Veliki godišnji horoskop Ribe za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Predstavnicima vašeg znaka ova godina može biti prilično burna. Trebalo bi svakako iskoristite razdoblje do sredine srpnja jer biste mogli i pored raznih manje povoljnih aspekata koje će planeta obrazovati međusobno, moći sredite svoj život, da upoznate nekog tko će vam odgovarati i utvrditi svoje pozicije u vezi ili braku.
Venera, planeta ljubavi koja ima velikog utjecaja na vas, tijekom prva dva i pol mjeseca prelazi retrogradnim hodom preko astrološkog polja prijatelja i javnosti, preko astrološkog polja tajnih ljubavi i vi možete biti pod priličnim pritiskom da li ući u emotivnu vezu s nekim tko nije slobodan ili ne. Venera će biti u Jarcu i Vodenjaku sve do druge polovice ožujka što vam neće mnogo značiti u pozitivnom smislu, ne može donijeti neka veća uzbuđenja, romansu, osim ako ste od nedavno u braku ili vezi. Kad vas je sve pomalo pod velom tajnosti i ako ste u braku i ako ste slobodni, ne želite bilo tko zna nešto značajnije o vašem životu. Tranzit retrogradnog Merkura, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem partnerskih odnosa i braka od 7. veljače do 1. ožujka može donijeti u vaš život osobu koja je prilično nepouzdana ali vjerojatno veoma šarmantna i ako se radi o strancu ili o osobi koja živi u drugom mjestu , možda ćete je često viđati negdje na putu. Svi oni predstavnici vašeg znaka koji često putuju, imaju priliku doživjeti brojne flertove, naročito ako ste umjetnik ili prisutni u javnosti. To se osobito odnosi na one koji su ambiciozni i imaju bar jednu ili dvije planete u Vodenjaku ili Ovnu. Ako ste nedavno napravili neki značajniji zaokret u privatnom životu, ako ste odspojili ili započeli novu, čuvajte se rasprava sve do kraja srpnja. Simbolika nekakve nausaglašenosti je pristuna, naročito ako ste u vezi s Vagom, Ovnom, Jarcem. Početak godine bi mogao donijeti upravo s predstavnicima ovih znakova nekakvo romantično putovanje ili poznanstvo s istim negdje u inozemstvu.

Kako će tijekom cijele godine u određenim intervalima, prvo u veljači i to odo 7.februara do 1.marta, zatim od 7.juna do 2.jula i od 5.do 26.oktobra, Merkur, vladalac vaš astrološke kuće partnerskih odnosa biti u retrogradnom hodu, često ćete imati dojam da partner oklijeva i da ne zna točno što želi. Ipak sve do sredine srpnja štiti vas Jupiter, planeta pozitivnih osjećanja iz Raka i Saturn iz Škorpiona. Svaka duža veza ima šanse da opstane a ako ste na početku veze, više šanse imate u ljubavi s nekim tko se bavi umjetnošću, medicinom, znanošću, trgovinom ili politikom nego nekim drugim poslom. Mnoge Ribe mogu biti zaljubljene u osobu koja radi u banci ili radi u stranom predstavništvu. U ožujku kreće vrlo buran period. Naglašena će biti astrološka kuća posesivnosti, ljubomore konkurencije, ali vi ćete umeti da se s njom izborite na diplomatski način. Ako ste slobodni, neko na poslu od početka travnja do početja svibnja neće vas ostavljati na miru. Asteroid Psiha početkom godine u Jarcu donosi interesnatno poznanstvo s osobom s kojom ćete imati o čemu pričati i to je netko tko će vam se u određenim intervalima javljati a ukoliko ste u vezi ili braku, pokušajte izbjeći rasprave u vrijeme pomrčine Sunca, 29. travnja posebno u vezi sa zajedničkim obvezama ili planovima kao i 15.aprila u vrijeme pomrčine Mjeseca. Druga polovica svibnja može donijeti romantičnu vezu sa Bikom ili Škorpijom. Mars, suvladalac skorije slab od 5. ožujka do 20. svibnja u Vagi može simbolizirati nekog tko čeka svojih pet minuta da vam se nametne i da ga primijetite. Pokušaćete izbjeći veze s onima koji nisu slobodni ali vam to neće baš lako polaziti za rukom.

Od 7.juna do 2.jula retrogradni hod Merkura, planeta prevrtljivosti nad Rakom I Blizacima a vladalac je vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa može donijeti nepovjerenje prema partneru, naročito ako ste dama Ribe a partner je mladolik, šarmantan ili možda u godinama ali se ne “predaje”. Ako ste muškarac Ribe, bit ćete mnogo tolerantniji prema čestim promjena raspoloženja vaše partnerice naročito ako je okupirana poslovnim obvezama.

Mnogima ćete biti zanimljivi naročito jednoj Škorpionu krajem srpnja kada Mars bude ušao u ovaj strastveni znak prema kojem nikada niste bili ravnodušni. Prije toga sredinom srpnja ulazak Jupitera u znak Lava odgovara samo onima koji su rođeni krajem znaka dok rođeni početkom znaka mogu se osjetiti pomalo desatbilizovanim i mogu imati dojam da se partener udvara i drugima ili previše plijeni pažnju okoline zbog čega ćete biti prilično ljubomorni. Kada 2.jula krene diretkno hodom iz treće dekade Blizanaca i kada 14. srpnja uđe u Raka, osjetit ćete nekakvo olakšanje ali samo privremeno. Jupiter napušta vaš astrološko polje ljubavi koje je u Raku i prelazi u pomalo neozbiljnog, veselog i neodgovornog Lava koji će biti za vas prava enigma, naročito ako se radi o kolegi koji je često odsutan na poslovnom putu u inozemstvu.

Mnoge Ribe su često nesigurne u sebe i teško ih je razuvjeriti da imaju bilo kakav razlog za to ali će pokušati saznati nešto o prošlosti partnera. Crni Mjesec Lilit u Lavu simbolizira nekog tko će biti spreman na sve da bi potkopao vašu sigurnost u sebe, mnogi vam nisu naklonjeni jer ih iritirate i ako ne mogu vas na profesionalnom planu destabiliziraju, pokušat da učine to na emotivnom.Ribe koje su rođene početkom ili sredinom 60tih trebalo bi da paze u kakve veze ulaze, naročito ako se radi o damama Ribama koje su vezi s onima koji se bave krupnim biznisom ili se rad o odnosu tajnica-direktor, mlada dama-osoba na položaju. Muškarci Ribe međutim imaće potrebu za vezom s inteligentnom, sposobnom i preduzimljivom parntericom i neće imati nikakav kompleks ako se radi o nekom tko je na višem položaju od njih.

Prva polovica kolovoza može biti vrlo zanimljiva, mnoge intrige su na pomolu, mnogi vam se udvaraju a sredinom kolovoza morate uzeti stvar u svoje ruke naročito ako smatrate da vaš život nije onakav kakav biste željeli vodite. Najbolje bi bilo da odete negdje na odmor s partnerom. Sredinom kolovoza slobodne Ribe mogu biti predmet udvaranja Blizanaca, Djevice, Lava ili Škorpiona.

Jesen donosi mnogo ugodnih momenata, posebno onim Ribama koje su zaljubljene u osobu s posla ili se bave istim poslom kao i partner. Rujan je razdoblje ljubavi a listopada period ljubomore. Mars u listopadu prelazi preko Strijelca što većini predstavnika vašeg znaka ne donosi ništa dobro ako ste tipična Riba koja traži pažnju i nježnost a partner je okupiran poslom, putovanjima i karijerom. Ipak studenog je vaš mjesec u svakom pogledu. Možete stupiti u vezu s nekim tko je vrlo popularan, damama Ribama mnogo više odgovara ovaj mjesec nego muškarcima koji neće podnositi autoritativne partnerice. Oni koji su u drugoj značajnoj vezi ili braku morat će raščiste odnose iz prošlosti jer bi partner mogao biti previše zahtjevan kako u pogledu rješavanja financijskih pitanja ali bi također mogao vam stvori osjećaj krivnje ili da vas na neki način “proganja”. Ribe rođene krajem 60tih nalaze se na prekretnici da li ući u brak s jednom Škorpionom, Djevicom ili Jarcem.

Zaključak – Prvi dio godine povoljan za brak, proširenje obitelji, romansu, drugi dio povoljan za tajne veze, strastvene ljubavi ali moguće su i neugodnosti ako ne budete držali situaciju pod kontrolom. Nemojte donositi prenagljene odluke u vezi s ljubavnim životom, naročito ako ste u vezi s nekim vatranim znakom.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK