Veliki godišnji horoskop Rak za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pod velikim utjecajem Jupitera, planete dobrotvora koja štiti vaš interese ma sa kakvim problemom da ste suočeni. Jupiter tranzitira preko vašeg znaka sve do polovice srpnja tako da ćete, neovisno od nekih manje povoljnih aspekata kao što je početkom godine tranzit retrogradne Venere, planeta ljubavi preko vaš astrološke kuće partnerskih odnosa i braka imati mogućnost da doživite mnoge nezaboravne momente.
Dame Rakovi su u nešto većoj prednosti od muškaraca koji će uglavnom svoju energiju usmjeravati na posao. Rođeni sredinom 70tih mogu imati osjećaj da mnoge probleme lakše rješavaju nego prethodnih godina, biće tolerantniji i spremniji na svaku vrstu ustupaka. Godište od početka 70.tih do početka 80tih je vrlo osjetljivo, spremno na razne “ludosti”, promjene, ishitrene odluke.

Početak godine može biti vrlo dramatičan za one Rakove koji imaju velika očekivanja kako od sebe, tako i od partnera i ako su veza ili brak izvjesno vrijeme u krizi, biće spremni da se upuste ako treba i u paralelnu vezu. Oni koji su slobodni, također mogu početkom godine, sve do početka ožujka biti u nekoj vrsti dileme, ili dobiti želju da neobavezno izlaze sa dva partnera ili održavati komunikaciju s osobama koje su im drage, očekujući da ih emocije odvedu na pravu stranu.

To se međutim neće tako lako dogoditi jer im Mars i Saturn, dvije planete koje su vrlo dominantne u znaku Jarca u koje pada njihovo astrološko polje partnerskih odnosa ne pogoduje svojim retrogradnim hodom od početka ožujka do kraja srpnja. U međuvremenu Mars će krenuti direktnim hodom krajem svibnja ali prije toga u veljači ili ožujku netko tko ima veze s velikim institucijama, umjetnošću ili javnošću može biti prilično uporan u želji da ih osvoji i moguća je srastvena veza. Iako će mnogi Rakovi imati potrebu biti s mnogo mlađim partnerom, takve veze, ma kojeg spola da su, neće donijeti ništa dobro, naročito ako se radi o Blizancima, Djevici ili Vodenjaku. Mnoge Rakove intrigiraju Strijelac i Bik i sve bi dali da mogu biti s njima, moguće i neka osoba rođena u znaku Riba ali takve veze neće biti jednostavne, ako do njih uopće dođe.

Od početka ožujka kada Crni Mjesec Lilit, simbol erotksih moći, bude napustio vaš znak vaše samopouzdanje može biti poljuljano naročito ako ste u kompliciranoj vezi s nekim tko nije slobodan ili tko je od nedavano razveden, ili je raskinuo vezu zbog čega ćete morati se prilagođavate njegovom / njenom tempu rada, moguće da će često biti odsutan iz vašeg mjesta.

Asteroidi ljubavi imaju velikog utjecaja na vas prvenstveno na dame Rakove. Početak godine donosi mogućnost obnavaljanja veze s jednim Jarcem ili Škorpijom. Eros u Škorpionu i Psiha u Jarcu donose potrebu za intenzivnim emotivnim odnosom i potrebu da se psihološki analizira odnos. Godit će vam veza s liječnikom, psihologom, psihijatrom. Eros će brzo ući u Strijelca ali vam snagu Erosa već početkom veljače zamjenjuje utjecaj Amora s početnih stupnjeva Bika, što može donijeti u vaš život osobu koja se bavi biznisom.

Asteroid Psiha u Jarcu sve do polovice ožujka čini vas spremnim da o svojim osjećajima iskreno razgovarati a već početkom ožujka Eros vam je ponovno naklonjen ulaskom u znak Jarca.

Ako ste rođeni sredinom ili krajem 80tih upravo tranzit Venere koji može donijeti nekakve nepredviđene probleme ili nedoumice u vezi s odlukama koje se tiču ​​vaše veze, odnosno braka, početkom godine, može vam sredinom travnja donijeti burnu strastvenu vezu prepunu ljubomornih scena i neočekivanih susreta s jednom Vodenjakom, Bikom, Vagom ili Ovnom. Oni koji su u braku u to vrijeme, tijekom travnja trebaju svoj prag tolerancije na svaki način produlje do neviđenih razmjera ako ne žele svađe.

Sredinom svibnja tranzit Venere vam može pomoći da nađete gotovo idealnog partnera u vidu neke Djevice ili neke Vage ili Bika. U svibnju vas može “proganjati” netko rođen u znaku Blizanaca tko vas se povremeno sjeti i ima potrebu da provjeri kako kotira na popisu obožavatelja. Tada se može dogoditi tajna, kratka veza s nekim tko je mnogo mlađi od vas.

Jun bi mogao biti vrlo uzbudljiv jer asteroid Amor ulazi u vaš znak, asteroid Eros je već u Jarcu u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa i vi ćete biti u fazi iščekivanja da se nešto lijepo dogodi u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste slobodni.

Mnoge dame Rakovi biće u emotivnoj vezi s nekim tko se bavi ozbiljnim poslovima, vrlo odgovornim, moguće s ekonomistima, liječnicima i bit će vrlo praktične u pokušaju da sebi osiguraju sigurnu vezu s nekim tko ih neće iznevjeriti. Jupiter u vašem znaku ima dobar aspekt sa Saturnom, tijekom većeg dijela godine sve do jeseni, kada kreće napet aspekt sa ovom planetom principijelnosti zbog čega bi trebalo biti manje zahteveni u financijskom pogledu, naročito ako ste mlada dama Rak.Do kraja lipnja iskoristite povoljan aspekt između Jupitera, planete raskoši i jakih emocija i Saturna, planete praktičnosti, naročito ako ste rođeni poslije 5. srpnja jer se ovaj aspekt može povoljno odraziti na vezu s uspješnim partnerom dok će rođeni u prvoj dekadi znaka, lipanjski Rakovi biti pod utjecajem romantičnog Neptuna iz Riba cijele godine i skloni idealiziranju partnera, empatični i spremni da im pomognu u vezi s karijerom.

Rođeni između 1974. i 1977. bit će pod velikim utjecajem Jupitera koji će prelaziti preko njihovog natalnog Saturna, bilo u Raku ili u Lavu i od sredine srpnja biće tolerantniji kada su njihovi kriteriji glede toga kakav treba biti njihov partner. Mnogo toga može krenuti u neželjenom pravcu ako ste rođeni početkom ili sredinom 50tih a spremni obnoviti neku vezu iz mladosti. U tom slučaju možete značajno zakomplicirati svoj život jer će retrogradni Mars praviti kaos u vašem životu, naročito ako se radi o tajnoj vezi i to od početka ožujka do kraja svibnja. Ako ste u vezi sa Škorpijom koja je rođena sredinom 50tih ili 80tih također možete biti skloni stresu jer će partner biti, ma koliko zaljubljen, strastven, istovremeno i zahtjevan i nedovoljno tolerantan.

Ako ste u vezi s novim partnerom od polovice 2013.potrudite se izdržati iskušenja koja će donijeti pritisak okoline i obitelji, naročito ako ste u vezi sa Bikom, Vagom, Jarcem ili Vodenjakom, ako ste mladi, npr. rođeni početkom 90tih i spremni voditi svoj život ne pitajući nikog za savjet au vezi koja je komplicirana ili u vezi s nekim tko je prilično nepouzdan.

Sredinom travnja u vrijeme pomrčine Mjeseca, vladaoca vašeg znaka, možete doći u iskušenje učiniti nešto u afektu što neće biti povoljno po vas. Ipak, mnogo toga interesantnog moglo bi se dogoditi Rakovima od lipnja do jeseni jer će Jupiter koji im donodi od sredine prošle godine mnogo novih uzbuđenja, nastaviti hod preko zodijaka koji Rakovima savršeno odgovara. On im donosi samopouzdanje i hedonistički pristup životu. S manje tenzije ćete pristupati rješavanju svih problema uključujući i ljubavne nedoumice

Asteroid Amor u tranzitu preko vašeg znaka od početka lipnja donosi mnogo interesantnih susreta. Prva polovica lipnja može biti prilično turbulentna ako ste skloni paralelnim vezama. Netko na poslu, moguće tko radi za strance ili se bavi privatnim poslom, mogao bi vas zainteresirati za sebe i na pragu ste ozbiljne veze s nekim s kim ćete imati prilike provodite dosta vremena izvan zemlje. Saturn, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa i braka dobro postavljen u odnosu na vaš znak sve do kraja 2014. donosi mogućnost stupanja u vezu s nekim tko bi mogao biti vrlo odgovoran i spreman s vama vrlo brzo uđe u ozbiljnu vezu a oni koji su već u braku, mogu očekivati ​​proširenje obitelji. Saturn u direktnom hodu od 21.jula donosi rođenima u posljednjoj dekadi znaka stabilnog partnera ili potrebu partnera da mnogo više sudjeluje u zajedničkom životu i verovanto će pokušati doprinese na svaki način stabilizaciji odnosa. Problemi bi mogli nastati samo ako ste u vezi sa Bikom, Ovnom ili Strijelcem ili s osobama koje su podznaku neki od ovih znakova. Od vaš ustrajnosti da veza ili brak budu uspješni i od vaše tolerancije i razumijevanja mnogo toga ovisi.

Ulazak Amora u prvoj polovici lipnja u vaš znak dok je Eros još uvijek u astrološkoj kući partnerskih odnosa čini vas spremnim započeti strastvenu vezu s nekim tko je vrlo ambiciozan, popularan i vrlo šarmantan. Polovicom srpnja Eros u retrogradnom hodu vraća se u Strijelca i vi možete ući u vezu s nekim tko ima veze sa strancima.

Tijekom kolovoza trebalo bi biti oprezni u emotivnim odnosima, naročito ako partner smatra da ste dominantna strana u vezi ili ako ste prisutni u javnosti. Ako ste rođeni početkom znaka, jedan Ovan, Jarac ili Škorpion mogli bi biti izuzetno zainteresirani za vas a ukoliko ste rođeni krajem znaka, trebalo bi biti popustljiviji prema partneru, naročito ako se radi o Strijelcu, Biku ili Ribama. Pazite da ne budete “žrtva” osbobe koja voli laska i koja će po svaku cijenu željeti vas osvojiti ali koja će ipak, najviše voljeti sebe. Vaša potreba za emotivnom sigurnošću uz Lava ili Vagu neće biti tako lako zadovoljena. Asteroid Amor u Lavu uz Crni Mjesec Lilit čini vas vrlo probirljivim kada su partneri u pitanju ali će mnogi smatrati da ste kolekcionar obožavatelja.

U listopadu možete biti izloženi stresu, naročito kada je u pitanju veza sa strancem ili s nekim tko zbog posla često putuje, tko nije spreman svoj život podredi vama. Krajem listopada nastupa novo razdoblje od mjesec i pol dana tijekom kojeg su mogući zanimljivi susreti s osobama koje su ugledne, poznate ili vrlo ambiciozne. Rođeni na samom početku ili na samom kraju znaka biće pod stresom u vrijeme pomrčine Sunca 23.oktobra ako tada budu u vezi s Lavom ili Ovnom. Oni koji imaju bilo kakve probleme u obitelji trebali bi u to vrijeme izbjegavaju konflikte. Ukoliko budete imali probleme na poslu ili ukoliko vam se bude udvarao netko tko je višeg ranga od vas a nije slobodan, razmislite da li treba da se s njim upustite u vezu.Do početka prosinca možete uživati ​​u društvu osobe koja je ambiciozna, a pozicija asteroida karme uz Eros, Mars i Pluton u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa donosi osjećanje da ste u vezi koja vam je na neki način suđena.

Zaključak-Iskoristite sve prednosti koje donosi Jupiter u prelasku preko vašeg znaka i znaka Lava jer bi mogao pojačati kod vas želju za promjenom stila života. Slijedite svoju intuiciju i nemojte se previše opterećivati ​​bilo kojim događajem iz prošlosti ili raskidima koje ste mislili da ne možete prebolite. Strijelac, Bik, Ribe ili neki drugi Rak uz Škorpiona i Jarca mogu biti za vas idealni partneri.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.