Vaga-Mjesečni horoskop za kolovoz 2020.godine

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

POSAO: Vaš vladar Venera korača kroz polje karijere i ovo je idealno vrijeme za sve Vage da zablistaju. Svakako da ćete koristiti sve vaše atribute, kako fizičke tako i psihološke, doći do rješenja ili pravog posla. Vage koje rade u državnoj službi neka se odmaraju ili ne opterećuju bar ovaj mjesec jer od rujna slijedi im reorganizacija u tvrtki. Oni koji imaju svoj biznis moraju uspore jer imaju previše posla, kako ne bi pretjerali i blokirali svojom energijom druge koji žele da se izraze. Novac vam je uvećan od 14. kolovoza pa sve do 25. kolovoza. U tom intervalu gledajte stvoriti dobre ugovore, dilove, koji će svima biti značajni.

LJUBAV: Ako tražite srodnu dušu, naći ćete je na poslu, mada to može biti netko tko je pretjerano ambiciozan i neće previše odgovoriti na vaše emocije. Tražite novu ljubav u društvu, socijalnim mrežama, žurkama, putovanjima. Vage u braku jure ka nekoj lijepoj ljetnoj destinaciji i odmoru za dvoje.

ZDRAVLJE: Venera u Raku mami ka slatkišima, ali i bogatoj domaćoj hrani. Ovdje se svakako preporuča uzdržavanje ili neka Chrono dijete da vam bude bolje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.