VAGA-podznak, seksualnost i odnos prema seksu …. (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vagama je seks sredstvo da dobiju ljubav i razumijevanje. Vi imate jaku želju za razumijevanjem, simpatijom, ljubavlju i druženjem. Vrlo ste romantični i više ste zaljubljeni u ljubav, nego u svog partnera .. Žudite da Vas partner obožava i da Vam laska, čak Vam ne smeta kada znate da je to samo laskanje.

Za Vas je seks dio veće i značajnije igre koja se zove flertovanje i osvajanje. Zbog toga on nema prioritet u Vašim odnosima s drugim osobama, pogotovo što Vas rutinski seks deprimira i nepovoljno utječe na Vaše emocije prema partneru. Vi ste u stanju iskazujete ljubav, ali da eskivirate seks, ukoliko nije baš neophodno. Vage su, po pravilu, veoma lijepe i šarmantne osobe. Imate mnogo obožavatelja i uživate da ih sve držite na okupu. Često ste spremni na promiskuitetno ponašanje samo da bi svi bili na broju. Također uvijek izbjegavate da povreduju druge pa i to može biti razlog slabog otpora pred naletom seksualnih želja udvarača.

Tijekom seksualnog čina ste disciplinirani i prilagod¯ava se partneru i njegovim prohtjevima. Čak više vodite računa o njima nego o zadovoljenju vlastitih seksualnih želja. Sposobni ste biti ono što se od Vas očekuje u krevetu i seksom lako vezujete za sebe partnera. Iako u svojoj biti niste perverzna osoba, u stanju ste da odglumite cijeli repertoar seksualnih perverzija da bi ste zadovoljili partnera i još čvršće ga vezali za sebe.

Orgazam također nije obavezan, mada Vam nije problem da ga doživite, čak i više puta uzastopno. Vi učinak seksa ne cijenite po vlastitim zadovoljstvima več po tome koliko ste impresionirali i zadovoljili partnera. Iako to djeluje na prvi pogled vrlo nesebično, ustvari je vrlo sebično.

Sve u svemu, Vi ste toliko elegantna i profinjena osoba da drugi čeznu za Vama i uklapaju se, svjesno ili nesvjesno, u šemu koju Vi diktirate. Ako u tome izgubite mjeru dešava se da i pored mora obožavalaca ostanete usamljeni.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK