Vaga i drugi horoskopski znaci-Slaganje znakova i uporedni horoskop

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Simbol horoskopskog znaka VAGA su terazije, koje predstavljaju glavni cilj osoba rođenih u ovom znaku – uspostavljanje ravnoteže u zivotu. Terazije su takodje adaptirani simbol pravnog i sudskog sustava – balans pravde u zakonu, predstavljen “slijepom pravdom” koja terazije drzi u ruci. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku kojim vlada Venera, su po pravilu elegantne, sarmantne i posjeduju dobar ukus, plemenite su i vrlo nezne, ljubitelji ljepote, harmonije i životnih zadovoljstava. Mada ne tolerisu argumente onih koji ne postuju njihovo misljenje, karakterno su prilicno izbalansirani, diplomatične i cak temperamentni. Radi se o jako društvenim osobama, čija je priroda privrzena vise umjetnosti nego intelektu. U privatnim odnosima sa bliskom okolinom, VAGA razumije i postuje misljenja drugih i pokusava smanjiti razlike kompromisima. VAGA voli suprotni spol, ponekad i do promiskuiteta, i lako se predaje romantici na granici sentimentalnosti.

Negativna strana karaktera osoba rođenih u ovom znaku, pokazuje lakomislenost, koketnost i površnost. Ove osobe teze da budu varijable i neodlucne, nestrpljivi, konvencionalno bezbojne i plasljive, hladnokrvni do malaksalosti, rijetko ljutiti kada prilike zahtjevaju makar iskru bijesa … ali ipak VAGA je u stanju sokira svakog oko sebe iznenadnim napadima bijesa. Mogu biti iznenađujuće energični, ali je tacna cinjenica da ne vole grubost, tuce i ostale prljave poslove. VAGA moze biti skromno zadovoljna, kao i extremno ambiciozna. Ove osobe uspijevaju obicno u poslovima administracije, pravnim poslovima (jer posjeduju jak osjećaj za pravdu), pokazuju se dobro i kao prodavači antike, civilci, kao i bankovni sluzbenici jer su vrijedni povjerenja pri radu s novcem drugih ljudi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK