Vaga-Mjesečni horoskop za prosinac 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vi ste ambiciozni kada dođe prosinca jer volite raditi i niste neko ko olabavljenje kada su interesi osobni i interesi firme u pitanju. Zbog kvadrata Neptuna i Venere vašeg vladara možete biti blokirani i stalno kasniti na posao, sklonost prebacivanju važnih obveza i zadataka na druge. Ono što je važno jest da se organizirate bolje ali ipak tražite kao iu ljubavi partnera. Suradnja sa Strijelcem, Ovnom, Lavom jedna je od boljih i oni će vam pomoći u svemu, posebno u izboru dobrih ideja, organizacije rada, radnika i na kraju zarada se ostvaruje. Retro Merkur na vas djeluje više kao otežanje u komunikaciji s drugima, ali Vaga je prirodno šarmantna pa će se nekako taj aspekat ublažiti. Neke Vage očekuje nova ponuda, novo radno mjesto.

LJUBAV: Pomalo svađe na početku mjeseca s partnerom biće opisane u ovom razdoblju. To će vas prilično uznemiriti i rastužiti. Popravite vezu ili brak planiranjem putovanja na neku lijepu destinaciju, toplu, sunčanu ili se odlučite za malo planinsko mjesto koje je već puno snijega, da uz romantične večeri pružite jedno drugom pravu emociju. Vage koje su slobodne očekuje upravo ta sloboda. Dobro se osjećaju u toj koži. Idealna veza može biti sa znakovima vatre i zraka, mada nije neobično ako vas pred kraj godine zaintrigira i jedan zanimljiv Jarac.

ZDRAVLJE: Čuvajte kukove, kosti, kožu koja će biti posebno osjetljiva tijekom prosinca. Unost što više tekućine ili čajeva, posebno brusnica i aronija liječe vaš boljke.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.