Veliki godišnji horoskop Vodenjak 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Za mnoge predstavnike vašeg znaka ovo je godina koja se pamti kao i svaka dvanaesta kada Jupiter, planeta egzaltiratnih oscećanja ulazi u vaš astrološko polje braka i partnerskih odnosa. Jupiter inače vlada vašim astrološkim poljima društvenog života, posla uzvraćenih ljubavi a njegova svojstva dolaze do punog izražaja u vašoj astrološkoj kući posla i doma, obitelji. Tijekom ove godine na posredan način ove astrološke kuće mogle bi se aktivirati od srpnja kada će Jupiter ući u polje partnerstva i vi možete, ako ste već u vezi, očekivati ​​od partnera riješiti sve vaše probleme koji se odnose na posao, financije, dom, nekretnina, društveni život. Kako je Uran, vladalac vašeg znaka u egocentričnom Ovnu, Vaš ego je dominantan, ali uglavnom na riječima. Slatkorječivost je vaš oružje. Bit ćete voma omiljeni u svakom duštvu u uglavnom ćete uspijevati provesti svoju volju i unutar ljubavnog života, ali pazite da vam jedan Ovan ne smrsi račune.
Nove ljubavi i poznanstva su pred vama i vi ćete željeti uživati ​​u svemu što život pruža, međutim sve do proljeća, morat biti mnogo strpljivji, naročito ako vam se sviđaju Vaga, Bik ili Škorpion.

Bit ćete spremni na nova iskustva, nove doživljaje i oni koji zbog posla često putuju ili inače budu planirali putovanje u ovom razdoblju, mogu očekivati ​​izuzetno ugodne momente udvoje ali iu nekom većem društvu. Početak godine donosi razne vrste uzbuđenja, nesigurnost u sebe, mogućnost tajnih veza, nečim ćete moguće biti nezadovoljni, naročito ako ste u drugoj vezi.Sve do početka ožujka trebalo bi biti mnogo prilagodljiviji ako ste u braku jer će partner uporno pokušavati vam nametne svoj stil. Direktan hod Marsa preko Vage može donijeti sve do početka ožujka romantičnu vezu s osobom koja nema mnogo vremna za vas, koja je prisutna u javnosti ali koja vjerojatno ne obraća mnogo pažnje na vas.Ako ste u vezi s Vagom ili Ovnom, cijenite napore partnera da vam riješi neke probleme, biće neuobičajeno taktičan i spreman pomoći vam se financijski stabilizujete ili krenuti u neke nove poslove.

Početkom ožujka Venera, planeta ljubavi ulazi u vaš znak zajedno s asteroidom Psihom i obrazuje dobar aspekt sa vladaocem vašeg znaka Uranom. Ovo bi mogao biti nagovještaj veze sa osobom koja je inače vrlo popularna u društvu. Kako tada Mars kreće retrogradnim hodom preko Vage, ako ste u vezi s umjetnikom ili osobom prisutnom u javnom životu ili bar vrlo ambicioznom, ne očekujete od nje previše. Vaša popularnost u društvu i emotivne veze, flert i avanture mogu donijeti i poslovne šanse jer ćete vjerojatno biti u vezi s osobama vaš struke koje će biti oduševljene vama i nudit će vam i zajedničku poslovnu suradnju.

Bit ćete skloni flertu, moguće s nekom drugom Vodenjakom, Strijelcem, nekim Ovnom ili Bikom. Ako spadate u one predstavnike ovog znaka koji ne žele ništa propustiti, prilika će biti dosta, koliko na poslu, toliko i unutar izlazaka s društvom.Pred vama je proljeće koje može biti nezaboravno. Ipak retrogradni hod Marsa preko Vage od početka ožujka do kraja svibnja donosi probleme u komunikaciji s partnerom koji je posvećen karijeri. Partner može biti preosjetljiv i može vas smatrati netaktično.

Dok će većina zodijačkih znakova osjetiti tranzit retrogradnog Marsa preko Vage u vidu pretjerane osjetljivosti, ljubavnih problema, vi kao da ćete profitirati iz ovog aspekta jer će sredinom ožujka Uran, vladalac vašeg znaka biti u konjukciji sa asteroidom ljubavi Juno, zbog čega bi neka druga Vodenjak ili Ovan mogli zaokupe vašu pažnju. Početkom travnja konjukcija Sunca koje je jako u Ovnu u konjukciji s Uranom vašim vladaocem može donijeti eksploziju strasti, u vezi s umjetnikom ili sportašem, ili onima koji su dugo u vezi manji šok jer će partner možda dati na znanje da očekuje drastičnu promjenu vašeg ponašanja ili će mu se možda dopasti netko drugi. Vi ćete na mogućnost tako nečeg razmišljati po prinicipu “slično se sličnim liječi” ili “klin se klinom izbija” i nećete čekati ni minute, upustit se također u flert. Ako partner neki Ovan, Blizanci ili Djevica, do razjašnjenja situacije dolazi sredinom travnja kada će Merkur doći iznad Urana a pritom je i pomračenje Mjeseca u Vagi zbog čega ćete, ako želite da se upustite u ozbiljan razgovor s partnerom, morati imate jake adute.

Sredinom svibnja, Venera, planeta ljubavi u konjukciji sa vašim Uranom napokon donosi nalet emocija. Jedan Strijelac može biti sve vrijeme veoma provokativan, često u vašem društvu i pokušavaće da vas osvoji. Amor je u to vrijeme već u vašem astrološkom polju ljubavi u konjukciji sa Merkurom, planetom komunikcije, putovanja i ovo bi za vas mogao biti mjesec, od 15.maja do 15.juna u kojem možete imati vrlo buran društveni život i mnogo ugodnih novih susrata i poznanstava.Tokom ovog perioda veoma naglašen znak Vage sa Marsom koji dobiva na snazi ​​jer presatje njegov retrogradni hod u Vagi uz asteroid Ceres i Vestu donosi mladim vodenjacima poznanstvo preko studija ili studijskih putovanja. Svaka vrsta putovanja može donijeti mnogo radosti i ugodnih momenata u društvu onih koji će vam se udvarati. Ako ste u vezi s posesivnim partnerom, upravo u to vrijeme pokušajte izbjeći neugodne rasprave na temu ljubomore, naročito ako se radi o Ovnu, Škorpionu ili Jarcu.

Do sredine srpnja morate biti vrlo dobar taktičar ako ne želite u vezi s Ovnom, nekom drugom Vodolijiom, Škorpijom ili Strijelcem propustite šansu da ostvarite solidnu vezu. Ako ste u stabilnoj vezi, moguće da ćete često biti razdvojeni od partnera zbog njegovih poslova ili ćete biti skloni voditi neki svoj paralelni život. Sredovječne Vodenjaka mogu biti sklone vezama s mnogo mlađim partnerima, naročito partnericama a mlade Vodenjaka mogu planirati ulazak u brak i proširenje porodice.Uran, vladalac vašeg znaka kreće 22. srpnja retrogradnim hodom u isto vrijeme kada i Jupter ulazi u Lava a Mars u Škorpiona, zbog čega ćete biti mnogo suptilniji u načinu zavođenja. Za mnoge je upravo ovaj period sve do kraja rujna vrlo bitan za daljnju organizaciju zajedničkog života ili će slobodni imati više želje za stalnim, romantičnim vezama a manje za površnim flertom.

Pomračenja Sunca i Mjeseca ne reflektiraju se mnogo na vaš ljubavni život osim ako ste rođeni krajem znaka u kom slučaju jesenje pomračenje sunca 23. listopada može donijeti iznenadni susret s nekim tko je poznat u javnosti ili se bavi umjetnošću, sportom, biznisom.

Problematični razdoblje za vas može biti sredina kolovoza kada ćete ponijeti snagom Jupitera i brojnih planeta koje će pozitivno utjecati na vas prvih petnaest dana kolovoza biti prilično uvjereni u svoj utjecaj koji imate na partnera i pravićete pogrešne poteze koji će nejega nervirati. Ako ste u braku, u zajednici s njegovim ili vašim roditeljima ili jedni i drugi imaju primjedbe na vaš način života, moguće nisu oduševljeni ni vašim izborom, morat ćete taktizirate a najbolji način da izbjegnete pogoršanje odnosa je da se do početka rujna suzdržite od bilo kakvih ozbiljnih komentara na temu vaše veze tj. braka. Sredinom listopada slobodne Vodolje mogu upoznati stranca a one koje su zbog posla orijentirane ka inozemstvu trebalo bi da se posvete svojoj karijeri i ako im se ukaže prilika da negdje otputuju sve do kraja listopada, imat će priliku da se emotivno stabiliziraju. Studeni međutim donosi manje neugodnosti, upravo u vezi s Vodenjakom, Ovnom, Škorpja. Ljubomora i nesigurnost u sebe biće izrazito naglašeni. Ipak početkom prosinca Mars ulazi u vaš znak i vi ste riješeni uzeti svoj život u svoje ruke.

Zaključak – Ne budite pretjerano sigurni u sebe iu svoje zavodničke sposobnosti. Ma koliko da ste popularni u društvu, nemojte dozvoliti da vas ponese osjećanje sigurnosti da u svakoj situaciji možete se snađete jer ako budete u vezi s izrazito dominantnim partnerom, on neće pristajati na vaš stil života. Nemojte provocirati one koje volite, budite im oslonac, posebno kada je njihova karijera u pitanju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK