Veliki godišnji horoskop Djevica za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U godinu ulazilo s prilično turbulentnim i naglašenim astrološkim poljem ljubavi što nekima nagovještava godinu punu uzbuđenja, drugima strah da bi emotivna situacija, veza ili brak mogli biti dovedeni u pitanje.
Polovicom siječnja oporba Venere iz Jarca iz vašeg astrološkog polja ljubavi i Jupitera u Raku može donijeti obnovu ljubavi iz mladosti ili vezu s nekim tko radi za strance, živi u inozemstvu ili ste ga upoznali preko Facebook-a.Ovo je razdoblje u kojem se obrazuje dobar aspekt između Venere, Saturna i Jupitera što daje nadu da bi veze započete u tom razdoblju mogle imati perspektivu. S druge strane, tranzit Marsa i Urana u odnosu na vaš znak kvari dojam i čini vas pomalo nesigurnim u vaš sustav vrijednosti ili možete biti u vezi s nekim koga upoznate na poslu a ko nije slobodan.

Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo bi mogla biti godina koja se pamti, naročito prva polovica godine. Tranzit Venere, planeta ljubavi koja vlada između ostalog i vašom astrološkom kućom inozemstva i druge značajne veze i to u retrogradnom do 1. veljače a zatim direktnim hodom preko Jarca i Vodenjaka može donijeti dosta problema s nekim tko živi u drugom gradu ili državi ili s nekim tko nema dovoljno vremana za vas. Upravo u prva dva i pol mjeseca dok Venera ne uđe u znak Riba, bit će vam potrebno mnogo ljubavi, pažnje i lako se može dogoditi da, ako ne steknete dojam da ste voljeni i dovoljno poštovani, potražite utjehu u društvu neke druge osobe čak i ako ste u dugoj vezi ili braku.

Od 7.februara do 1.marta retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka preko Vodenjaka i Riba čini vas prilično nesmotrenim u komunikaciji s nekim tko neće biti spreman vam izađe u susret po mnogim pitanjima. Ipak, štiti vas pozicija asteroida Psihe au ožujku ulaskom asteroida Erosa u Jarca postajete i dalje emotivno vezani za predstavnike ovog znaka, moguće za neku Škorpiona. Do početka ožujka tranzit Sjevernog Mjesečevom čvora koji simbolizira karmičke zadatke preko prvih stupnjeva Škorpiona donosi vam raščišćavanje odnosa s nekim tko je vjerojatno često odsutan ili radi za strance au ožujku počinje retrogradnih hod Marsa, planeta strasti preko Vage što se neće odraziti na većinu predstavnika vašeg znaka osim ako ste u vezi sa sportašem ili osobom koja nosi uniformu ili s nekim koga ste upoznali na poslu.

Mnogi će u drugoj polovici ožujka, tijekom travnja i svibnja biti skloni tajnim vezama, naročito tijekom pomrčine Mjeseca oko 15.aprila. Polovicom svibnja slijedi studenog emotivni “udar” za vas jer bi netko s kim ste nekada radili zajedno a tko živi u inozemstvu ili ga mnogo rjeđe viđate mogao pokazati želju za pomirenjem. Možete imati opsesivnu želju za vezom koja bi vam mogla donijeti mnoga uzbuđenja. U lipnju dobro postavljena Venera u Biku djeluje pozitivno na vaš strpljenje iu prvoj polovici ovog mjeseca moguća je romansa sa Škorpionom, Bikom, Rakom ili Jarcem. Strijelac bi mogao biti za vas i dalje vrlo interesantan ali nećete imati u njega mnogo povjerenja. Rođeni sredinom 60tih I 80tih mogu biti posebno skloni vezama s osobama koje su vrlo zahtjevne ili s kojima neće moći tako lako izaći nakraj. Početak srpnja može donijeti poznastvo s Rakom i nagovještaj onoga što bi moglo dogoditi u vidu tajne ljubavi ili obnove veze s nekim tko je odavno za vas zainteresiran.

Retrogradni hod Merkura, vladaoca vašeg znaka donosi vam u razdoblju od 7.juna do 2.jula pogrešne poteze, možete biti skloni svađama za svaku sitnicu, uvrjedljivi ili nepostojani u svojim osjećajima. Retrogradni hod Merkura bi mogao prelaskom preko znaka Raka i Blizanaca donijeti flert s osobom koja radi u turzimu, medijima, često putuje ili bi netko površno prijateljstvo s posla moglo pretvoriti u romansu.

Kada sredinom srpnja Jupiter bude ušao u znak Lava, mnogi predstavnici vašeg znaka neće odoljeti iskušenju da uđu u vezu s osobom koja nije slobodna ili koja je poznata a izbjegava da se pojavljuje u javnosti ili s nekim tko vam je duže vrijeme opsesija. Strastveno ljeto donosi i dosta problema u komunikaciji s Ovnom, Škorpionom ili Jarcem.

Početak kolovoza za mnoge predstavnike vašeg znaka može biti razdoblje prepun uzbuđenja jer će Merkur, vladalac vašeg znaka biti u strastvenom Lavu i vi ćete lako podlijegati sumnjama, imat ćete potrebu da naglo prekinete neku vezu, da se osamite ili ući u paralelnu vezu, da se , ako treba, osvetite partneru za nešto. Bit ćete u tom razdoblju vuk samotnjak kome ništa nije potaman, naročito ako vam je podznak u nekom vatrenom ili zračnom znaku. Oni koji su rođeni početkom znaka, krajem kolovoza mogu očekivati ​​ipak nešto bolji razdoblje ako izbjegnu vezu s drugom Djevicom ili Blizancima jer će ih podržavati Mars iz Škorpiona, zbog čega bi veza sa Škorpijiom iili Jarcem mogla biti ono o čemu maštate. Kraj srpnja i kolovoza mogu biti za vas prilčno stresni, naročito ako ste skloni flertu, ako ste dama Djevica a privlače vas dominantni muškarci i sredinom kolovoza kada Mars i Saturn budu obrazovali konjukciju u Škorpionu može vam se dogoditi romansa s osobom za koju nećete znati da nije slobodna i verovanto ćete biti spremni na rizik. Muškarci Djevice mogu biti u vezi s poslovnom ženom koja radi u banci ili u državnoj ustanovi, s liječnicom ili mogu biti veoma opčinjeni nekom damom koja ima po mnogim pitanjima jasne stavove i učinit će im se da se oni mnogo ni za što ne pitaju. To je razdoblje pojačane nervoze i mogućih rasprava kod onih koji su duže u braku ili vezi.

Početkom rujna imate šanse da se stabilizujete naročito ako ste rođeni krajem znaka, a sredinom rujna, avgustovske Djevice mogu ponovno biti izložene nekoj vrsti krize u odnosima. Tranzit Marsa preko vatrenog Strijelca može kod vas pobuditi sumnje u vezi s vjernošću vašeg partnera. Možda će vam se udvarati na poslu netko tko je isuviše uporan da biste ga odbili ali vas neće previše privlačiti, naročito ako se radi o Vodenjaku ili Ovnu.

Ujesen retrogradni hod Merkura preko Škorpioni i Vage ponovno donosi mogućnost upravo romanse na poslu i to od 5. do 26.oktobra. Ovaj tranzit Merkura je čak i mnogo važniji jer će u to vrijeme doći do dva pomračenja, prvo Mjeseca 8. listopada a zatim i Sunca 23.oktobra što će se loše odraziti na vašu sigurnost u sebe.

Rođeni krajem znaka, sredinom rujna mogu ući u vezi s nekim Ovnom ili Škorpionom, a slobodne će privlačiti najvjerojatnije neki Bik ili Vaga au drugoj polovici listopada i studenog ponovo bi vas mogao zainteresira netko tko nosi uniformu, osoba na položaju dok će oni koji su u braku ili dužoj vezi, najvjerojatnije planirati proširenje obitelji.

Od 24. listopada do 20. studenog možete, ako ste slobodni, doživjeti romantičan susret ili neko novo poznanstvo s osobom koja nosi neku vrstu uniforme, radi u financijskoj, medicinskoj ustanovi ili živi u drugom mjestu.

Studeni je za mnoge predstavnike vašeg znaka sjajan mjesec ako volite dominantne partnere. Ako se bavite sportom, bavite se politikom, ekonomijom ili arhitekturom, građevinom, moguće da čete unutar nekog interesantnog projekta imati priliku da sretnete nekog prema kome nečete biti ni malo ravnodušnoi ali se može raditi o osobi koja nije slobodna. Asteroid Karma u Jarcu uz Mars I Pluton, Eros, čini studenog mjesecom u kojem je moguće da doživite jaku intenzivnu ljubavnu vezu s Ovnom, Škorpionom, Jarcem.

Zaključak- Tranzit Jupitera iz Raka u Lava stavlja težište na promjenu stila života. Dok se to ne dogodi, sredinom godine, pokušajte srediti svoj ljubavni život a za to će vam biti potrebno mnogo taktičnosti i morat ćete se odviknuti od želje da partnera kritizirate za svaku sitnicu. Veza s umjetnikom, liječnikom ili nekom vrlo uspješnom osobom može donijeti zadovoljstvo i sreću ako se odlučite biti mnogo popustljivji nego dosada.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.