Vaga-Mjesečni horoskop za ožujak 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

U prvoj dekadi ožujka u emotivnim vezama i brakovima sve će funkcionirati prilično dobro. Da, partner će vas nekim svojim riječima i postupcima “bosti” u mozak, ali ste vi u prilično dobrom raspoloženju i uspevaćete s ovim izaći na kraj. Međutim, od prelaska vaš vladarice Venere u znak Riba, sve ćete početi doživljavate mnogo emotivnije i intenzivnije. Bit ćete lako povredljivi, a različitost energija između vas i voljene osobe će sve više dolaziti do izražaja. Napeti momenti će se nastaviti tijekom cijelog ovog razdoblja, s tim što ćete Pomračenje Mjeseca 23, -eg u svom znaku doživjeti dosta teško. U danima prije i poslije pomračenja sve ono što se bude događalo između vas i voljene osobe ubadačima vas izravno u srce. U ovom je razdoblju lako moguće da neke emotivne veze, bez obzira na trajnost, prestanu postojati. Ni ostatak mjeseca nije bolji, pa se drage moje spremite da prvenstveno dobro razmislite. Što želite i da li više uopće želite? Ako smatrate da vrijedi, onda izgurajte ovaj period na mišiće. Ako ste već shvatile da od ovog posla nema više ništa, možda je i bolje da vam se putevi raziđu … Slobodnim Vagama je cijeli mart mesec otvoren prvenstveno za avanturu. Ne bi bilo dobro samo da započinjete neke odnose tamo gdje radite, pogotovo ako se vežete za osobu koja nije slobodna. Stoji mogućnost pokretanja tajnih veza, ali i odnosa koji imaju karmičku konotaciju. Ne vraćajte se korak unatrag i ostavite prošlost na miru.

posao

Ima tako situacija kada ništa ne funkcionira kako treba. Problem u ljubavi je evidentan, ali će ga tijekom ovog razdoblja pratiti i problemi u poslovnom segmentu. Svega će ovdje biti, i kašnjenja, i lošijeg odnosa s kolegama i nadređenima, i zastoja u dogovorima. Konkurencija će se aktivirati, ali i ona nelojalna, pa se nemojte začuditi igricama i pričama koje se odvijaju iza vaših leđa. Pojedine Vage mogu i ostati bez posla u ovom razdoblju ili dobiti poziciju nižu od trenutne. Kao što vidite, lako nije niti će biti. No, kroz sve ove događaje provlači se i još jedan element – a to je vaša odlučnost i strpljenje da sve ovo izgurate. Daleko ste vi od krhkosti i ne lomite se pod pritiskom tek tako lako, a na svojoj strani imate i vašu čuvenu sposobnost balansiranja u najpotrebnijim trenucima, tako da ne sumnjam da ćete se snaći. Ono što će vas radovati i dati vam nadu su ipak stabilni priljevi koji će funkcionirati tijekom cijelog ožujka.

Zdravlje

Problematični momenti i situacije koje zahtijevaju vašu punu koncentriranost i pažnju definitivno će dovoditi do stanja opće iscrpljenosti organizma, malaksalosti i stresa. Potrebno je da nešto učiniti za sebe, a to je više odmaranja, više opuštanja, pravilna prehrana i neki vid rekreacije koji će vam pomoći da izbacite negativnu energiju iz sebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK