Vaga i Strijelac-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vage i Strijelci?

Inhibicija nije dio ličnosti ni Vage niti Strijelca, pa nebi bilo ništa čudno da na temelju jake međusobne privlačnosti, ovo dvoje zajedno u postelji provedu mnogo vremena. Sretna i za zadovoljstvom tragajući Vaga biće totalno fascinirana Strelčevu optimizmom natopljenim karakterom. Ovo dvoje su skloni postanu i jako dobri prijatelji jer Vaga zna da nudi ohrabrenje na putu ka idejama, bez obzira kako nepraktične one mogu biti.

Ovaj svjetlucavi susret Zraka i Vatre je pun uzbuđenja i varnica. Kada se otmjena Vaga i pustolovni Strijelac sretnu, plamenčić ljubavi brzo se razvije u divlju vatru. Strijelčeva filozofija života može malo pretrpati slobodnu i ljubaznu Vagu, ipak, ovo je dobra kombinacija za bračne odnose. Jedino pitanje koje ostaje postavljeno je da li će Vaga moći izdržati zajednički život s partnerom u znaku Strijelca?

Ljubav Vage prema ljepoti, luksuzu i društvenim zabavama odgovara Strijelcu, ali on neće dozvoliti da bude vezan za svog partnera u znaku Vage. Strijelac mrzi ropstvo i neće ga tolerirati ni u najmanjoj dozi – koristit sve što je u njegovoj moći da pokida konopce kojima Vaga pokušava ga veže za sebe. I iako Strijelac voli pohvaliti kako ne spada u ljubomorne tipove, sa partnerom u znaku Vage ova izjava često dokaže kao netočna – Vaga će izazvati mnoge ljubomorne ispade kod Strijelca, zbog svojih izlazaka, otvorenih pogleda na druženje i svojih mnogobrojnih obožavatelja.

Strijelac je podanik ekspanzivnog Jupitera, pa je mnogo više nemiran i aktivan u odnosu na Vagu i voli rizik. Vaga obično nema ništa protiv pustolovina, ali će je i njena potreba za izlascima i zabavom držati jako motiviranu. Strijelac zna biti odličan prijatelj, kao i ljubavnik. Problemi između ovo dvoje se ne pojavljuju prečesto, mada otvorenost Strijelca ume ponekad jako da povredi senzitivna osjećaje Vage, dok Vaga ponekad zna i previše upravljati emocijama nego što bi se to Strijelcu svidjelo – i opet je tu taktična priroda Vage u akciji kreiranja harmonije zajedničkog života.

Ovo dvoje će znati dobro da se složi, pogotovo ako Strijelac provodi dovoljno vremena sa svojim partnerom u znaku Vage, da bi bio u stanju zadovoljiti njegovu potrebu za zajedništvom. Financije mogu biti slaba točka u ovoj uniji jer ni Strijelac ni Vaga nisu baš poznati po dobrom rukovodstvu financija i planova za budućnost. Konstantni financijski pritisak može izazvati raspad njihove zajednice, ako se barem jedan od partnera ove zajednice ne pozabavi njihovim proračunom, zaradama i potrošnjom i natjera drugog da uvidi razloge financijske krize i pomogne pri smanjivanju ekstravagancija.

Jaka međusobna privlačnost koja ih je na početku veze mamila jedno drugom, obično ne potraje dugo, jer oba partnera daju prednost životu u konstantnom pokretu i interakciji s drugima. Strijelac voli laska, da ogradi partnera u znaku Vage i sasluša njegove izjave, kako bi lakse detektirao potrebu za stimulacijom. Ovaj spoj može biti jako uspješan u društvu, umjetnosti, romantici ili jednostavno sudjelovanjem u životnoj beskrajnoj paradi. Što se poslovnih odnosa tiče, ovo dvoje se neće baš najbolje složiti, ali je zato vrlo moguće da postanu prijatelji za čitav život. Ni jedan ni drugi partner nema talenta za financije i oboje teže ekstravaganciji.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK