Veliki godišnji ljubavni horoskop Jarac za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovo je, posebno za mlade predstavnike vašeg znaka ili za one slobodne, godina koja se pamti. Naročito će pod velikim utjecajem planeta biti rođeni oni koji imaju bar dva planeta u Jarcu, Ovnu, Raku ili Vagi.
Jupiter, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem tajnih ljubavi ušao u astrološko polje partnerskih odnosa, postali ste mnogo otvoreniji, ili bar prividno, ostavljate dojam kao da vam je svejedno da li ste slobodni ili u vezi. Lakše stupate u kontakt, komunikativniji ste, ali samo prividno veseli. U stvari, čeznete za vezom koja bi vas u potpunosti ispunila u svakom pogledu i verovanto ćete biti u prilici da uđete u vezu s nekim tko bi, ako se to dogodi između početka siječnja i kraja svibnja mogao biti vrlo komplicirana osoba s brojnim neriješenim problemima ili s velikim ambicijama. Godina počinje s nekoliko planeta u vašem znaku i vi ste jedan od onih znakova koji je pod velikim utjecajem napetog aspekta koji obrazuju Jupiter, Sunce, Uran, Mars, Merkur, Pluton i sve se to reflektira na vas mnogo više nego što će možda vaš živčani sustav moći izdržati. Ulazak asteroid Karme u vaš dvanaesto astrološko polje karmičkih dugova donosi preispitivanje pogrešaka iz prošlosti i vi ćete mnogo više slijediti svoju intuiciju nego savjete prijatelja na koje bi, naročito ako se radi o mnogo starijim ili iskusnijim, mogli vam budu sjani vodiči kroz ljubavni život. Asteroid Psiha prvih mjeseci u vašem znaku može vas nagnati na razmišljanje o svom životu, na analiziranje svojih ali i partnerovih propusta. Retrogradna Venera u vašem znaku početkom godine može označiti cijelu godinu kao period čekanja da se nešto dogodi umjesto godinu akcije, što će se ipak, najvjerojatnije promijeniti od sredine srpnja.

Venera je u Jarcu do 6. ožujka a to je razdoblje priličnih emotivnih lomova, moguće i samosaželjenja osim ako ste muškarac Jarac koji ima Veneru ili Mars u vatrenom znaku u kom slučaju možete biti previše sigurni u sebe i vrlo egocentrični, bar u ovom periodu. oni koji imaju Veneru u Jarcu u natalnom horoskopu ili nekoliko planeta u Jarcu moraju se opredijele šta hoće od svog života. Bilo bi dobro da zaborave na prošlost, ranjen ego i da se ako treba konzultirati s nekim tko je dobar poznavatelj duše, psihologom, homeopatom, psihijatrom ili teologom. Nečija pomoć biće vam potrebna da biste dobili savjet kako sebe više cijeniti, jer je to ono što vam nedostaje, osobito mladim predstavnicima znaka Jarca.

Skoro sve vrijeme dok je u retrogradnom hodu Venera, planeta vladalac vašeg astrološkog polja ljubavi, pravi napet aspekt s Uranom u astrološkom polju doma i obitelji i pozicija Marsa u Vagi može vas učiniti prilično odgovornim ali povremeno i neraspoloženim jer ćete se osjećate usamljenim i nesposobnim da riješite svoje emotivne problem. Saturn, vladalac vašeg znaka na početku godine je u konjukciji sa asteroidom Erosom u Škorpionu i to vam donekle daje snagu da slijedite svoje želje i moguće je obnavljanje nekih kontakata i veze s nekim tko vam je posebno vrlo drag iu koga imate veliko povjerenje. Već početkom veljače konjukcija asteroida Erosa s Karmom u Strijelcu može donijeti avantru na putu, bilo da se radi o nekom mjestu podalje od kuće ili u inozemstvu. Slobodni predstavnici vašeg znaka mogu biti spremni ući u vezu sa strancem ili osobom koja često putuje ili ima planove u vezi s tim. Početak veljače je posebno vrlo naporan za one neodlučne a strastvene Jarčeve koji žele doživjeti strastvenu vezu jer su Venera, Pluton i Psiha u vašem znaku u dobrom aspektu s vašim vladaocem Saturnom i dame Jarčevi mogu biti u vezi s osobom na položaju a muškarci Jarčevi u vezi s vrlo ambicioznim partnerom. Početkom ožujka kada Mars bude krenuo retrogradnim hodom preko Vage, Sunce i Neptun u Ribama vam savršeno odgovaraju svojom pozicijom u romantičnom znaku i možete ući u vezu s umjetnikom, psihologom ili liječnikom. Ulazak Venere u znak Riba 18. ožujka donosi romantičnu ljubav s umjetnikom ili liječnikom.

Početkom travnja počinje jedan naporan period posebno za one koji su skloni konfliktnim situacijama ili koji smatraju da trebaju svoj obiteljski i privane život dovedu u red. Nećete imati mnogo razumijevanja od stalnog partnera jer će 15. travnja pomračenje Mjeseca u velikoj mjeri poremetiti vaše planove. Neka Djevica može biti neugodna prema vama bez razloga ali već u svibnju, posebno sredinom svibnja, Vaga, Bik ili Ribe biće znaci koji bi mogli pokušati vas osvoje, da vam pruže osjećanje sigurnosti ali ako se radi o Vodenjaku, nemojte imati mnogo povjerenja, pitanje hoće li u tome uspjeti.

U travnju tranzit Venere preko Riba donosi mnogo romantičnih momenata. Bit ćete lijepo raspoloženi ako ste u vezi s nekim vodenim znakom ili u vezi s nekim Bikom, Strijelcem ili Vagom čak i ako ta veza podrazumijeva da morate napraviti mnoge ustupke.Krajem travnja pomračenje sunca reflektira se najviše u vidu nekakve nestabilnosti na emotivnom planu naročito kod jarčeva rođenih u posljednjoj dekadi znaka. Krajem svibnja, direktan hod Marsa preko Vage počinje se reflektira na vaš ljubavni i obiteljski životu u vidu upornog udvaranja neke osobe s kojom ste u dobrim odnosima a poznajete je preko poslovnih kontakata. Jun može donijeti nova udvaranja na poslu au srpnju tranzit Sunca preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u kome se do sredine srpnja nalazi i Jupiter pogoduje onima koji planiraju u to vrijeme negdje putuju. Krajem srpnja već je Jupiter ušao u Lava i donosi strastvenu vezu s posesivnom osobom a kako i Mars, planeta strasti ulazi u Škorpiona, ako budete aktivniji na društvenom planu što se posebno odnosi na Jarčeve rođene u prvoj dekadi znaka, moguća je veza sa Ovnom, Škorpijom, Strijelcem ili nekim drugim Jarcem.

Ako ste skloni flertu, neobaveznim strastvenim avanturama, ako vas smatraju djetinjastim, početkom kolovoza mnogo planeta u znaku Lava, Sunce, Jupiter, Merkur, Crni Mjesec Lilit i asteroid Amor donosio vam mnogo prilika za emotivne veze ali i za neobavezne avanture. Ovo bi moglo označiti i razdoblje strastvenih veza u koje ulazite nasumice ne razmišljajući mnogo što može kasnije donijeti neugodne scene od strane Lava, Strijelca, Blizanaca ili Djevice. Neki susret u ovom razdoblju može se pretvoriti u početak dugotrajne veze ako budete dobar taktičar.Polovinom kolovoza naglašen znak Škorpiona do te mjere može donijeti uzbudljive događaje i vjerojatno ćete biti u procjepu između Ovna, nekog drugog Jarca ili Škorpiona.

Za izlazak nakraj s prilično tajanstvenim partnerom, koji se može pojaviti u vidu nekog Lava, moguće da ćete preuzeti njegov model ponašanja ali Vaga, Bik ili Ribe mogu biti za vas previše zahtjevni u emotivnom pogledu.

Ljeto je za većinu Jarčeva prijelomni period. Mnogi predstavnici vašeg znaka ući će u brak, planiraćemo proširenje obitelji ili će zajedno s partnerom otputovati u inostranstvo.Oni koji budu dugo oklijevali u vezi s nastvak veze s nekim tko im je prvenstveno odan prijatelj mogu ostati kratkih rukava. Pazite da u svojoj samouvjerenosti ne učiniti nešto što je protivno vašim interesima. Ako ste planirali ulazak u brak ili ako ste željeli ući u vezu koja bi mogla voditi ka braku, nemojte biti previše nametljivi ili previše uporni da partneru nametnete svoj sustav vrijednosti. U rujnu ćete pokazati interes za jednu Djevicu, Lava ili Škorpiona. Na vas najveći utjecaj i dalje ima pozicija Saturna u Škorpionu jer se radi o vladaocu vašeg znaka i kako će do kraja godine doći do kraja Škorpiona i ući će u Strijelca, potrudite se da više vremena posvetite svom ljubavnom životu na najkvalitetniji način. Ako ste rođeni sredinom 80tih vjerojatno ćete imati veliku potrebu da uđete u vezu sa jednim Rakom, Jarcem, Škorpionom ali jedna Vodenjak, potpuno neočekivano može očekivati ​​od vas da joj posvetite mnogo vremena.

Od polovice rujna do početka studenog tranzit Marsa preko Strijelca može dovesti do pada morala, nezadovoljstva i povremenih trazavica u vezi s nekim tko vam je inače vrlo naklonjen ali je povremeno vrlo netaktičan. Da ne biste ulazili u sukobe, trebalo bi biti maksimalno tolearntni i pričekati svojih pet minuta kad Mars bude ušao u vaš znak u studenom, kada postajete mnogo aktivniji i odlučniji riješiti svoju emotivnu situaciju na zadovojavajući način.

Zaključak Oni koji su u braku mogu uvećati obitelj, oni koji su slobodni ili u površnoj vezi imaće potrebu da od svog života urade nešto, da ga srijede na način na koji to njima najviše odgovara. Nemojte se previše trošiti ne obiteljske trzavice jer će se odnosi srediti i bez vašeg nerviranja. Nemojte kriviti sebe ni za što, vi se jedan od najpožrtvovanijih znakova, ako oni za koje činite i više nego što možete to ne cijene, to je njihov problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK