Horoskopius

Vaga / Lav-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ova kombinacija može se definirati kao koncentracija snaga: jer, u njoj istovremeno živi izravna, pravolinijska i nametljiva snaga Lava i ona lakša, diplomatska, koja poštuje tuđe želje i potrebe, mada nikad ne odustaje od svojih namjera, koja pripada Vagi. Ljepota do heroizma, zračeća elegancija, mondena društvenost; to su glavna iskušenja Vage-Lava i atmosfere u kakvoj obično živi. Zato nije nikakvo čudo zašto ovu vezu znakova često srećemo kod umjetnika i onih koji umeju da pokažu što osjećaju, ili koji vješto koriste svoje veze koje njeguju s ljubavlju …

Vaša prijatna autoritativnost ume da zauzme veoma važna mjesta. Kada ste (i ako ste) duboki i iskreni, možete dospijete vrlo daleko u domeni gdje ste odlučili da se izražavate; ali ako Vas bude zahvatila površnost, ako Vas neodoljivo privlači sve ono što sja, vrlo brzo ćete upasti u zamku. Sa prašinom u očima, vješto ćete se truditi da se pokažete kako ste sami sebi dovoljni, ne birajući načina da ostvarite svoje ciljeve ili steknete određeni ugled, paradirajući bez mjere na raznim otmjenim mjestima.

Ali ako se koncentrirate na samo jednu ambiciju (u čemu ćete imati dosta poteškoća) i potrudite se da je intelektualno i materijalno ostvarite, time ćete dostići vrhunac svoje snage i lakše se prilagoditi uvjetima života. Jer, u Vašoj prirodi postoji mogućnost osvajanja visokih materijalnih i moralnih vrijednosti bez trošenja suvišnih količina energije.

Mogućnost uspona Vam je olakšana, jer kod Vas ne postoje one prepreke koje uglavnom proizlaze iz pretjerane senzibilnosti ili iz suviše logičnog i jednostranog intelekta. Kada bi još uspjeli, u pojedinim slučajevima, izbjegnete opasnost da drugima ponekad izgledate kao antipatičan oblik egocentričnosti, onda bi Vam mogao uspjeti napor da se uzdignete iznad ostalih, ali čuvajući, pritom, korisne i ugodne kontakte s njima.

Vaše teškoće ogledaju se iu tome što čim dobijete jednu bitku, bacate se u drugu, ne bi li se popeli još malo, zato što volite da se koristite svojim ugledom. Jaka ste ličnost i bez muke dominirate nad drugima. Iskreni ste i direktni, romantični i idealista, pa ipak, ako niste savladali lekciju iz velikodušnosti, možete biti egoistični, tvrdoglavi i nedisciplinirani. Po prirodi egocentrični i ponosni, umijete da se plasirate, društveni ste, esteta, jednom riječju kreativac. Vrlo ste izbirljivi o bilo kojim izborima da se radi. Zahtijevate puno i njegujete izvjesne principe, a osrednjost Vas prilično rastužuje.

Ambiciozni ste, Vaši ciljevi moraju biti uzvišeni, a sredstva kojim će se oni postići otmjena. Idealista, vjerujete u izvjesne vrline poput poštenje, pristojnost. Vaša negativna osobina: loše postavljen i upravljen ponos. Vrlo ste talentirani na umjetničkom planu, volite književnost, uvijek se okružujete ljepotom i harmonijom. Imate povjerenja u sebe i ići ćete naprijed koristeći se šarmom kako biste nametnuli svoju volju, ali i nježnost. Imate sve šanse da Vam se život odvija u pravom smjeru, pod uvjetom da djelujete elegantno, a to znači da izbjegavate da gazite po tuđim nogama …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK