Horoskopius

VAGA-Horoskop i brak … Upoznajte bračne osobine svog partnera …. (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

VAGA – SUPRUGA
Žene rođene u ovom znaku predstavljaju najinteresantnije osobe kako za ljubav tako i za seks. Muškarci se doslovno “lijepe” za njih. Ove žene su vrlo ženstvene i privlačne, što dobivaju od Venere, planeta koja je zaštitnik i vladalac ovog znaka.
Izgledaju vrlo delikatno i imaju produhovljen pogled. One su idealne supruge za bogate i uspješne muškarce, koji vole da se prema svojoj ženi odnose kao prema kakvom siročetu kome je potrebna stalna zaštita. Često izgledaju vrlo egzotično, ali nisu toliko lomljive koliko izgledaju. Žena Vaga je dobar mentalni sabesednik, široka je u svojim prijateljstvima i sposobna je unese harmoniju u obiteljski život.
Jedan od njenih najsnažnijih bodova je talent za harmoniju i slogu. Ona instiktivno zna kako treba s ljudima i privlači različite socijalne krugove. Ali u isto vrijeme, kad se jednom uda, ili dok je u braku, ona neće zanemarivati ​​svoje obiteljske obveze, već će svojoj djeci i mužu pružati svu pažnju ljubavi, za što je njezina blagorodna duša spremna uvijek, iu svako doba.
Žena Vaga je žena luksuza. Obično je vrlo privlačna, tako da je uvijek okružena mnogim obožavateljima koji je u stopu prate očekujući njenu pažnju. Međutim, ona je ipak u stanju sasvim dobro izbalansira odnose s drugim muškarcima, tako da, čak iako sniženja nečijem udvaranju, nikada neće dopustiti da joj flert izađe izvan kontrole. Ovaj tip žene ne podnosi skandale i pošto je vrlo privlačna, njezin život je nekad mnogo kompliciraniji nego životi ostalih žena.
Najčešće je obasuta ljubavlju svog muža. Odgovorna je i intuitivna. Njezin odnos prema bračnom životu je i pored svega zadovoljavajući, pa se može reći da je ona najbolja “supruga” u doslovnom smislu riječi.

VAGA – SUPRUG
Ono što je rečeno za Vage kao supruge, ne može se reći i za Vage muškarce, jer oni ni u kom slučaju nisu “laki” ljudi za zajednički život. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su vrlo strastveni, okrenuti tradiciji, pa tako ni brak ne podcjenjuju. Vaga suprug je razuman, on je rođeni sudac u svemu, i nijedan zodijački znak ne može sa toliko mudrosti urediti svoj život kao on. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da sudbinu svoga doma drži u svojim rukama: nijedan drugi zodijački znak nema tu sposobnost. Niži tip Vage nije dovoljno inteligentan, površan je i nezainteresiran.
Pozitivan tip osigurat sve za svoju obitelj, a svojoj ženi pružiće kako eleganciju i luksuz u odijevanju i nakitu tako iu kući. On je sposoban biti vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav velika umjetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnericu koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikada prvi neće sjetiti razvoda, čak i ako je njegov obiteljski život loš i bez uzbuđenja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK