Vaga-Mjesečni horoskop za studeni 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vaš vladar Venera do 7. studenog bit će u vašem zviježđu pa će pojačati sve osobine Vage, potrebu za bračnom zajednicom, ljubavlju, druženjem, a ne bi bilo loše da se već na početku mjeseca oni koji rade poslove u većem okruženju organiziraju i pokrenu posao koji će biti dobar i za daljnju budućnost. Međutim, planeta Mars ima svoj tranzit kroz znak skoro cijeli mjesec i to znači da Vage moraju se ubrzaju, preuzmu inicijativu, pozavršavaju nedovršene poslove, a biće i manjih problema sa zakonom. Kad uđe u znak Škorpiona, biće uvećanja zarade jer će se Venera susresti s moćnim Jupiterom koji daje ozbiljnu količinu novca.

LJUBAV: Vagama predstoji nova ljubavna veza iz radnog okruženja. Možda ćete imati plan da zajedno zarađujete ili organizirate posao sa suradnikom, kolegom koji će vam se na kraju svidjeti i onda se upustiti s njim u vezu. Ako ste u braku, onda morate se stabilizujete kroz komunikaciju s partnerom, stalno ulazite u nedoumice ili prepirke, često ste u svađi. Vodite računa od druge polovice mjeseca, jer možete upasti u depresuju zbog lošeg bračnog stanja.

ZDRAVLJE: Više aktivnosti kroz šetnju. Vaga voli fitness, voli lijepo izvajano tijelo. Pomozite sebi da se opustite i pojačate kondiciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.