Vaga-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

U prvoj dekadi ožujka u emotivnim vezama i brakovima sve će funkcionirati prilično dobro. Da, partner će vas nekim svojim riječima i postupcima “bosti” u mozak, ali ste vi u prilično dobrom raspoloženju i uspevaćete s ovim izaći na kraj. Međutim, od prelaska vaš vladarice Venere u znak Riba, sve ćete početi doživljavate mnogo emotivnije i intenzivnije. Bit ćete lako povredljivi, a različitost energija između vas i voljene osobe će sve više dolaziti do izražaja. Napeti momenti će se nastaviti tijekom cijelog ovog razdoblja, s tim što ćete Pomračenje Mjeseca 23, -eg u svom znaku doživjeti dosta teško. U danima prije i poslije pomračenja sve ono što se bude događalo između vas i voljene osobe ubadačima vas izravno u srce. U ovom je razdoblju lako moguće da neke emotivne veze, bez obzira na trajnost, prestanu postojati. Ni ostatak mjeseca nije bolji, pa se drage moje spremite da prvenstveno dobro razmislite. Što želite i da li više uopće želite? Ako smatrate da vrijedi, onda izgurajte ovaj period na mišiće. Ako ste već shvatile da od ovog posla nema više ništa, možda je i bolje da vam se putevi raziđu … Slobodnim Vagama je cijeli mart mesec otvoren prvenstveno za avanturu. Ne bi bilo dobro samo da započinjete neke odnose tamo gdje radite, pogotovo ako se vežete za osobu koja nije slobodna. Stoji mogućnost pokretanja tajnih veza, ali i odnosa koji imaju karmičku konotaciju. Ne vraćajte se korak unatrag i ostavite prošlost na miru.

posao

Ima tako situacija kada ništa ne funkcionira kako treba. Problem u ljubavi je evidentan, ali će ga tijekom ovog razdoblja pratiti i problemi u poslovnom segmentu. Svega će ovdje biti, i kašnjenja, i lošijeg odnosa s kolegama i nadređenima, i zastoja u dogovorima. Konkurencija će se aktivirati, ali i ona nelojalna, pa se nemojte začuditi igricama i pričama koje se odvijaju iza vaših leđa. Pojedine Vage mogu i ostati bez posla u ovom razdoblju ili dobiti poziciju nižu od trenutne. Kao što vidite, lako nije niti će biti. No, kroz sve ove događaje provlači se i još jedan element – a to je vaša odlučnost i strpljenje da sve ovo izgurate. Daleko ste vi od krhkosti i ne lomite se pod pritiskom tek tako lako, a na svojoj strani imate i vašu čuvenu sposobnost balansiranja u najpotrebnijim trenucima, tako da ne sumnjam da ćete se snaći. Ono što će vas radovati i dati vam nadu su ipak stabilni priljevi koji će funkcionirati tijekom cijelog ožujka.

Zdravlje

Problematični momenti i situacije koje zahtijevaju vašu punu koncentriranost i pažnju definitivno će dovoditi do stanja opće iscrpljenosti organizma, malaksalosti i stresa. Potrebno je da nešto učiniti za sebe, a to je više odmaranja, više opuštanja, pravilna prehrana i neki vid rekreacije koji će vam pomoći da izbacite negativnu energiju iz sebe.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.