VAGA-Poslovni horoskop za 2021 godinu iz kuta vašeg astrologa!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pred Vama je vrlo plodan period kada treba maksimalno da se angažirate na svim poljima, jer sve ono što budete činili u smislu profesionalnog uspjeha i osobne sreće, pratit će Vas i grijati i tijekom narednih godina. Ako imate jasnu ideju ili osjećaj da nešto želite, nemojte dozvoliti da Vam netko uskraćuje širinu duha ili emotivna krila na kojima možete uzletite do skoro nebeskih visina. Ipak, nijedan uspjeh ili sreća nisu dovoljno potpuni i veliki, ako pored Vas nisu prisutne drage osobe i oni s kojima možete dijeliti svako svoje zadovoljstvo. Očekuju Vas vrlo uspješni rezultati koji će vam imponirati odmah početkom godine, kao iu razdoblju tijekom veljače mjeseca, i od 22. ožujka do 15. travnja. Originalnost pri rješavanju složenih poslovnih i financijskih pitanja uz druge sposobnosti koje imate kod mnogih će stvoriti potrebu da Vas konzultiraju za potporu, pomoć ili dobar savjet. Usmjerite svoju pažnju na razne korisne ciljeve u razdoblju od 31. svibnja do 13. srpnja, zatim posebno tijekom rujna, studenog i prosinca.
Vaša karijera ove godine će imati globalnu izloženost mnogim vezama koje dolaze sa svih strana. Dolazi vrlo pozitivan period u vašem profesionalnom području gdje morate dati sve od sebe. Trebalo bi biti u stanju dokazati svoju hrabrost i umijeće u ovom vremenskom razdoblju na veliko iznenađenje vaših kolega. Pokušajte planirate bolje prije nego što se uputite u nepoznatu poslovnu teritoriju, ako morate. Timski rad će vam dobro koristiti, bolje nego da radite sami.
Horoskop za financije. Vage u godinu Plavog Konja će graditi temelji za svoju budućnost. To znači da postignuća 2021 godine budu potencijalom za sljedeću. Vaš trud i ulaganja 2021 godine će donijeti veomo visoke rezultate letom 2022. Ova 2021. godina će imati snažan financijski utjecaj na vaš život. U fazi ste svog života koja vas poziva na više materijalne potrošnje. Stoga je potrebno zaraditi mnogo da bi se stvari kretale nabolje. Ali, napomena, ne jedite više nego što možete žvačete. Međutim, malo sreće vas čeka sredinom godine. Izbjegavajte sve dugoročne financijske odluke tijekom ove godine. Treba sačekati i gledati stvari, kako godina kreće dalje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK