Veliki godišnji horoskop Bik za 2021.godina iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred vama je godina u kojoj imate mogućnost riješiti pitanje vašeg statusa u ljubavi, da uđete u brak osnujete ili uvećate obitelj, mnogo toga lijepog moglo bi se dogoditi onima koji su spremni da se aktivnije postave prema rješavanju nekih problema koji možda traju oko godinu dana i koji su spremni na svaku vrstu kompromisa.
Početak godine donosi napet aspekt između planeta koje tranzitiraju preko vaših astroloških kuća komunikacije, tajnih ljubavi, simpatija na poslu zbog čega bi oni koji zbog posla ili privatno često putuju, mogu očekivati ​​romansu na putu.

Dvije planete koje su važne za vaš ljubavni život, Venera, planeta ljubavi, vladalac vašeg znaka i Mars, planeta strasti, erotike, suvladalac vaš astrološke kuće partnerskih odnosa donose u prvoj polovici godine dosta problema. Venera će početkom godine u retrogradnom hodu preko znaka Jarca donijeti dosta konfuzije ako ste u vezi s nekim tko je često u inozemstvu ili vezan poslovinim ili rodbinskim vezama za inozemstvo. Neće vam biti lako s partnerom uspostavite dobru komunikaciju. Venerin tranzit preko Jarca pogudje, čak iu retrogradnom hodu onima koji su spremni ući u vezu s nekim tko ima prilično kompliciran život, moguće da se radi o izuzetno ambicioznoj osobi kojoj nećete moći lako nametnuti svoje stavove ili koja neće biti spremna u svemu da vam popušta. Ipak, vama kao zemljanom znaku koji je navikao da čeka svojih pet minuta tranzit Venere preko Jarca ništa ne remeti značajno naročito ako ste u vezi s mlađim ili mladolikim partnerom. Krajem siječnja asteroid Amor ulazi u vaš znak i donosi mogućnost veze s nekim umjetnikom, liječnikom, znanstvenikom, osobom prisutnom u javnosti. Polovicom veljače strastvena veza s drugim Bikom, Rakom, Škorpionom ili Jarcem moguća je čak i ako je osoba koja vam se sviđa zauzeta, bilo da je u dužoj vezi ili braku. Pozicija asteroida Psihe uz Veneru u Jarcu donosi vrlo intrigantnu vezu s nekim tko živi u inozemstvu, moguće s osobom koja je posvećena biznisu.Mnogi Bikovi mogu biti u vezi s nekim tko je psiholog, sociolog, psihijatar, antropolog.

Od početka ožujka počinje razdoblje tijekom kojeg ćete sve do kraja svibnja biti izloženi iskušenjima zbog retrogradnog Marsa i retrogradnog Saturna (do 21.jula u retogradnom hodu) i bit će vam potrebno mnogo više strpljenja za partnera koji može često biti odsutan ili može biti sklon neodlučnosti i promjenama raspoloženja. Ipak, veza sa Vodenjakom iz treće decade znaka može travanjskim Bikovima donijeti mnogo zajedničkih ugodnih momenata u to vrijeme.

Asteroid Amor u Vašem znaku pogoduje krajem ožujka i početkom travnja rođenim u posljednjoj dekadi znaka. Polovicom travnja možete doći u iskušenje da uđete u tajnu vezu s osobom koju ćete upoznati na poslu, moguće na službenom putu ili će se raditi o sportaši, umjetniku, nekom tko je možda mlađi od vas.Veza s Strelec, ako ste mudri i dobar diplomata može se uspješno obnoviti.

Pomrčina Sunca u vašem znaku 29. travnja može donijeti pojačanu preosetlivost mišljenja. Muškarci posebno mogu imati osjećaj da su gurnuti u drugi plan i da se partnerica interesuje za neke druge aktivnosti. Ipak odgovara vam tranzit Venere ako ste u vezi s umjetnikom ili osobom koja želi postati popularna, koja se bavi umjetnošću, medicinom. U vrijeme pomrčine Sunca svi koji imaju bilo u posljednjoj dekadi Bika, u Blizancima ili u prvoj dekadi Raka Saturn ili Mars, trebalo bi izbjegavati rasprave o novcu s partnerom jer bi to moglo pogoršati već poremećene odnose. Oni koji imaju ovakve pozicije navedenih planeta a u sretnoj su vezi, imat će priliku s partnerom uđu u neki značajan zajednički projekt bilo da se radi o izgradnji kuće, preseljenju, poslovnom projektu ili ulasku u brak. Ipak, trebalo bi da sačekaju proći pomračenje i da u svibnju pristupe takvim aktivnostima.

U svibnju će partner, naročito ako ste u vezu ušli u posljednjih godinu i podana, biti vrlo zahtjevan, stalno će očekivati ​​od vas više pažnje i vi ćete biti spremni da mu izađete u susret jer vas štiti dobra pozicija Plutona. Ipak, dame Bikovi trebaju obratiti pozornost na potencijalno miješanje neke druge žene u njihovu vezu tj. brak.

Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu tijekom svibnja imati dojam da partner često mijenja raspoloženje ili će imati mnogo obveza, biće opterećen ambicijom ma čime da se bavi. Od 9. do 17.maja oni koji su skloni tajnim vezama mogu doći u iskušenje da uđu u vezu s nekim tko je poznat u javnosti. Muškarci rođeni u znaku Bika mogu imati osjećaj da se od njih očekuje mnogo više nego što mogu pružiti kako na financijskom tako i na emotivnom planu.

Ako u tom razdoblju budete nesigurni u sebe ili se osjećate usamljenim, zapostaljenim, ne brinite se. Vaše osjećanje da ste u drugom planu donosi vam potrebu da se radom riješite stresa i možete partnera zanemarivati ​​a upravo je obrnuto, partneru treba vašu pozornost.

Polovicom svibnja dolazi do konjukcije Venere i Urana u vašoj astrološkoj kući tajnih ljubavi što može donijeti bukvalno pravu eksploziju strasti unutar tajne veze ali onim parovima koji su dugo nezadovoljni svojom vezom, naprotiv, rasprave i emotivne ucjene.

Ulaskom Venere u vaš znak u lipnju počinje razdoblje stabilizacije odnosa i harmonije za mnoge koji su u vezi s romantičnom osobom kojoj će biti potrebno mnogo vaše pažnje, moguće da se radi o umjetniku. U drugoj polovici lipnja dame Bikovi mogu biti zainteresirane za gospodina Jarca ili Škorpiona koji nije slobodan. To se osobito odnosi na one koji su rođeni u posljednjoj dekadi znaka Bika. Krajem lipnja i početkom srpnja moguća je paralelna veza s nekom Djevicom, Blizancima ili Vagom.

Polovicom srpnja kada Jupiter bude ušao u znak Lava možete biti sretni i zadovoljni razvojem situacije u ljubavi, naročito ako ste u vezi s nekim tko ima poslovne kontakte sa strancima ili često putuje. Možda će do poznanstva doći na putu. Druga polovica srpnja je izuzetno dobra za svibanjske Bikove i one koji su rođeni krajem znaka. Crni Mjesec Lilit u Lavu, asteroid Fortuna i Eros donose mnogo ugodnih momenata u vezi s nekim tko će imati nešto škorpionski u sebi, bilo da se radi o tajanstvenom izgledu, osobi koja ima podznak u Škorpionu ili bar dva planeta u Škorpionu, jer će Mars , planeta strasti, vladalac vašeg znaka ući u vaš astrološko polje partnerskih odnosa koje pada u Škorpiona. Ipak kako će Mars, planeta posesivnosti tijekom kolovoza tranzitirati preko Škorpiona i ići u susret Saturnu, što je jedan od najtežih aspekata, trebalo bi da dame Bikovi budu mnogo tolerantnije jer mogu biti u vezi s vrlo posesivnim parntera kome mogu dati povod za sumnju polovinom kolovoza . Kako 21.jula i Saturn, planeta strogosti i vjernosti kreće direktnim hodom preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, moguće da ćete, naročito ako ste dugo u braku ili vezi, morati se drugačije postaviti prema partneru, biti fer, iskreni i iznad svega odani.

Tijekom ljeta moguća je strastvena veza sa dosta turbulenih momenata jer ćete, kako vi tako i partner biti ljubomorni. Slobodne dame Bikovi mogu biti u vezi s nekim tko nije slobodan a muškarci Bikovi će biti skloni izletima izvan braka. Bračnim svađama biće skloni rođeni početkom 70tih. Rođeni sredinom 60tih mogu biti suočeni za pretjeranim financijskim zahtjevima partnera na koje neće biti spremni odgovore. Oni koji žele srijede odnose s partnerom, naročito ako se radi o prijateljskom razvodu imaju šanse da kupnjom nekretnine riješe problem.

Početkom rujna dame Bikovi rođene u posljednoj dekadi znaka imaju priliku da se upoznaju s nekim tko će često putovati zbog posla a rođeni početkom znaka biće zaokupljeni razmišljanjima kako da odu na neku romantičnu destinaciju ili će se baviti djecom, planiraćemo proširenje obitelji. Mladi, slobodni Bikovi mogu u tom razdoblju upoznati Lava ili Djevicu i započeti romantičnu vezu. Moguće da će se raditi o osobi koja ima neke veze sa unifromom ili s marketingom, medijima. Većina dama Bikova u ovoj godini može ući u brak i da planira proširenje obitelji. Ne bi trebalo da u listopadu i studenom ulazite u rasprave sa Ovnom, Lavom ili Škorpijom ili s partnerom koji je svojeglav, popuštanje će donijeti rješenje problema. Moguće da će se postaviti pitanje zajedničkog života i većina će željeti da se negdje preseli ili će biti obradovani viješću o uvećanju obitelji. Drugo pomraćenje Sunca 23.oktobra može travanjske Bikova pomalo destabilizirati, naročito ako spadaju u one posesivnije predsatvnike ovog znaka ako su u vezi s Lavom, Ovnom ili Škorpijom.Druga polovica listopada može donijeti poznanstvo na putu, strastvenu vezu sa Jarcem, Škorpionom. Asteroidi Eros I Karma vam svojom pozicijom idu u prilog i donose u vaš život dominantnog partnera koji međutim nema baš sjajnu narav.

U studenom je moguće poznanstvo na putu ili obnova veze sa osobom koja živi u inozemstvu ili se radi o strancu. Studeni je posebno povoljan za Bikove koji vole autoritativne partnere, za dame Bikove koje su u vezi s ambicioznim partnerom koji gradi karijeru ili se bavi poslom koji ima veze s uniformom.

Cijele godine povremeno ćete imati dojam da ste vi ona strana koja mora mnogo više taktizira i da se trudi u vezi jer će Saturn, planeta emotivne hladnoće i uzdržanosti tranzitirati preko vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa zbog čega će partnerovi problemi uvijek biti prioritetni i vama se može činiti da ste pomalo gurnuti u drugi plan.U drugoj polovici godine, možete poželjeti razbijete monotoniju ulaskom u vezu s nekim tko nije slobodan, moguće u tajnu vezu s osobom s posla. Može se raditi o jednoj Vodenjaku, Lavu ili Jarcu.

Zaključak – Dvije partnera su u “igri” ali sjedenje na dvije stolice može rezultirati samoćom. Ospesivne ljubavi koje godinama traju u vidu platnoske ljubavi sa povremenim susretima uz beskonačnu nadu da će doći vaših pet minuta mogu dovesti do razočarenja. Iz prijateljskih odnosa javlja se ljubav. Inostranstvo igra veliku ulogu u ljubavnom životu bilo da se radi o privatnim ili poslovnim putovanjima. Moguće uvećanje obitelji i ulazak u brak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK