VEČITA zlopamtilo, TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA! Pripadnici ovog znaka iritira i NERVIRAJU sve oko sebe

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovaj horoskopski znak nosi neslavnu titulu najiritantnijeg znaka zodijaka, upravo zato što je u stanju zakomplicirati i najjednostavniju stvar na svijetu.

Riječ je o Djevici.

Djevica obožava analizira, a to se odnosi na doslovno sve stvari u životu – od ljudi, do postupaka, odluka … Mnoge umore svojom točnošću, ali Djevice ne umeju drugačije živjeti.

Nepopustiljiva je i svoju zamisao voli izgurati do kraja, a jedna od glavnih osobina je njena prevelika kritičnost i briga. Upravo ove dvije stvari im ljudi najviše zamjeraju, au stanju su nerviraju.

Pripadnici ovog znaka su i prave estete – kod njih sve mora biti u savršenom redu. To znači da će u nekim situacijama pokazati nevjerojatnu želju za kontrolom osoba do kojih im je stalo, a to često zna nervira njima bliske ljude. U slučaju učiniti nešto što im se ne sviđa, odnosno loše je po njih, Djevice vam to nikada neće zaboraviti.

Svakako, Djevice imajui brojne pozitivne osobine, kao što su snalažljivost, suosjećajnost, jačina. Odlični su prijatelji, te će uvijek u teškim situacijama biti prvi koji će vam pomoći.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.