Veliki godišnji horoskop Škorpion za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Iako je Saturn, planeta strogosti, principijelnosti i emotivne uzdržanosti u vašem znaku. vi sasvim dobro funkcionirate u svim sferama života uključujući i ljubavni. Uspijevate zahvaljujući stoičkom stavu, riješeni ste izdržati sve što vam život priredi ali ne odstupate od svojih stavova. Ipak, ne biste bili mudra Škorpion kada u svemu što radite ne biste imali neki interes. Čak i ako se on odnosi na vaš psihčki mir, na pravo imate svoj izbor i svijest o tome da je ponekad mudro nešto oćutati, istrpjeti ili sačekati svojih pet minuta.
Retrogradna Venera, planeta ljubavi slaba u Jarcu a vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa i braka i vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i tajnih neprijatelja prije oslikava vašeg partnera kao osobu koja je uvjerena da se osjeća nedovoljno voljenom ili je pomalo suzdržana, nepovjerljiva, nego što oslikava vašu pozicjiu u vezi ili braku. Venera će biti retrogradna do početka veljače kada kreće direktnim hodom preko Jarca, zbog čega ćete tada vjerojatno uzeti aktivno sudjelovanje u partnerovim odlukama koje se tiču ​​bilo stručnog usavrašvanja, posla sa strancima ili rješavanja pitanja koja se odnose na partnerov status na poslu. Ako ste u vezi s izuzetno kreativnom osobom koja je spremna da se stručno usavršava ili bavi umjetnošću i planira svjetsku karijeru, bilo bi dobro da je podržite.

Tranzit Venere preko Vodenjaka može donijeti previše intelektualni odnos s partnerom, lišen jake erotike ali vi ćete vrlo dobro znati što vam je prioritet. Ne smijete se previše prepuštate ljubavi da ne biste gubili tempo u drugim sferama života. Možete sebe iscrpljivati ​​radom, jer retrogradni Mars, jedan od dva vladaoca vašeg znaka u retrogradnom hodu preko Vage od početka ožujka do 20. svibnja znači da biste mogli razmišljati o promjeni taktike i bilo bi dobro da pokažete spremnost da, sve do kraja srpnja dok ne uđe u vaš znak, budete maksimalno popustljivi prema osobi koja vam je draga, ne toliko da biste njoj ugodili koliko da biste sebe poštedjeli nepotrebnih rasprava. Ipak, vi nećete tako lako odustati od svojih želja i planova i prije ćete izabrati i samoću ako treba, naročito ako ste rođeni sredinom 80tih nego da uđete u kompliciranu vezu koja vas čini depresivnim. Rođeni početkom 70tih također mogu biti izloženi stresu u pokušaju riješiti neke probleme koji verovanto traju izvjesno vrijeme.

Od 7. veljače do 1. ožujka možete ući u flert s nekim tko je mnogo mlađi od vas ili tko je prilično neodgovoran, radiće se više o prijateljskom neobaveznom odnosu.

Sjeverni Mjesečev čvor, točka presijecanja Zemljine osi s ekliptikom posljednjih godinu dana bio je u vašem znaku i ulazi u Vagu, jer ide suprotnim kretanjem od kretanja planeta i donosi rasterećenje od osjećaja krivnje ali povremeno možete pokušati tražite neka nova rješenja koja vam mogu izgledati komplicirana . Ipak, rasteretit vas svog prisustva i vi ćete željeti da se više radujete životu a to se može dogoditi u ožujku jer će netko tko vam stalno pravi problem u ljubavi početi biva popstljiv što će i vas učniti tolerantnijim. Saturn u vašem znaku vas muči posljednjih godinu i pol dana ali Jupiter iz Raka vam pomaže baveći se onim što volite a većina Škorpion to umije u stvari se rasterećuje i briga u vezi s ljubavnim životo pokušavajući ih riješite na najjednostavniji način.

Vaše brige, ako ste slobodna Škorpion mogu se odnositi na traženje iedalnog partnera, naročito ako ste blizu 30.te i sada vać želite se skrasite, uđete u brak i osnovati obitelj. Asteroid Karma u Strijelcu donosi tijekom većeg dijela godine mogućnost avanture ili poznanstva preko posla a Eros uz Pluton u Jarcu ipak vas upućuje na neku ambicioznu osobu koja je moguće već afirmirana u društvu i sa kojom možete zajedno radite na nekom vežem projektu. Od početka lipnja kreće mnogo bolji period a dotle možete se pomalo povučete iz javnosti i kao da ćete osjećati neku vrstu opasnosti, posebno od bivših partnera ili od nekog tko vas smatra konkurencijom u ljubavi. Možete smatrati da i mogao vam se previše miješa u život. Venera u Biku je savršeno postavljena u lipnju i na vas čak neće djelovati ni pomračenje Mjeseca 15.aprila ni pomračenje sunca 29.aprila, bar ne ništa značajnije, mnogo će više to osjetiti partner u vidu neke vrste nesigurnosti u sebe i uznemirenosti. U lipnju retrogradni hod Merkura može od 7.juna do 2. srpnja može donijeti u vaš život opet nekog tko vas može smatrati vrlo atraktivnim i zgodnim za flert. Ako ste slodobno, ili imate za sobom, jedan ili dva braka, bit ćete vrlo spremni ući u vezu s Rakom, Blizancima, Djevicom.

U prvoj plovini srpnja, Sunce i asteroid Amor u Raku gdje ubrzanim hodom Jupiter ide ka Lavu, čine vas romantičnim i spremnim učiniti sve što se od vas očekuje samo da biste bili u vezi s nekim tko vas je impresionirao, moguće negdje na putu u inostranstvu.Ulaksom Jupitera u znak Lava, sredinom srpnja i ulaskom Marsa, planeta strasti u vaš znak krajem srpnja, postajete mnogo zainteresiraniji srediti pitanje financija, statusa nego što ćete imati vremena za osobu koja vam je draga.

Kolovoz je vaš mjesec u kome ćete se pokazati u punom sjaju, naročito ako ste ambiciozni, u vezi s osobom koja je također posvećena karijeri i vi ćete biti ona strana koja postavlja uvjete pod kojima će se veza odvijati što će za mnoge značiti mogućnost ulaska u brak. Ovo je mjesec mogoućih uspjeha na poslovnom planu kada će vam uspjeh otvoriti mnoga vrata i na polju ljubavi jer će mnogima biti bitno da budu u vašem društvu.Sredinom kolovoza budite taktičniji u odnosima s Lavom, strijelca, Vagom ili Bikom. Bit ćete izuzetno nestrpljivi, ambiciozni, nedovoljno taktični i mogući su konflikti s članovima obitelji, kako vaš tako i vašeg partnera.Nemojte se previše upuštati u rasprave o nečemu što niti vi niti partner možete riješiti preko noći. Netko vrlo uspješan i ambiciozan željet biti u vašem društvu i organizirat susrete čak iako ste u stalnoj vezi ili braku. Rođeni krajem 70tih mogu biti vrlo neugodni kao partneri jer neće razumjeti vašu ambiciju i očekivat da im poklanajte više pažnje. Veza s nekom drugom ambicioznom Škorpijom ili Jarcem može biti ono što će vam odgovarati tijekom jeseni naročito u studenom. Rujan može biti povoljan mjesec za ljubav ako vam se sviđaju neka Djevica, Lav ali sa Ovnom ili Vodenjakom nećete lako moći izaći nakraj.

Ulazak Venere, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa u Djevicu 6.septembra sve do 30.septembra može donijeti obnovu veze koja je više bazirala svojevremeno na prijateljstvu nego na strasti. Ako ste rođeni početkom 80tih, moguće je razmišljanje o braku ili proširenju obitelji.

Rođeni početkom znaka u vrijeme pomrčine Sunca 23.oktobra trebalo bi da izbjegnu nepotrebne rasprave sa partnerom, osobito ne u vezi s rješavanjem pitanja njihovog statusa.

Tranzit Venere, planeta ljubavi tijekom jeseni donosi vam mnoge ugodne momente u društvu osoba koje su vam drage i sa kojima možete ostvariti izuzetno stabilnu vezu a mnogi od vas će planirati zajedno s partnerom zajednički odlazak za inozemstvo ili posao sa strancima.

Zaključak – Dok mnogi znaci čekaju sredinu godine ući Jupiter u Lava, vi ćete pokušati iskoristite tranzit Jupitera preko Raka što vam mnogo povoljnije za zajendičke putovanja. Retrogradni hod planeta ne bi trebao ozbiljnije uzdrma one Škorpioni koje su u dugoj vezi ali obveze koje možete imati unutar zajedničkog života mogu vas povremeno prilično iscrpljivati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK