Vaga i Vodenjak-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kako se slažu Vaga i Vodenjak u horoskpu?

Ovaj susret dva zračna znaka donosi mnogo radosti, jer Vaga i Vodenjak imaju dosta toga zajedničkog. Oboje su mislioci, uživaju u izražavanju i komunikaciji, i oboje su zainteresirani za pravdu i neokaljanost. Uživaju u prijateljstvima, klone se konflikata i žive životom koji reflektira njihove samilosne poglede na svijet. I Vaga i Vodenjak su privučeni neobičnim ljudima, uzbuđenjima i druženjima, što predstavlja i više nego veliku šansu da se u tom svijetu nađu i zaljube jedno u drugo. I kada Vodenjak pohita da pomogne prijatelju u nevolji u kasno doba noći, Vaga ne samo da će to razumjeti, već će vjerojatno poći i ona. Ako Vodenjak dovede kući nepoznatog stranca u nevolji, da mu pomogne za noćni smještaj – Vaga će se pobrinuti da ga lijepo smjesti u gostinjskoj sobi, bez pobune i bez pitanja.

Vodenjak i Vaga – ovo može biti divna kombinacija za brak. Oboje vole ljepotu, društvo, ljude i to je čvrsta greda za idealnu vezu ova dva znaka. Jedan od mogućih problema može biti nesporazum, jer partner u znaku Vodenjaka ponekad zna biti nepredvidiv i da se bez ikakvog razloga povuče u sebe i odbija komunicirati. U takvim slučajevima, najbolja stvar koju partner u znaku Vage može uraditi je da mu dopusti tu željenu samoću, i Vodenjak će se ubrzo vratiti u normalno stanje i sve će biti u najboljem redu AKO Vaga ne zahtijeva i ne inzistira na objašnjenjima.

Vodenjak uživa u svakoj novoj formi seksualnog izražavanja (što luđe to bolje), a Vaga je fascinirana ovom zajedničkom vezom u svim formama, sa tako ushićeno razigranim stvorom kao što je Vodenjak. Upozorenje: Vaga je sklona idealizira ljubav i voljenu osobu i time može preopteretiti duh emocionalno nezavisnog partnera u znaku Vodenjaka … Ipak, ovo dvoje će bolje od ostalih parova dolaziti do kompromisa.

Mišljenja drugih ljudi znače vrlo malo Vodenjaku, koji ne razumije kako Vaga može biti povrijeđena grubim primjedbama nekoga sa strane i vjerojatno će je nazvati preosjetljivom. I Vodenjak i Vaga su prirodno jako društveni i prijateljski nastrojeni, ali dok Vaga svoju ljubav usmjerava prema samo jednoj osobi, Vodenjak želi osim partnera, na neki način voli i sve ostale ljude na svijetu.

U ovoj kombinaciji obično nema monumentalnih nesuglasica, ali Vaga mora naučiti da razumije i prihvati Vodolijin nepredvidivost. Vaga je kardinalni horoskopski znak i nastojat da dosegne kontrolnu poziciju u ovoj zajedničkoj vezi, ali Vodenjak je fiksni horoskopski znak i suprodstaviće se naređenjima koja nisu njegova. Prije susreta s partnerom u znaku Vage, Vodenjaku seks možda i nije značio puno, ali to sa Vagom može biti sasvim novi doživljaj, jer je Vaga impulzivni ljubavnik i može naučiti Vodenjaka spontanošću.

Postoji velika mogućnost da poslovni odnosi između ova dva horoskopska znaka nikada ne napuste početni stupanj razvitka, jer oba partnera su više zainteresirana za društveni život nego za posao. Naravno, sve to ovisi od ostalih aspekata u svakom znaku pojedinačno. Ako pokušaju poslovne odnose, koncentriraju se na zajednički uspjeh i posvete dosta vremena i pažnje na sve poslovne aspekte, šanse za uspjeh mogu procentualno da porastu. Zračni znaci Zodijaka umeju biti veoma stručni pri realizaciji posla. Za sigurniji uspjeh, Vaga i Vodenjak bi svoje moguće međusobne poslovne odnose trebali održavati uz pomoć dobrog knjigvođe, koji bi bio dobro upotpunjenje ovakvoj kombinaciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK