Vaga-Mjesečni horoskop za kolovoz 2021.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

posao

Pred vama je razdoblje kada se spremaju razne promjene ali se sporo stiže do realizacije. Vašim poljem karijere vlada Mjesec, a da bi se tu nešto pokrenulo, potrebno je pričekati pojavu mladog Mjesec, što će se dogoditi 2. kolovoza, i to u jedanestom polju koje ukazuje na značajan utjecaj prijatelja i bliskih osoba iz okoline na promjenu posla ili poslovnog statusa. Naglašena polja prijateljstva i tajni ukazuju da se spremaju stvari koje se ne vide a koje mogu iznenaditi ne samo vas nego i ljude iz vašeg okruženja, bilo u pozitivnom ili negativnom smislu. Kraj srpnja obilježit i Mars u polju novca, koji ukazuje na nemogućnost adekvatne zarade, pa je nužan oprez kako se ne bi došlo do problema vezanih za isplatu. Od ulaska Merkura u znak Djevice 31. srpnja, povedite računa o dokumentima. Pazite što gdje ostavljate i čuvate, kako ne biste slučajno ostali bez važnih papira i doveli sebe u kritičnu situaciju.

ljubav

Mnogi pripadnici ovog znaka već duže vrijeme osjećaju potrebu da se na neki način stabiliziraju, ali morat će se strpe još malo, jer se trenutno pruža prilika samo za ljetne ludorije. Boravak Venere, vladara znak u dvanestom polju, pogodan je za raznoliku ljubavnu kombinatoriku, za prolazne i tajne veze. Sve je moguće, ali ne očekujte da se tijekom ovog razdoblja bilo koja veza “dovede u red” i pretvori u kvalitetan odnos. Mnogobrojni izazovi se umnožavaju jer osim Venere u dvanestom polju je i Merkur te su svi oblici komunikacije rizični, u smislu da je moguće da neke izjave budu naopako protumačene, kao i da neke poruke koje bi trebale ostati tajne nepažnjom odu na pogrešnu adresu i da izazovu skandal. Napetost je osnovna osobina nastupajućeg razdoblja a pojačana samokontrola jedini način da razdoblje protekne mirno.

Zdravlje

Mogući problemi s grlom, prehlade i upale. Srednje uho je također potencijalno osjetljivo i sklono infekcijama u narednom razdoblju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK