Horoskopius

Vaga-Mjesečni horoskop za rujan 2021.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

ljubav

Drage Vage, ako imate emotivnog ili bračnog partnera, a neke stvari krijete od njega, možda biste trebali razmisliti da bi bilo dobro staviti točku na sve ono što je tajno … naime, pomračenje sunca u vašem polju tajni, kao I retrogradni Merkur koji će boraviti tu tijekom cijelog rujna, mogu iznijeti na svjetlost dana neke situacije za koje biste vi voljeli da se o njima ništa ne zna. Naročito je prva dekada mjeseca opterećujuća I tada bi trebali biti jako na oprezu. Jupiter ulazi u vaš znak krajem prve dekade rujna I u njemu će boraviti do listopada iduće godine. Već tijekom ovog mjeseca postat će evidentno da je vrijeme da svoje emotivne ili bračne relacije dobro preispitate I razmislite vrijedi li ostajati u njima ili ne. Pošto je evidentno da je ravnoteža u vašim emotivnim odnosima narušena, ili se potrudite da je povratite ili konačno sami sebi priznajte da treba dići ruke od svega. I za jedno I za drugo ćete imati velike mogućnosti, pa vama na volju što ćete I na koju ćete stranu … ..U svakom slučaju, partnerski odnosi će se stabilizirati u drugom dijelu mjeseca. Oni pripadaju znaka Vage koji su slobodni, sa Venerom u polju ličnosti I Jupiterom koji će brzo “ušetati” kod vas – imaju I više nego dovoljno prilika da se em dobro zabave, em osvoje osobe koje su im zanimljive. Doduše, prilika će biti više, pa je pitanje da li ćete baš tako lako moći odlučiti tko je osoba za vas. U svakom slučaju – odličan period je pred vama!

posao

Za vas je najkompliciranija prva dekada mjeseca što se poslovnog segmenta tiče. Mnogo toga će izgledati neizvjesno, nerviraćete se I pokušavati ostvarite svoje planove, što neće ići ni malo lako. Doduše, I razdoblje oko pomrčine Mjeseca, polovinom rujna donijet će također momente napetosti, naročito u najbližem poslovnom okruženju, ali ćete ovo relativno lako prevazići. U suštini, ulazak Jupitera u vaš polje ličnosti krajem prve dekade ovog razdoblja, otvara pred vama jedan izuzetan razdoblje, kada ćete itekako možeš povisiti I ostvarite u ono što želite. Lako ćete moći odlučiti je li postojeće radno mjesto ono što želite I bez velikih problema ćete uvoditi promjene koje su vam potrebne. Od treće dekade sve ovo će se dodatno pojačati, a tada vam idu I najbolje financijske prilike tijekom ovog mjeseca. Ako tražite posao, počnite s većim aktivnostima u drugom dijelu rujna, a sigurno je da I zaposlenicima idu jači prihodi od povremenog ili dodatnog angažiranja.

Zdravlje

Prve dvije dekade donose komplikacije u zdravstvenom segmentu, što će se odraziti I na vaš fizičke, ali I mentalne snage organizma. Pad imuniteta će biti jedna od posljedica. Ipak, od početka treće dekade I ulaska Sunca u vaš znak, slijedi vam brz oporavak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK