Veliki godišnji horoskop Vaga za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Većina predstavnika vašeg znaka koja ima solidnu vezu ili brak morat će se prilagođava potrebama partnera da bi se harmonični odnosi nastavili. Oni koji su nezadovoljni, posebno Vage koje su u zrelim ili poznim godinama i koje su dugo već u dilemi kako organizirati život da bi sebe rasteretile neugodnih scena ili rasprava, dok Mars u direktnom hodu prelazi preko njihovog znaka do početka ožujka, moći će dobrom taktikom da nešto postignu na emotivnom planu.
Slobodne Vage, posebno rođene početkom 70tih ili 80tih trebaju biti oprezne kod donošenja odluka u vezi sa emotivnim životom jer se može dogoditi da uđu u vezu s nekim tko im neće odgovarati. U ovu godinu ulazite sa Marsom u vašem znaku, slabim inače u ovoj poziciji koji obrazuje napete aspekte s Uranom u astrološkom polju partnerskih odnosa i sa Plutonom i Merkurom u astrološkoj kući doma i obitelji, s Jupiterom u Raku. Imat ćete dojam da ste na prekretnici i mnogi predstavnici vašeg znaka će imati potrebu za radikalnim rješenjima. Ako smatrate da već duže vrijeme trpite nešto što vam ne odgovara u partnerskom odnosu nikakav potez s vaše strane, bilo da se radi o napuštanju partnera ili Prenju neće donijeti efekta jer je Venera, vladalac vašeg znaka slaba u Jarcu u retrogradnom hodu. Ipak, ona je jaka u četvrtoj astrološkoj kući što znači da bi bilo dobro da prihvatite situaciju takvu kakva je dok se ne dogodi nešto što će vam omogućiti da sredite svoj život na način na koji vi to želite. Želja da partnera natjerate da se ponaša kako biste vi željeli, neće donijeti rezultat jer je Uran u Ovnu previše jak u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa da biste imali dovoljno strpljenja da se borite za svoje mjesto pod suncem.

Vaš znak jedan od onih kojima će biti u prvoj polovici godine, posebno do kraja svibnja potrebno mnogo živaca, snage, mudrosti I spremnosti raditi kompromise da biste uspjeli izdržati tenziju u odnosima kako sa stalnim partnerom tako I s onima s kojima ćete prvi put dolaziti u kontakst.

Siječanj i veljača su mjeseci u kojima će obiteljski problemi kulminirati zbog retrogradnog hoda Venere, vladaoca vašeg znaka preko Jarca i to na vas može djelovati prilično deprimirajuće jer će i Mars, planeta akcije biti retrogradan u vašem znaku. Nećete imati snage biti dovoljno ustrajni. Svaki čas ćete mijenjati mišljenje o partneru, moguće da će članovi obitelji pokušati utjecati na vaše odluke ili ćete imati pogrešnu sliku o partneru. Drugi značajan tranzit koji utječe na predstavnike vašeg znaka je tranzit Sjevernog i južnog Mjesečevom čvora na relaciji vaša astrološka kuća ličnosti – astrološka kuća partnerskih odnosa. Jednom u osamnaest godina ovaj tranzit donosi osvješćenje, otkrivanje svojih pravih potreba, pokušaj da se isprave greške iz prošlosti, spoznaju bitnih pitanja u vezi s vašom osobnošću.

Slobodne Vage mogu biti emotivno zainteresirane za nekog tko ima dosta svojih obiteljskih ili profesionalnih problema. U drugoj polovici ožujka može doći do pomirenja sa nekadašnjim partnerom, poznanstvo s nekim tko je poznat po svojim zavodničkim sposobnostima, bit ćete spremni na ustupke, prilagodljivi, imat ćete pred sobom cilj. U drugoj polovici ožujka asteroid ljubavi Juno u Ovnu i ulazak asteroid Psihe u Vodenjaka mogu donijeti neku vrstu olakšanja, spremnost da iz nekog drugog kuta sagleda situacija na poslu. Retrogradni hod Merkura od 7.februara do 1.marta može donijeti problem u vezi s Blizancima, Vodenjakom, Ribama ili Lavom. Netko prijateljstvo može u ožujku postati mnogo više od toga, emotivna veza ili flert, avantura, pokušaj da sredite svoj život.Crni Mjesec Lilit ulazi u Lava zbog čega veza sa ovim znakom može biti dobra samo ako niste isto godište.

Proljeće može donijeti problem u odnosima s Vodenjakom, Ovnom, Strijelcem, Škorpijom i Jarcem. Često ćete se osjećati prepušteni sami sebi i prilično usamljeni. Da biste uspjeli dovedte svoj život u red morat biti vrlo prisebni naročito u vrijeme pomrčine Mjeseca sredinom travnja i to ako ste u vezi s osobom koja je prisutna u javnosti.Od početka travnja do druge polovice svibnja traje tranzit planeta preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i konjukcija Sunca i Urana oko 1.aprila može donijeti potrebu da znate na čemu ste, ako ste u vezi koja vas ne čini sretnim ili ćete, ako ste slobodni, ući u novu vezu. Sredinom travnja u vrijeme pomrčine Mjeseca, planeta emocija koja upravlja vašim astrološkim poljem obitelji ali i karijere, dolazi do konjukcije Urana i Merkura u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, što znači mogučnost nove veze sa Blizancima ili Djevicom. U svibnju nemojte biti impulzivni jer Venrera, vladalac vašeg znaka ulazi u Ovna što sasvim mladim ili sredovječnim Vagama može donijeti popularnost u društvu i kako je tada asteroid Amor dobro postavljen prema vašem znaku, nemate o čemu brinuti. Treba naučiti kako uživati ​​u životu i da se pripremate za ulazak Jupitera u znak Lava. Polovica svibnja je vrlo burna za one kojima se dopadja Vodenjak, Bik, Ovan. Mars se u to vrijeme već sprema da krene direktnim hodom što vam može donijeti potrebu za aktivnim sudjelovanjem u društvenom životu.

Od svibnja, Sjeverni Mjesečev čvor u vašem znaku tokom cijele godine donosi potrebu da doživite ljubavnu vezu u kojoj ćete imati osjećaj da vas partner izuzetno poštuje.

Asteroid Karma u Strijelcu tijekom većeg dijela godine donosi mogućnost poznanstva s nekim strancem ili osobom koja živi u inozemstvu.

Tijekom proljeća, romantične, mlade Vage, rođene početkom devedestih mogu se zaljubiti u nekog tko će ih opčiniti.Polovinom ožujka Venera, vladalac vašeg znaka u Vodenjaku i ulazak asteroida Psihe u ovaj znak slobodnih i razvedenih može donijeti želju za odvajanjem od partnera. Uran, planet ekstravagantnog ponašanja i naglih odluka u Ovnu u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa uz asteroid Juno u ožujku i travnju donosi mogućnost romantične ljubavi.

Početak srpnja može donijeti nove mogućnosti na emotivnom planu, čak i ako vam se dopadne netko tko nije naročito pouzdan, netko tko često mijenja planove, moguće da često putuje u inozemstvo ili ćete i sami poželjeti da negdje otputujete a tamo predstoji susret. Srpanj bi mogao rujanskim Vama, donijeti mnoga uzbuđenja.

Posebno bi druga polovica srpnja mogla donijeti nove momente u vaš život, vezu s nekim tko je stranac ili ćete ga upoznati na putu, moguće da se radi o kolegi. Kolovoz je veoma uzbudljiv ali pazite da se previše ne zaljubite u nekog tko neće biti osobito spreman vam ugađa, moguće da nećete primijetiti da se radi o osobi kojoj je mnogo važnije da bude primjećena, ako treba iu vašem društvu, koja će po svakoj cijeni željeti dominira i koja će biti spremna fascinira i drugoe.

Druga polovica kolovoza može biti vrlo burna za one koji ne znaju kontrolirati svoje osjećaje i skloni su impulsivnim reakcijama Kratka putovanja, naročito u inozemstvo donose nove mogućnosti i na ljubavnom planu.Sredinom kolovoza možete biti u procjepu između dvije sasvim različite osobe, možete imati dvije simpatije. Mogući su neugodni razgovori sa stalnim partnerom o nekretninama.Polovinom rujna ulazak Marsa u znak Strijelca mnogim Vagama donosi uzbuđenja, osobito ako su prisutne u medijima ili rade s osobama koje su na neki način poznate.

Listopad je mjesec koji može donijeti mnoge lijepe doživljaje, posebno u kontaktima s Lavom, Strijelcem ili nekom drugom Vagom. Studeni međutim donosi ponovno vrlo napete odnose s članovima obitelji, stalnim parntera i imat ćete osjećaj da vas nitko ne razumije. Uz pomoć jedne Vodenjaka u prosincu možete riješiti dilemu kako organizirati svoj život tako da svi budu zadovoljni a vi da budete sretni.

Zaključak Teška godina, naročito prvih šest mjeseci ako budete pokušavali sebe stavite u prvi plan. Što budete uporniji u tomei, to je moguće i veće razočaranje. Ponašajte se filozofski. Nemojte dopustiti da vas bilo tko provocira, ne ulazite u rasprave niti, ako ne morate, ne razmišljajte o raskidu, razvodu ili o drugačijem still života osim ako sebi to zaista na prilagodnik. Inozemstvo i što češća putovanja je za vas pravo rješenje. Od sredine srpnja, obnovite društveni život, potražite stare prijatelje, među njima, moguće da se nalazi vaša nova ljuba.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK