Veliki godišnji horoskop Lav za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ako ste doživjeli neočekivan obrt na ljubavnom planu tijekom prethodne dvije godine, možete se nadati interesantnom razvoju događaja jer će u srpnju poslije dvanaest godina Jupiter, planeta jakih, pozitivnih emocija i optimizma ući u vaš znak. Do tada, čeka vas turbulentno razdoblje, naročito ako vam je u natalnom horoskopu loše postavljen Mars, u Raku ili Vagi. Ova planeta strasti koja utječe na vaš odnos s članovima obitelji ali i sa rođacima, može unutar obiteljskih odnosa donijeti samo prividnu popustljivost u stvari, od kraja srpnja kada i Mars bude jak u Škorpionu, vi ćete riješiti srediti svoj život po svojoj želji i po svom obrascu.
Početak godine s retrogradnom Venerom, planetom ljubavi u Jarcu donosi potrebu za smirenim obiteljskim životom, ali i spremnost da flertujete na poslu, moguće s onima koji nisu slobodni. Osim izravnog hoda Marsa, planete koja utječe na vaš stav prema članovima obitelji ali i na vaš duhovno stanje koji tijekom proljeća, oslabljen u tranzitu preko znaka Vage donosi uznemirenost, gotovo nijedna od planeta, naročito sporih vam ne “pomaže” s izuzetkom Urana. Pozicija ovog planeta reformi i preobražaja, promjena i izvanbračnog života, raskida koji vlada vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa dobro je postavljen u Ovnu i čini vas spremni učiniti nešto za sebe, naročito ako ste u nekoj vrsti izvanbračne zajednice ili ako smatrate da je partner dominantan .

Tranzit Venere, planeta ljubavi u retrogradnom hodu početkom godine ne djeluje na vas osobito značajno kada je u pitanju ljubavni život, više se odnosi na profesionalne dileme i sve do početka ožujka kada će ući u vaš astrološko polje partnerskih odnosa možete se osjetiti gurnuti u drugi plan i profesionalno iu vezi ali to kao da vam neće mnogo smetati. Od početka ožujka dolazi do promjena u nekim vašim štátov, pristajete na nešto što će vam predložiti Vaga, Bik ili Jarac. Shvatit da ako slijedite svoju intuiciju po pitanju izbora partnera ili ako budete zadovoljni onim što imate i ne očekujete neke spektakularne susrete, imate šanse da budete sretni. Ka vašem znaku ide Jupiter koji bi mogao donijeti značajne promjene od sredine srpnja i njegov utjecaj ćete osjećati u vidu potpore osobe koja vam je draga u vezi s načinom na koji želite riješiti svoje profesionalne probleme.

Tranzit Marsa, planeta strasti, pomalo usporen u Vagi od početka ožujka do kraja svibnja čini vas nedovoljno spremnim tolerirati sve što vam kaže osoba koja vam je draga ali zato ćete vi biti prilično otvoreni po nekim pitanjima, naročito kada je u pitanju zajednički put u inozemstvo.

Tijekom prve polovice godine bit ćete uglavnom u mirnoj vezi posvećeni stalnom partneru ili ako ste u braku, porodici prilično kooperativni. Ništa značajno neće se dešavati onima koji su u stalnoj vezi dok bi slobodni Lavovi zbog asteroid Karme u Strijelcu tijekom cijele godine mogli imati prilike doživjeti novo poznanstvo, negdje u teretani, na nekom većem skupu, na putovanjima iu ožujku je moguća lijepa veza sa Vagom ili Bikom. Sredinom travnja u vrijeme pomrčine Mjeseca pazite s kim ulazite u vezu, nećete odoljeti jednoj Vodenjaku, Ovnu ili Blizancima. Nemojte riskirati stalnu vezu zbog prolaznog flerta. Slobodni Lavovi mogu, naprotiv, doživjeti susret koji bi mogao značiti početak nove veze ali do početka svibnja, nećete znati na čemu ste. Prva dva mjeseca mogu doprinijeti manjoj konfuziji u komunikaciji sa Vagom, Bikom ili Vodenjakom. Vodićete zanimljve razgovore kako s partnerom tako iu društvu i bit ćete rado viđeni na zabavama. Slobodni Lavovi biće u trendu i vjerojatno će obnoviti kontakte s nekadašnjim simpatijama ili mogu biti skloni paralelnim vezama.Uran, vladalac vašeg astrološkog polja partnerksih odnosa može tijekom proljeća donijeti studenog ljubavni izazov u vidu nekog tko se bavi sportom ili umjetnošću. Početkom godine Crni Mjesec Lilit u vašem astrolškom polju tajnih ljubavi može donijeti razne vrste nesigurnosti u sebe ali i potrebau obnoviti komunikaciju s nekim tko vam je posebno drag, možda se radi o nekom iz vaše prošlosti ili o osobi s kojom nikada niste bili onoliko bliski koliko ste željeli da se to dogodi. Ulaskom Crnog Mjeseca Lilita u vaš znak početkom ožujka postajete sigurniji u sebe i ova pozicija ovog asteroida ljubavi će značajno kompenzirati retrogradni hod Marsa, preko Vage, znaka u kome je slab što će vas učiniti nesigurnim kada je u pitanju razmišljanje o braku ili odlaskom u inozemstvo zajedno s partnerom.

Polovicom ožujka ulazak asteroida Psihe u vaš astrološko polje partnerskih odnosa stavlja težište na dobru komunikaciju s partnerom ali i potrebu da vas partner razumije, možda će vam trebati više razumijevanje nego ljubav, naročito ako ste prešli 30tu godinu. Asterod Psiha ostaje u ovoj poziciji do kraja godine tako da možete očekivati ​​podršku od partnera i želju da vam pomogne.

Pomrčina Sunca, vladaoca vašeg znaka 29.aprila donosi manji pad samopouzdanja I pojačanu nervozu ako ste u vezi s drugim Lavom, Vagom, Vodenjakom ili Bikom. Svibanj donosi mogućnost novog poznanstva na poslovnom putu u inozemstvo ili preko posla.

Crni Mjesec Lilit u konjunkciji s Fortunom u vašem znaku tijekom lipnja i srpnja može donijeti mnogo ugodnih momenata u društvu neke atraktivne, vesele osobe koja je spremna preko mnogo čega prijeđe. Kraj lipnja i početak srpnja može za većinu predstavnika vašeg znaka biti vrlo interesantan period u svakom pogledu. Sredinom srpnja možete biti prilično konfuzni na polju emocija jer Jupiter iz astrološke kuće vaše podsvijesti ulazi u vaš znak gdje se već nalazi erotični Crni Mjesec Lilit a Merkur i Venera donose romansu na putu, moguće tajnu ljubav, flert s jednim Ovnom, Vagom ili Vodenjakom. Bit ćete u centru pažnje, rado viđeni u svakom društvu.

Druga plovinu srpnja je vrlo značajna za predstavnike vašeg znaka jer će polovicom srpnja Jupiter, planeta egzaltiranih osjećaje, krenuti preko prvih stupnjeva vašeg znaka a Uran kreće direktnim hodom dok Mars ulazi u Škorpiona što sve skupa može donijeti nesuglasice unutar obiteljskih odnosa a od vaše dobre volje ovisit ishod događaja. Bit ćete nestrpljivi, plahoviti, hedonistički nastrojeni ali ne mnogo tolerantni. Vaš ego izbija u prvi plan. Asteroid Karma vam pomaže da budete uvjerljivi I da osvojite one koje želite. Bit ćete za mnoge neodoljivi ali ipak pazite da krajem kolovoza ne uđete u konflikt sa Škorpionom, Ovnom, Jarcem.

Ako ste rođeni krajem 70tih i početkom 80tih, ljeto može biti za vas vrlo burno. Imat ćete veliku potrebu da napravite zaokret u svom životu.

Početkom kolovoza prenaglašenost vašeg znaka može značiti poznanstvo sa strancem, mogućnost započinjanja zajedničkog života negdje u inozemstvu, spremnost da uđete u vezu sa Blizancima, Djevicom, Strijelcem, drugim Lavom. Neki Bik ili Vaga biće vam lojalni ali morate poštovati pravila igre. Sredina kolovoza može donijeti mladim, zaljubljenim Lavovima koji žele da uzmu svoj život u svoje ruke, problem s članovima obitelji, posebno s roditeljima. Konjukcija Marsa i Saturna u Škorpionu, jedan vrlo težak aspekt može od sredine kolovoza do početka rujna donijeti problem u vezi s Jarcem, Ovnom, Škorpionom. Ako tada budete u bilo kakvoj vrsti krize, naročito ako se radi o obiteljskim odnosima ili smatrate da se bilo vaši ili roditelji vašeg partnera previše miješaju u vašu vezu, pričekajte da prođe planetarna “tenzija” jer ćete već sredinom rujna imati moguće drugačiji stav prema tim problemima. Neki rođak iz inozemstva ili neki prijatelj koji podržava vaš ambicije u vezi s inozemstvom ili stručnim usavršavanjem, može vam ponuditi zadovoljavajuće rješenje ili će vam se naći pri ruci. Slobodni Lavovi mogu tada ući u vezu s nekim tko ima veze s uniformom.Septembar je mjesec pun uzbuđenja, mogućeg susreta s nekim s kim ste se povremeno viđali preko posla ili slobodnima donosi vezu sa šarmantnom osobom u koju se možete pouzdati.Veza s Blizancima sredinom listopada može biti turbulentna. Jedna Vaga će pokazati za vas najviše razumijevanja.

Polovicom rujna ulazak Marsa u Strijelca u kome će boraviti do kraja listopada mnogima donosi ulazak u brak i planiranje proširenja obitelji ali i slobodnim Lavovima mogućnost veze s nekog Vagom, Bikom ili Ribama koje će upoznati na putovanju. Od polovice listopada do kraja studenog ne ulazite ni kakve rasprave posebno ne ako ste u vezi s Jarcem ili vam je Jarac podznak.

U vrijeme drugog pomrčine Sunca, 23.oktobra može donijeti prejake emocije, strast, nestrpljenje, posebno rođenima u srpnju i pretjeranu sklonost uzbuđenjima, nepromišljenim odlukama. Situacija može biti prilično stresna u studenom i bilo bi dobro da pričekate ulazak Marsa u Vodenjaka 5.decembra što može mnogima donijeti veliku strastvenu ljubav ali ljubomornim predstavnicima znaka manje scene zbog ljubomore a slobodnima vezu sa sportašem ili umjetnikom. Kako je prijelomni moment za vas ulazak Jupitera u vaš znak, tijekom druge polovice godine možete biti previše impulzivni jer će vas trnazit Jupitera činiti previše sigurnim u sebe i možete u afektu poželjeti ući u novu vezu i možete biti izrazito skloni flertu.

Zaključak – Ako proteklih šest godina bilo turbulentno, ako ste ulagali velike napore da vam veza uspije ili ako smatrate da ste bili zapostavljeni u ljubavi, kreću vaših pet minuta koji će trajati do polovice srpnja 2021.do sredine 2022. razdoblje tijekom kojega će mnogi poželjeti stupiti u brak, prvi ili drugi ili ponovo osjete radost, uzbuđenje i sreću u ljubavi. Ma kog pola da ste, imajte povjerenja u partnera koji djeluje stabilno, posvećen je karijeri i pruža vam podršku da ustrajete u vašim poslovnim planovima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK