Veliki godišnji horoskop Strijelac za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Predstavnici vašeg znaka već tri godine unatrag osjećaju tranzit Urana, planete promjena i ekscentričnosti preko vašeg petog astrološkog polja ljubavi zbog čega ste skloni šokirate okolinu svojim izborom ili ćete biti skloni da se upuštate u veze s osobama koje vam po mnogo čemu ne odgovaraju. Uran ostaje još dovoljno dugo u ovom polju što donosi sklonost lakom zaljubljivanju i potrebu za zabavom, provodima, često i promjenama partnera i ako ste muškarac Strijelac, mnoge dame koje se bave bilo sportom, biznisom ili umjetnošću, uspjet će privući vašu pažnju. Veliki križ, aspekt koji se formira između Urana u petom polju ljubavi, Marsa u Vagi u vašem astrološkom polju društvenog života i uzvraćenih emocija, zadovoljstva, Jupitera u astrološkom polju erotike i Plutona, Sunca i Merkura u astrološkom polju posla može donijeti iznenadnu vezu s nekim tko vam može uvelike zakomplicirati život, naročito ako ste u braku ili dugoj vezi a radi se o osobi koju poznajete preko posla. Može se dogoditi da vi poželite vezu prekinete ali partner to neće željeti. Moguće da ćete ući u jednu prilično kompliciranu situaciju koju ćete misliti da možete riješiti ali to neće ići baš tako lako.
Retrogradna Venera preko Jarca može donijeti onima koji nemaju mnogo iskustva ili rođenima sredinom ili krajem 80tih mnogobrojne probleme u komunikaciji i odmjeravanje snaga tko će kome nametnuti svoju volju. Vi ćete biti ona strana koja nije osobito iskrena ili ćete biti neubedljivi u pokušaju zavarate trag da biste partnera poštedjeli istine. Možda ćete intenzivno misliti na nekog Raka, Jaraca ili Blizance i moguće da ćete željeti da ostvarite solidnu vezu s njima ali to neće biti moguće, bar ne tako lako ako je netko od vas dvoje već u vezi ili braku.

Retrogradni Mars, oslabljen u Vagi od početka ožujka do kraja svibnja preko astrološkog polja društvenog života i javnosti može donijeti obnovu neke romantične veze iz prošlosti ili ćete biti spremni za početak vezu s osobom koju smatrate prijateljem. Ovako postavljen Mars može donijeti i diskretno nametljivog udvarača, nekog tko će stalno željeti biti u vašoj blizini i tko će vam se na rafiniran način udvarati.

Merkur, kao vladar vaš astrološke kuće partnerskih odnosa tri puta godišnje je u retrogradnom hodu a vama to donosi probleme u komunikaciji s partnerom. Potrebno je da budete oprezni u odnosima s osobom koja vam je draga od 7.februara do 1.marta od 7.juna do 2.jula kao i od 5. do 26.oktobra. Tada nemojte donositi odluke koje su od važnosti za nastavak veze ili za ulazak u vezu s mlađom ili mladolikom osobom. Jupiter, vladalac vašeg znaka, ulaskom u vama srodan znak Lava sredinom srpnja donosi veliki optimizam i želju da maksimalno uživate u životu, na putovanjima, a oni slobodni, imat će priliku da se upoznaju s nekim tko će vam po mnogo čemu odgovarati.
Sve do srpnja bit ćete u nekoj fazi čekanja da li će se dogoditi ono o čemu maštate. Asteroid Karma u vašem znaku tokom cijele godine čini vas svjesnim da se nalazite u vezi koja je za vas karmički određena. Ako ste u vezi s osobom koja je vaša generacija, utoliko prije, naročito ako se radi o nekom vatrenom znaku. Ulaskom Merkura u Vodenjaka početkom siječnja postajete mnogo drštveniji i imate veliku potrebu da se pomirite s jednom Vodenjakom, Ovnom ili Blizancima. Polovicom veljače Eros je već prešao više od polovice vašeg znaka i tranzitirao preko Karme zbog čega ćete u tom periodu biti veoma aktivni na svim poljima. Do početka ožujka bit ćete skloni flertu i manje više površnim odnosima ili platonski zaljubljeni u nekog tko vam je vrlo drag a ko moguće nije slobodan ili ne želi dati na znanje koliko mu se sviđate. Mars početkom ožujka kreće retorgradno preko Vage i to može značiti veliku popustljivost prema osobi koja vam je draga, veliku zaljubljenost a kod nekih Strijelčeva i osjećanje nemoći da utječu na osobu koja im je draga. Istovremeno kada Mars kreće retrogradno i Crni Mjesec Lilit, simbol erotike ulazi u znak Lava s kojim se dobro slažete i ako ste rođeni početkom znaka možete doživjeti u to vrijeme veliku romansu. Početak mjeseca donosi strastvenu vezu s Lavom ili Ovnom, sportašem ili medijski poznatom osobom. Pomrčina Mjeseca oko 15.aprila može se odraziti na vaš društveni život ili vezu s nekim koga smatrate samo prijateljem. Ipak u to vrijeme odnosi sa stalnim partnerom mogu postati mnogo bolji, naročito ako ste spremni učiniti nešto za njega i to neki neočekivani gesta ljubavi. Ako ste u vezi s Vodenjakom, Blizancima ili Lavom, imat ćete vrlo buran period u travnju a ako ste u stalnoj vezi ili braku, mougće je poznanstvo koje će vas destabilizirati jer nećete biti načisto ako možete toj osobi da vjerujete ili ne. Slobodni Strijelci tada mogu očekivati ​​mnogo više nego što pretpostavljalo da je moguće. U to vrijeme asteroid Psiha je već uveliko ušao u vaš astrološko polje komunikacije u Vodenjaka i pravi aspekt sa Venerom zbog čega ćete biti iznimno popularni u društvu i pozivani na mnoge društvene događaje. Polovica travnja je do te mjere značajna jer i ljubavni asteroid Amor ulazi u vaš astrološko polje partnerskih odnosa preko koga će prelaziti do početka lipnja a tranzit Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa preko Blizanaca tako da ta pozicija planeta donosi mnogo ugodnih momenata s nekim Ovnom , Vagom ili strastvenu vezu s Rakom, Strijelcem ili Bikom.

Ako ste u vezi oko godinu i pol dana s istim partnerom, vjerojatno imate dojam da morate prihvatiti partnerove mane, njegove poslovne probleme pokušavate riješite i spremni ste da preuzmete neku novu odgovornost u vidu organizacije zajedničkog života, ulaska u brak ili želite uvećanje obitelji . Jun i jul mogu biti stresni osim ako ste u vezi s Vodenjakom ili Ovnom. Mars od kraja svibnja kreće direktnim hodom preko Vage i vi ćete se osjećati mnogo ugodnije u društvu nekog zračnog znaka s kim možete ostvariti vrlo lijepu vezu. Rođeni sredinom 80tih mogu doživjeti romansu s nekim tko je vrlo ambiciozan i teret finsija.
U srpnju ste potpuno opčinjeni Vagom Blizancima, Ovnom, Vodenjakom. Jedan Lav i Škorpion mogu biti vrlo uporni da vas osvoje i da vas možda uvjere da uđete u tajnu vezu s njima. Sredinom srpnja možete biti u nekoj vrsti parlalne veze ili možete imati uz stalnog partnera još neku simpatiju međutim prevladat kod vas zdrav razum i željet znati na čemu ste. Lav vas u potpunost osvaja sredinom srpnja kada Jupiter, vladalac vašeg znaka ulazi u Lava ali s druge strane krajem srpnja Mars ulazi u Škorpiona u vaš astrološko polje tajnih ljubavi i donosi i neugodnosti u vidu nekog tko će željeti vam napravi probleme, bilo da se radi o bivšem partneru ili o nekom tko će pokazti veliku dozu ljubomore. Možda će svjesno raditi nešto što vama ne odgorava, bilo da neće imati vremena za vas ili će željeti da kod vas provocira osjećanje ljubomore.

Asteroid Amor u Lavu, Merkur, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i vladalac vašeg znaka Jupiter ojačani prisustvom Sunca odlično se pozicioniraju u vašem astrološkom polju inozemstva početkom kolovoza. Crni Mjesec Lilit u Lavu donosi erotsku avanturu u inozemstvu. Polovicom kolovoza bilo bi dobro da ne ulazite u konflikte sa Lavom, Ovnom, Škorpionom ili Jarcem. Mnogi će biti zavidni na vašu vezu i pokušat će intrigare.

Od rujna kreće povoljan period za većinu predstavnika vašeg znaka jer donosi mogućnost da realizirate svoj ljubavni život na način na koji vama odgovarati jer će vaša astrološka kuća ličnosti biti ojačana tranzitom Marsa, što posebno pogoduje muškarcima rođenim u ovom znaku, naročito onima koji nose neku vrstu uniforme, možda i sportski dres, dok će žene biti mnogo energičnije i zahtjevnije, izravnije u odnosima sa stalnim partnerom. Pripremite se za ulazak u brak ili za preuzimanje ozbiljnih odgovornosti u vezi s partnerskim odnosom jer se Saturn, planeta odgovornosti približava vašem znaku iu 2015.tranzitiraće preko njega donoseći vam potrebu da o svom životu razmišljate sa stanovišta odgovornosti i da imate mnogo ozbiljniji pristup svim segmentima života uključujući i ljubavni.

Komentar – Jedna od rijetko dobrih godina za one koji namjeravaju otići u inozemstvo zajedno s partnerom ili planiraju proširenje obitelji, ulazak u brak. Oni koji su u drugoj značajnoj vezi mogu se nadati mnogim prijatnim momentima koji će ih navesti da donesu ozbilje odluke u vezi sa zajedničkom budućnošću.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK