Vaga / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovakva psihološka dvostrukost često se teško doživljava. Impulzivnost Ovna ne slaže se baš nabolje sa uravnoteženošću i smislom za nijanse, što je karakteristično za znak Vage; uspaljeno, ekspanzivno, aktivno i borbeno biće mora koegzistirati sa bićem koje je delikatno, selektivno i sklono diplomaciji.

U prvom slučaju ličnost može oklijeva prije nego što krene u nekom pravcu koji je, uostalom, s mukom odabrala. Prijeti nestabilnost i gubitak vremena u premišljanjima, preokretima, rasipanjima što vodi nesposobnosti da čovjek dovede do kraja posao koji je sam započeo, čime se može diskreditirati u očima drugih. Njegova društvenost će od toga teško patiti, a neutoljena želje izazvat jako osjećanje frustracije što može ga odvede u neku vrstu neugodne opsjednutosti strahom od neuspjeha.

U drugom slučaju ličnost je gladna životnih radosti, da se ostvari pred svima, u trijumfu sentimentalnosti. U društvenom smislu, takva ličnost može nametnuti drugima životnom snagom koja je istovremeno učinkovita, dominantna, ali mudra i umije razlikovati. Na općenitiji način ova dvostruka priroda ostvaruje svoju sintezu samo ako svjesno savlada svoje unutarnje sukobe. Vaga – Ovan teži sve da proba – i suprotno – kako bi bolje razumjela svoje mnogobrojne motivacije. Stalna crta njenog temperamenta je živa sentimentalnost, spontana i gladna osjećajnost koja je gura da mnogo očekuje od drugih, čuvajući istovremeno svoju neovisnost.

– Ascendant u Ovnu je u priličnoj suprotnosti sa Vašim osnovnim znakom, jer Ovan teži naglašavanju suprotnosti kako bi pobijedila samo jedna komponenta, dok Vaga želi pomiriti suprotnosti, bez želje da odbaci bilo koju od njih. Ovan donosi Vašem znaku hrabrost i dinamičnost. Borite se za svoja uvjerenja kad je to potrebno i upuštate se u prepirke mnogo češće od tipičnih predstavnika Vašeg znaka Vage.

U osnovi ste nemirni, osoba ste koja će se lako razdražiti, prihvatiti različita ponašanja i ponekad, izazivati. Puni nezasićenih izbor, ništa više ne mrzite nego plitkost, nezainteresiranost, prosječnost. Željni ste svih vrsta iskustava, ali teško procjenjujete svoje granice. Kod Vas djelovanje često prethodi razmišljanju, i upravo tu je Vaša drama, jer obećavate više, mnogo više nego što ste u stanju ostvariti! Lako se može reći da ste osoba koja pretjeruje, ali ostaje pogodna: ne podnosite kada se uzme u pitanje Vaša dobronamjernost i iskrenost. Velikodušni ste i dajete puno drugima, a isto tako puno i očekujete … ponekad suviše!

Kao i Vaš pandan, Ovan – Vaga, Vi ste vrlo sentimentalni. Strahovite ovisite od ljubavi, od braka, od afektivnih veza do kojih Vam je stalo tijekom cijelog života i kojima se posvećujete na najiskreniji mogući način. Vrlo često ste spremni sve uložite u ljubav koju pružate drugima, a da pritom zanemarite vlastitu, vrlo ispravnu potrebu da Vam se ta ljubav i vrati. Ispunjenje vlastite osobnosti kod Vas često ovisi od uspjeha koji ste postigli u ljubavi, odnosno u braku …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK