Horoskopius

Vaga i Škorpion-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Vage i Škorpiona?

Škorpijin intenzivne ljubavne izjave i laskanja biće veoma privlačne za Vagu na početku veze, u čijim će očima čak i ljubomorna posesivnost izgledati kao romantika. Ali vrlo brzo će se Vaga početi osjeća vezana, zatvorena i stegnuta Škorpijin ljubavlju, što će Vagu tad već natjerati na kovanje planova za bijeg. Misterioznio Škorpion je vodeni horoskopski znak i podanik je moćnog Marsa – boga rata, i uzbirkanog Plutona – boga podzemlja. Otmjena i osjećajna Venera je gospodar Vage, horoskopskog znaka harmonije i ravnoteže, koji je pak stegnut zanosom Saturna i ne prihvaća zapovjedništvo nad sobom. Vaga vlada harmonijom veze, balansira i vaga ideje, dijeli usluge i pravdu, zapakiranu na najelegantniji način. Škorpijin je ponosni privatni istraživač koji otkriva skrivene tajne, koristeci svoj prodorni pogled za otkrivanje tuđih mana i vrlina. Između Vage i Škorpioni se često stvara jaka privlačnost i simpatija. Pošto je Škorpion vise dominantna, Vagin čar i smisao za ispravnost postupaka dopunjavaju Škorpijin sposobnost prosuđivanja. Sve sposobnosti kojima se divi, Vaga vidi u Škorpionu. Škorpion posjeduje seksualni nagon, koji Vaga želi postići.

Vaga je jako sentimentalna i privržena kada voli i to odgovara Škorpijin dominantnim i posesivnim potrebama. I dok god Vaga ne vrijeđa Škorpijin ponos, u skorije će naći dobrog bračnog partnera i sve ono što za zajednički život želi i traži. Vagin šarm i Škorpijin magnetizam se međusobno privlače. Škorpion uživa u nježnosti Vage iu njenom trudu da udovolji, dok je Vaga fascinirana konstantnim otkrivanjem seksualnih tajni. Ali … Vaga voli izlaske, a društveni modus komunikacije nailazi na nepristupačnu Škorpijin površinu. Vaga voli planira i da se dogovara, a Škorpion je spletkar koji neobično puno vremena provodi u sakrivenom svetom mjestu svoje duše. U situacijama gdje se Vaga lako i brzo mijenja, Škorpion ostaje tvrdokorna i nesalomljiva. Otvorenost i iskrenost Vage se ne slaže dobro sa okrutnim i nemilosrdnim Škorpijin akcijama.

Zajednički ciljevi i interesi bi ovom paru mogli otkloniti sve međusobne poteškoće. U ime postignuća mira i harmonije, Vaga bi trebala posvetiti više pažnje Škorpijin osjećajima, po kojima može prepoznati Škorpijin duboku ljubav. Škorpion mora pokušati se otvori i opusti i ne bude tako restriktivna i ograničena prema svom partneru u znaku Vage. U zajedničkom kućanstvu, Škorpion će morati pozabaviti financijama jer Vaga ne prepoznaje svrhu proračuna i gubljenja vremena u brigama oko plaćanja računa. Škorpion ima dar psihičke percepcije i poznavaci Vagu bolje nego što ona poznaje samu sebe. Vaga je kardinalni znak, sa potrebom da vodi, ali Škorpion jednostavno nije rođena za to da prihvaća tuđa naređenja. Škorpion bi mogao davati lekcije tvrdoglavosti čak i kamenju osobno! Ovo je komplicirana i teška kombinacija, koja će najbolje funkcionirati ako postoje i međusobni poslovni interesi između ova dva partnera

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK