Vaga-Mjesečni horoskop za veljaču 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Hajmo redom … realno gledano vaši bračni odnosi I duže emotivne veze ne funkcioniraju baš tako loše u prvoj dekadi veljače. Druga je stvar što je kod vas osobno primjetno neko nezadovoljstvo. Krivac može biti druga strana, ali to možete biti I vi. Biće par pucajućih I napetih momenata koji bi se prvenstveno mogli riješiti kroz spavaću sobu, ali bi pomoglo I to da vi I voljena osoba spustite loptu I malo više se prilagoditi jedno drugom. Topao savjet bi za zauzete Vage bio da tijekom ovog razdoblja ne traže utjehu, bilo kroz komunikaciju sa strane, bilo kroz neka hm … konkretnija dešavanja, jer je više nego moguće da partner to odmah nanjuši I razotkrije vas. Druga I treća dekada mjeseca I nisu toliko loše, mada je sigurno da će postojati par momenata kada opet može doći do konfrontacije, a ovo bi isključivo bilo iz razloga što će voljena osoba vrlo negativno reagirati na vaš flertovanje I šarmiranje drugih pripadnika suprotnog spola. Oni koji su slobodni imaju razloga za radovanje, jer je pred vama razdoblje s mnogo prilika za emotivno ostvarenje. Prva dekada je malo problematična, jer više ukazuje da će nešto u što se možete upetljati ostati samo na razini prolazne, neobavezne veze. Prelazak vaš vladarice Venere u znak Vodenjaka I vaš polje ljubavi aktivirat vas kao da ste u struju uključeni. Za one mlađe, željne mješavine provoda I ljubavnih dešavanja ovo će biti odličan period. Čak će dobro proći I oni pripadnici znaka koji su spremni da se ozbiljnije obvežu. Osoba baš po vašoj mjeri koju ste dugo čekali za pravi početak ljubavnog odnosa.

posao

Cijeli ovaj mjesec Vagama pruža priliku da urade mnogo značajnije stvari u odnosu na siječanj. U prvoj dekadi ćete imati potrebnu stabilnost za rješavanje pitanja s poslovnim suradnicima, a ostatak mjeseca će vam donijeti željeni pokret I mogućnosti za napredovanje. Mozak će vam u većem dijelu razdoblja raditi sto na sat, kreativna rješenja I ideje uspjet ćete uklopite u posao koji trenutno obavljate, pa nije ni čudo što će vas nadređeni u ovom razdoblju primijetiti I memorirati za unapređenje, promjenu pozicije ili neku vrstu financijske nagrade. Imate velike mogućnosti I za pokretanje novih suradnji, ali obratite pažnju na konkurente jer se možete angažirati oko istog poslovnog klijenta I brzina razmišljanja I djelovanja će odlučiti tko će odnijeti pobjedu. Tijekom veljače je moguć veći broj poslovnih putovanja, a neka od njih vas mogu odvesti I izvan granica zemlje. Materijalnim segmentom ćete biti u velikoj mjeri zadovoljni, I jedino na što bi trebalo obratiti pažnju jeste sklonost trošenju I zanemarivanju postojećih obveza, računa.

Zdravlje

Morat više povesti računa o načinu prehrane, jer postoji mogućnost alergije na hranu, zastoja u probavi, opstipacije. Tijekom ovog razdoblja Vage su podložne respiratornim infekcijama I virusima, što bi moglo biti praćeno dosta visokom temperaturom. Starijoj populaciji problemi s kralježnicom, križima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.