Vaga-Mjesečni horoskop za listopad 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Sposobni ste za trgovinu, pregovore. Iako je vaš vladar Venera u dvanaestom polju zatvorenih prostora, psihe, dalekih putovanja, također je to polje iluzije koje je jako potrebno ovom znaku. Imat ćete neko ,, posebno nadahnuće ,, za sve što radite. Iskoristite taj period za sve nove ideje, kreativnost, jer već od druge polovice mjeseca morat sve to realizirati u realnom smislu. Novac ne smije čekati. Bavite se, kao i uvijek, lijepim stvarima, prodajom šminke, garderobe, nakita, svime što uljepšava i daje formalni sjaj.

LJUBAV: Sredina mjeseca će biti opisana manjim nesuglasicama, borbe za prevlast u vezi, nadmudrivanje, nešto što vam može poremetiti zajednicu, bilo brak ili dugu vezu. Ako ste slobodni, ovo je bolji mjesec za vas jer ćete moći opustiti pored Djevice, Škorpiona ili Ovna, koji potajno želi brak s vama.

ZDRAVLJE: Čuvajte se naglih pokreta. Često znate biti impulzivni, da reagirate previše glasno, samim tim blokirati živčani sustav i može doći do upale nekog od živaca. Izlet, šetnja u prirodi ili pored rijeke je lijek.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.