UZ OVE SAVETE osvojit SVAKU ŽENU: Djevica ne trpi prostake, žena Bik traži da joj se stalno ugađa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kažu da svaka tvrđava može se osvoji, samo ako imaš dobru taktiku. Pročitajte ove savjete i provjerite da li isto vrijedi i za žene – nema neosvojive.

Ženu Ovna možete osvojiti tako što ćete biti direktni, reći joj sve što Vam je palo na um kad ste je prvi put vidjeli. Samo otvorenost i drčnost kod nje prolazi. Ona neće pustiti u svoj život neke koje slab i ko ne može da je podrži. Pustit će, kad nije sigurna ša da očekuje, ali ako se razočara, bolje bi bilo da muškarac pokupi svoje stvari i ode sam. Prije nego što dođe do bučne rasprave.

Ženu Bika ćete osvojiti tako što ćete joj ugoditi. Kupite joj neki slatkiš, nakit, naušnice u njenoj omiljenoj boji ili je odvedite u neki kafić koji joj se sviđa. Nju nije teško oduševiti, samo je potrebno da se osjeća voljeno i da joj djelima dokazujete da je voljena. Ona je vjerna i posvećena i to isto i očekuje od Vas.

Ženu Blizanci ćete osvojiti lijepom riječju. Ona je jedna od pripadnica Zodijaka koja najduže zadržava mladenački duh. Ponekad je površna, ali je inteligentna i ako je zanima neko posvetit mu pažnju. Mnogo priča, mnogo pita, a ako ste mislili da nešto sakriti od nje, ne pokušavajte. Poruke i dugi razgovori u noć će osvojiti ovu damu. Sve može, samo nemojte biti šutljivi.

Ženu Raka ćete osvojiti posvećenošću i nježnošću. Ona je romantična i voli da se netko trudi oko nje. Mada, više voli provoditi vrijeme kod kuće nego što ići negdje. Budite prijatni i ljubazni i isplanirajte sve polako s njom. Ako vidi da ne želite slične stvari, da niste prijatni ili nježni, neće se dugo zadržati.

Žena Lavica je ponosna. Zna što hoće. Morate imati dovoljno energije i samopouzdanja da biste bili s njom. Ona ne pušta svakog blizu. Bitno je da stalno idete na neka nova mjesta, makar u gradu, ako ne izvan zemlje. Bitno je da se stalno nešto događa i da nije dosadno. Ne sputavajte Lavicu jer neće to tolerirati. Obradujte je poklonom, tako ćete dobiti njenu pažnju.

Za ženu Djevicu je bitno da imate dobru priču. Jako je inteligentna. Ne trpi proste stvari i neuke ljude. Voli da sve bude kako treba, ali perfekcionist je. Lijepo oblačenje joj je bitno kod muškarca. Poklonite joj knjigu, pričajte s njom o poslu i svojim planovima, a ona će se lako otvoriti. Ona je od onih koji sve planiraju.

Dama Vaga se lako zaljubljuje. Ona ima dobar radar za procjenu partnera, pa kod nje ne prolaze oni koji nisu stabilni i spremni za normalnu vezu. Dama Vaga je vjerna, to isto očekuje od partnera. Bitno je da što više vremena provodite s njom, da imate zajedničke planove i da ste romantični.

Dama Škorpion voli energične muškarce. Ako ste s njom u vezi imat ćete osjećaj da imate više žena. Može mnogo postići u životu, ali to isto očekuje od partnera. Strastvena je i seks joj je jako bitan. Budite izravni i ne pravite je ljubomornom. Neka sve karte budu na stolu. Budite vjerni i posvećeni, ne zapostavljajte ovu damu, jer njoj treba mnogo pažnje i uvjeravanja da je jedina.

Dama Strijelac će cijeniti otvorenost. Pružanje slobode njoj je recept za uspjeh. Ne sputavajte je, ne dovodite je u situaciju da mora nečeg da se odriče. Neće to razumjeti ni prihvatiti. Bitno je da svatko ima svoj život i da je partner pozitivan. Još ako možete negdje putovati zajedno, ne morate brinuti za uspjeh veze. Potrudite se da ne upadnete u kolotečinu.

Dama Jarac traži strpljenje. Nemate strpljenja? Nemate vremena? Ne upuštajte se onda u avanturu s damom rođenom u znaku Jarca. Budite uporni i staloženi i osvojit je lako. Ona želi znati da li će neki odnos biti bez stresa, stabilan i da li može osloniti na Vas. Budite podršku, dobar savjetnik i kockice će se vremenom složiti. Njoj posao može biti bitan, tako da ne bi bilo dobro da je sputavate. Jako joj je bitan status i da možete zajedno napredujete.

Dama Vodenjak je jedna od teže osvojivih žena. Zašto? Zato što morate imati jedinstven, poseban pristup. Ona ne pada na neke provjerene pokušaje, morate biti originalni. Budite joj prvo prijatelj, savjetnik, netko tko je tu uvijek za nju, pa sve drugo. Ona mora dobro Vas upozna da bi bila sigurna da može postojati nešto više, da može postojati neka budućnost. Svakako, to može potrajati, pa budite strpljivi da ne biste ostali samo u zoni drugarstva.

Dame Ribe su najromantičnije žene Zodijaka, koje ćete osvojiti tako što ćete je voditi na neka nova mjesta, u kino, spremiti večeru. Lijepa gesta, lijepa riječ, dobra glazba ili film – sve to su koraci ka njenom srcu. Potrudite se zna da je jedinstvena, smijete biti romantični, ali nikako ne smijete biti drski, već nježni. Ostavite joj dooljno prostora da može igrati svoju igru, a istodobno je hvalite i jačajte joj samopouzdanje. Izlasci preko dana nisu dozvoljeni, njeno vrijeme je noć.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK