partnerom. Venera, planeta ljubavi, vladalac astrološkog polja partnerskih odnosa u svom tranzitu preko Riba donijeti potrebu za romantičnom vezom od 18.marta gdje će se nalaziti do 4. svibnja kada će ući u vaš znak. Ovakav tranzit Venere preko znaka Riba do početka svibnja može donijeti manje neugodnosti u komunikaciji s nekim kome ste neka vrsta opsesije.U proljeće će biti naglašena potreba za romantičnom vezom i mladi Ovnovi mogu donijeti želju za osnivanjem doma, braka, moguće je uvećanje obitelji i uživanje u bračnoj harmoniji. Mnogi predstavnici vašeg znaka željet da odu s partnerom u inozemstvo na duže. Polovicom travnja možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa Blizancima, Djevicom ili Vodenjakom ili u tajnu vezu s Vagom, Bikom ili Ribama.

Utjecaj sporih planeta na vaš znak nije zanemariv tijekom ove godine. Saturn, planeta emotivne hladnoće, pesimizma i usamljenosti u Škorpionu, u znaku preko kojeg tranzitira tijekom cijele godine, može donijeti veliku dozu ljubomore i posesivnosti, naročito rođenima u drugoj i trećoj dekadi znaka, od 1.do 20.aprila. Sredinom travnja dobar aspekt između Venere i Saturna može muškarcima Ovnovima donijeti prilično kompliciranu vezu, flert s nekim koga će često viđaju na poslu ali moguće da će i Ovan i partner biti nesigurni u svoje emocije. Saturn je retrogradan tj. oslabljen u svojoj moći (manje tenzije, manje ljubomore) od 3.marta do 21. srpnja do kada bi trebalo da pokušate sredite odnose s partnerom, naročito ako u posljednje vrijeme pokazuje pojačanu zabrinutost, kako za svoj status na poslu tako i za financije .

Uran, planet eskcentričnosti u vašem znaku može vašem osobnom šarmu dati mnogo toga što će drugi prepoznati kao atraktivni dio vaše osobnosti i cijele godine će vam pomagati da budete svoji, da ne dopustite da vam bilo tko poremeti planove u vezi s ljubavnim životom ili da ima bilo kakav utjecaj na vas. Krajem ožujka i početkom travnja konjukcija Sunca, Urana i asteroida Juno u vašem znaku može donijeti poznanstvo koje bi onim Ovnovima koji su dugo u braku moglo uzdrmati bračnu harmoniju. U vrijeme pomrčine Mjeseca 15.aprila možete također imati osječaj da netko želi vam narušiti dobre obiteljske odnose, moguće da će se netko miješati u vaš odnos s partnerom, moguće da će to biti i članovi partnerove obitelji. Problem će nastati uslijed vaš nedovoljne sigurnosti u sebe. Većina predstavnika vašeg znaka u proljeće, u apriliu i svibnju može imati dojam da mora napraviti neku značajniju promjenu u svom životu. Duge veze doživljavaju transformaciju a slobodni imaju prilike ući u vezu s nekim u koga će se zaljubiti na prvi pogled.

Jupiter, planeta koja ima dobar utjecaj na vas, bilo da ste u vezi s nekim tko živi u inozemstvu ili ste u braku, dužoj vezi, sve do polovice srpnja ipak ublažava utjecaj oslabljenog Marsa i utjecaj pomrčine Mjeseca, štiti obiteljski život onih koji su spremni da promjene nešto u svom karakteru ili bar ponašanju, stilu života jer Uran u vašoj astrološkoj kući ličnosti to od vas zahtjeva i čini vas spremnim da uđete u brak. U vrijeme pomrčine Sunca, 29.aprila, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem ljubavi mladi, nesigurni a zaljubljeni Ovnovi mogu biti pokolebani ponašanjem partnera, naročito ako im je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku (Bik, Rak, Djevica, Škorpion, Jarac, ribe)

U svibnju Venera tranzitira preko vašeg znaka, što vam donosi jake emocije, burne strasti, sklonost flertu. Od 10.do 17. svibnja egzaktna konjukcija Venere koja u vašem znaku donosi impulzivnost i Urana, planete iznenadnih susreta, simbol vaših prijatelja, u opoziciji sa Marsom može značiti poznanstvo s uniformiranim licem, s nekim pilotom, stjuardesom, osobom koja nosi neku vrstu uniforme na radu ili poznanstvo posredstvom kolege, prijatelja.

U lipnju se nastavlja povoljan tranzit Venere, mada polovnom lipnja možete biti pod stresom ako budete u vezi sa starijim partnerom a polovicom srpnja ako budete negdje putovali, moguć je ugodan susret i novo poznanstvo.U srpnju ulazak Jupitera u znak Lava martovskim Ovnovima donosi novu romansu I vrlo romantično raspoloženje. Vaše interesovanje mogu privući neka Vaga, Bik, Rak ili netko tko je pod utjecajem Marsa (Ovan, Škorpion, Jarac) ili i ko ma Mars u osobnom horoskopu u nekom od ovih znakova, neovisno od horoskopskog znaka.Moguće su strastvene ljubavi tijekom ljeta, posebno na putovanju.

U prvoj polovici kolovoza romantično ste raspoloženi a od polovice kolovoza do polovice rujna možete biti sumnjičavi i veoma posesivni. Kolovoz je što se asteroida tiče sjajan mjesec jer vam pozicija Sunca, Jupitera, Merkura I Crnog Mjeseca u Lavu početkom kolovoza donosi mnogo raznih mogućnosti za ostvarenje sretne veze s Lavom, strijelu, Blizancima, Devicom.Od druge polovice rujna nastupa vaše vrijeme, bit ćete dominantni , odlučni i spremni svoj ljubavni život uzmete u svoje ruke.

Kada Mars, vladalac vašeg znaka bude ušao u Strijelca polovicom rujna, počinje također razdoblje u kojem je moguća romansa sa strancem au prvoj polovici listopada i pored drugog pomrčine Mjeseca, 8.oktobra što se negativno reflektira na vaš ego, štiti vas dobra pozicija Venere u vagi u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa zbog čega vam se predstavnik ovog znaka ili neki Bik, Ribe ili Rak mogu udvarati. U drugoj polovici listopada bit ćete u vezi s osobom koja se bavi sportom ili često putuje. Studeni donosi konflikte u obitelji i moguće nesuglasice au prosincu ulazak Marsa u Vodenjaka pruža nove šanse za neko novo poznanstvo.

Zaključak – tolerantna stavom kako prema partneru, sadašnjem ili potencijalnom ali i prema članovima obitelji postići ćete unutarnji mir jer će znati cijeniti promjenu vašeg stave. Do polovice srpnja budite od pomoći članovima obitelji, od sredine srpnja, mislite na sebe, Prius sebi više radosti. Moguće je uvećanje obitelji i ulazak u brak u drugoj polovici godine. Na partnerovu pažnju se ne obazirite ali nemojte ni vi biti sumnjičavi i ispitivački nastrojeni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK