Uran u Ovnu donosi iznenađenja-Donijet ću promjenu ili ću napraviti kaos! (Astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Posljednji put Uran je bio u znaku Ovna od 1927. do 1934, a to su bile godine mnogih tehnoloških otkrića kao što je kvantna fizika, početak televizije i primjene mnogih Teslinih patenata, prvi interkontinentalni let avionom kao i veliki razvoj transportne i auto industrije. U tim godinama su se pojavile i nove ideologije koje su imale za cilj propagiranje Novog doba i Novog nadčoveka. Nakon gotovo 80 godina ponovno smo na rubu nove tehnološke i ideolološke renesanse. Velika je vjerojatnost da će se u bliskoj budućnosti, tj. narednih sedam godina, na ovoj našoj planeti pojaviti više radikalnih tehnoloških inovacija i političkih ili vjerskih ideologija. Ovo je razdoblje kad kad će cijelo čovječanstvo morati napravi revizuju spoznaje samog sebe i individualnog ophođenja jedni prema drugima. U tim novouspostavljenim odnosima gradiće se Novi svijet koji će se podići iz kolektivnog nesvjesnog i izrasti u novu fazu ljudskog razvoja i novo razumijevanje prirodnih zakona koji vladaju na Zemlji i beskrajnom kosmosu.

Kada neka planeta u svom tranzitu preko Zodijaka prelazi iz posljednjeg dvanaestog znaka Riba u prvi znak Zodijaka koji simbolizira ličnost, ego, svijest o sebi, to će se vrlo upadljivo odraziti na onaj segment života koji simbolizira astrološka kuća koja pada u znak Ovna analogno simbolici koju ona predstavlja. Ova planeta je uvijek dominantna uvijek u horoskopima osoba koje su na neki način ostavile traga, kako u znanosti tako i umenosti. Unutarnji bunt mora naći svoj put i može, ako su aspekti loši, da osobu načini nasilnikom ili ako je u konjukciji sa Venerom npr. zavodnikom tj. zavodnicom.Uran uvijek aktivira planetu uz koju se nalazi unutar simbolike te planete pa će uz Mjesec dati vizionarstvo i genijalnost jaku intuiciju, velike zavodnice imaju ovaj položaj ali i veliki zavodnici, uz Veneru daje profinjenu erotičnost, smisao za zavođenje, uz Sunce jak ego , uz Marsa jak seksepil ali i nasilnost, uz Jupiter ambiciju i otmjenost uz Saturna upornost dignitet uz Plutona svojeglavost i promiskuitet. Naravno pozicije ostalih planeta “Osvijetlit” karakter osobe iz drugog kuta.

Pozicija Urana u horoskopu igra veliku ulogu u ljubavnom životu pa će se osobe koje pripadaju istoj generaciji dobro razumjeti jer su im Urani u konjukciji, vole istu vrstu glazbe, oduševljavaju se istim stvarima, imaju slične poglede na život. Svakih sedam godina kada prijeđe u drugi znak osjeti se promjena u glazbenom stilu, kulturnim događanjima jer na scenu stupaju “neki novi klinci”. Uran donosi transformaciju na osobnom i društvenom planu, promjene na staničnoj razini, svakih sedam godina vide se promjene u fizičkom izgledu.

Ključne riječi za Uran su sloboda, revolucija i promjena. Uranski tipovi ne mogu biti dugo na jednom mjestu. Karakterizira ih obilje genijalnih ideja koje ih nagone za promjenom, te avanturistički i slobodarski duh. Socijabilni su i imaju dosta društvenih veza, ali se, u suštini, osjećaju usamljeno, jer su ispred društva i vremena, te bliski odnosi nisu nešto što ih ispunjava. Život im je pun preokreta i to uglavnom na bolje, ukoliko je Uran dobro aspektovan.

Dakle, Uran donosi razvijenu inteligenciju, osjećaj posebnosti, drugačiji stav i mišljenje, te promjenu istih po pitanju raznih životnih oblasti ili sebe (ovisno o tome koju kuću i planeta dotiče). Sunce je u Vodenjaku u izgonu, ali i ovdje ono ima ego – uranski ego. Ovo se, prije svega, odnosi na tipične uranski tipove. Na vanjskom planu, a shodno spomenutom, Uran takodje donosi promjene. Onima koji su sami, donosi partnere, zauzetima – iskušenja ili raskide. Onima koji su nezaposleni, donosi zaposlenje, zaposlenicima – iskušenja ili otkaze. Nova prijateljstva se stvaraju, stara se otpuštaju.

U periodu boravka Urana u znaku Ovna, Uranove osobine biće pojačane impulsivnošću, hrabrošću, životnošću i optimističnošću znaka Ovna. Sve naše akcije biće brze i neočekivane, ali i motivirane priljevom svježih i neuobičajenih ideja u vezi sa humanošću i napretkom međuljudskih odnosa na širem planu. Možda ćemo se samo jednog jutra probuditi i poželjeti postanemo aktivni član neke humanitarne organizacije ili ćemo uključiti televizor i čuti vijest o reformi zakona o prometu. Takodje, očekujte da će pitanja kuće u kojoj vam se Uran zatekao i planeta u njima (kao i onih koje aspektuje) biti aktualizovana.Tako, ako vam se Uran trenutno nalazi u 11.kući, očekujte zanimljiv period po pitanju prijateljstava. Ako vam tranzitira preko Marsa koji vam vlada 11.kućom, moguće je da ćete s postojećim prijateljima imati ili žestoke sukobe ili razmirice Ili ćete se, prilikom retrogradnog kretanja Urana, ponovno naći u situaciji da sastati sa starim prijateljem i Rasčistite odnose s njim. Isto tako, moguće je i da ćete se tada duboko zamisliti nad svojim prijateljstvima.

Bilo kako bilo, promjene u životu su neophodne, jer su dio našeg transformativnog procesa sazrijevanja, koji nalaže ciklus Plutona. Dopustite sebi erupciju promjena, ukoliko su progresivne. Poruka Urana je: “Donijet ću promjenu ili ću napraviti kaos.” Pa, talasajte na valovima promjena i očekujte najbolje!

OVAN

Što je stariji to će biti skloniji da se ponaša buntovno.Sve neostvarene želje, snovi, planovi sada mogu se realiziraju. Otvara se Pandorina kutija i Ovan spoznaje sebe kao nekoga tko mora učiniti ono što želi, u ljubavi je smio kao i uvijek, ovog puta smjeliji, direktniji. Mladi Ovnovi ulaze u izvanbračne veze, pokreću društvene tokove i reforme.

BIK

Smjela planeta u astrološkom polju intuitivnosti, mašte, bolesti, duhovnosti, donosi suočavanje sa strahom od neuspjeha, potrebu da se taj strah pobijedi, kreativno izražavanje, raskid s prošlošću, oslobađanje od kompleksa, potrebu za otvorenim isticanjem sebe i svojih potencijala, tajne ljubavi, žestoke strasti.

BLIZANCI
Društvena afirmacija je pitanje dana i sve “pada” kao s neba. Sretni obrti, smjeli poduhvati, mnogo ljubavnih veza, izvanbračne zajednice, bogat društveni život.Blizanci koji su oklijevali sada su smjeliji i ulaze u politiku, bave se umjetnošću, sportom, imaju potrebu za društvenim priznanjima.U ljubavi su dominantni, zreli i odvažni.

RAK
Oni koji se ne promjene i ne pristanu da pobjede svoja ustaljena shvaćanja, konvencionalizam i konzervatizam ostaće na rubu događaja. Ako na vrijeme uhvate “vlak” biće na putu ka uspjehu. Većina Rakova će prepoznati šansu kada je karijera u pitanju, moraju biti fleksibilni i uporni. Žene Rakovi će se teže snalaziti u izmijenjenom obiteljskom okruženju, dolazi do prošienja obitelji, ulaska u brak, za neke do razvoda.

LAV
Uran nema velikog utjecaja na Lava pa može biti previše nestrpljiv ili previše spor da bi shvatio što se oko njega događa. Mnogi će proširiti suradnju sa strancima, otići za inozemstvo, ući u drugu vezu ili brak a neki od njih u paralelnu vezu, strasti će biti jake pa će mnogi Lavovi biti pretjerano “divlji”, neobuzdani i smeli.Sledi uspjeh u znanosti i sportu.

DJEVICA

Ulazak Urana u Ovna Djevici može u doslovnom smislu donijeti glavobolje, probleme s vidom, zdravstvene tegobe i to uglavnom zbog pretjerivanja, bilo u hrani, nerviranju, pretjeranom radu. Odnosi sa suprotnim spolom postaju komplicirani, mnogi se odlučuju da naprave promjenu u svom životu, bježe u preljubu, traže nekog drugog. Moguće su strastvene ljubavi, nove veze, financijski rizici.

VAGA
Ovaj znak je na “udaru” Urana jer će partnerski odnosi, ljubavni i poslovni biti u centru pažnje i zahtijevat od Vage da ima razumijevanja za sve slabosti i nedostatke partnera kako u braku tako iu poslovnoj suradnji. Partneri će često biti teški za razumijevanje, mnoge Vage će rasikdati veze u afektu, partner će biti nedokučiv a također su mogući razvodi, ulazak u izvanbračnu zajednicu, rađane izvanbračne djece.

ŠKORPION

Ovaj znak dobiva priliku da napravi zaokret na poslovnom planu te započeli neki nov posao a ako je mlada da nađe dobar posao u kome će doći do izražaja njena originalnost.Može biti previše zahtjevna u partnerskih odnosima, može očekivati ​​od suradnika nemoguće. Teško će bitio bilo kome da je prati, ići će ispred svog vremena, tražit će način kako izraziti svoju kreativnost.Treba da pripazi na zdravlje.

STRIJELAC

Mnogi mladi Strijelci doživljavaju “procvat”. Mogu očekivati ​​da im se ukaže sjajna šansa u kako u ljubavi tako i na poslu. Svaku priliku biće u stanju iskoristiti, inelektutalne i verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja. Bit će u stanju napraviti veliki uspjeh u poslu kako u sportu tako iu umetnosti.Ovaj znak će biti sklon da često prekida emotivne veze, da se naglo zaljubljuje.

JARAC

Ako ikada željelo biti ono što nije, da prizna ono što nikome nije priznao, da uradi ono što mu je oduvijek bio san a nije se usuđivao – uradiće to. Ako treba da se preseli, da se razvede, ući u strastvenu vezu, naći novo radno mjesto, sve je moguće. Tijek njegovog života ovisi o njegovoj smjelosti i shvaćanja da sve prolazi pa i šanse koje mu život pruža.

VODENJAK

Vodenjak postaje smelija i spremniji kere nekim novim putem kroz život. Mijenja ideje, uvjerenja i biće ono što je, govorit ono što misli, bit ćete reformator i inicijator pozitivnih događaja. Imat će velikog utjecaja na druge, na kolege, ljubavnog partnera, donosit važne odluke koje se tiču ​​i nje osobno i njezinog statusa u društvu i njezine obitelji. Moguće je preseljenje u drugu dražvu ili grag.

RIBE

Uran će najviše “pogoditi” astrološko polje posla i novca pa će Ribe biti skloni riskirati. Uz malo sreće i mudrosti Ribe mogu napraviti veliki zaokret u karijeri, mogu se odlučiti, naročito prvih godina ovog tranzita otići u inozemstvo. Odlučiće se za onu opciju koja im pruža najviše slobode, bez obzira da li se radi o poslu ili obiteljskom životu. Ribe neće podnostiti nikakve stege ni ucjene, kako financijske tako i emotivnom planu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD