Vaga-Mjesečni horoskop za lipanj 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

ljubav

Ako budete mudri i strpljivi, vaši će emotivni odnosi samo napredovati tijekom ovog mjeseca. No, pošto to obično ne biva tako (malo je teže biti mudar kada ste iznervirani) budite sigurni da ćete imati par “situacija” sa svojom voljenom osobom ili bračnim partnerom. Povremeno vam stoje zastoji u komunikaciji ili vraćanje na dnevni red nekih problema koje ste odavno zatvorili. Partneru u nekim momentima također može zasmetati vaš malo slobodnije ponašanje ili flertovanje, pa će vas pokušati “uvede u red” što ćete vi shvatiti kao narušavanje vaš privatnosti i nametanje njegove volje …. i eto razloga za prepirku bez kraja i konca! Kod onih u brakovima će biti teško da se dođe do dogovora povodom zajedničkih planova koji mogu biti vezani za djecu ili za financijski segment. Dakle savjet za vas – ne inatite se, prijeđite preko nekih situacija koje vam realno i nisu toliko važne i budite spremni na otvorenu i iskrenu komunikaciju s voljenom osobom. Na taj način će sve funkcionirati baš kako treba, a vi ćete u trećoj dekadi lipnja biti ušuškani u sigurnosti i ljubavi sa voljenom osobom. Ako ste sami, pred vama su zabave bez kraja i konca! Dosta pokreta, komunikacije, novih poznanstava a čini mi se i da će se neki stari partneri ponovno “aktivirati”. Na vama je da odaberete gdje ćete i na koju stranu ….

posao

Poslovna situacija tijekom lipnja neće biti ni malo loša, mada ćete morati više puta primijeniti svoje diplomatske sposobnosti u dogovorima i suradnjama sa nešto kompliciranijim poslovnim partnerima. Stoji i da nećete biti zadovoljni tempom odvijanja nekih poslova, ali koliko god vi imali želju da sve ovo “pogurate” i požurite – morat prihvatiti da na neke stvari morate malo i pričekati. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete vrlo zanimljivu ponudu tijekom druge dekade mjeseca, a pojedinima tada stoje i velike mogućnosti za unapređenje ili promjenu radnog mjesta (naravno – na bolje). Vladar polja posla i novca Mars, biće retrogradan do posljednjeg dana lipnja, pa ćete ipak morati neke stvari ponovite ili se vratiti na zaostale obveze i odradite ih. U financijskom segmentu stvari stoje dosta stabilno, nekih iznenadnih šansi za zaradu će biti, ali ćete definitivno morati “skrešete” troškove što prije. Previše olako dajete novac na neke stvari, a svoja dugovanja zanemarujete i ostavljate za “neki drugi put” …

Zdravlje

U prve dvije dekade lipnja samo će starija populacija imati povremeno problema, što sa imunitetom, što s kralježnicom, kostima, plućima. Mlađi pripadnici znaka funkcioniraju odlično, ali od posljednje dekade vi biste trebali više pažnje obratiti na želučani dio, kao i na reproduktivne organe i grudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK