Udobnost u domu Bika i orijentalni miris mračnih odaja Škorpioni

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svatko vodi računa o interijeru doma. Netko više, netko manje. Sklonost ka sređivanju stambenog prostora, kao i maniri gostoprimstva variraju ovisno od toga u kom horoskopskom znaku je osoba rođena.

Postoje i neka tipična pravila po kojima možemo gotovo sigurno prepoznati u čijem se domu nalazimo.
Ako pođete u posjet Vagi, ona će očekivati ​​da se, u najmanju ruku, pojavite s cvijećem i bombonjerom.

Već s vrata ćete osjetiti osvježivač slatktog mirisa, pa će vam biti vrlo ugodno, osim ako nemate problem s glavoboljom. Ljubazna Vaga će vas poslužiti najukusnijim kolačima koje ste ikada probali.
U njenom domu prevladavaju pastelne boje, gdje mahom dominira plava nijansa. Luksuzni detalji su neizostavni, ali se može naići i na prefarban stari bakin kredenac. Na krevetu će se svakako naći dekorativni jastučići svih oblika i boja.

Za razliku od Vage, u domu Jarca nailazimo na stare predmete koji datiraju iz prijašnjih stoljeća. Na njegovom teritoriju kad-kad se možete osjetiti kao da ste posjetili antikvarnicu ili kakvu ured bez nekih kombinacija boja i nijansi.
Tamo gdje ćete zasigurno osjetiti toplinu i biti domaćinski ugošćeni je kod Bika i Raka. Ova dva znaka su u borbi za prvo mjesto top liste najgostoprimljivijih znakova zodijaka. Raku je omiljeno mjesto kuhinja pa će vas dočekati bogatom trpezom najraznovrsnijih domaćih jela. Sve to će biti uredno dekorisano na okruglom trpezarijskom stolu.

Bik, kao veliki hedonista, Smjestit vas u svoju pažljivo biranu skupocjenu fotelju u knjižnici gdje je većina namještaja punog drveta. Obavezno će izabrati najbolje vino iz podrumske zbirke, dok vas dobro grije vatra iz kamina. No, ovdje nije svako dobrodošao.
Kod Škorpiona za prvo vrijeme, dok vam se zjenice ne adaptiraju na prigušenu crvenkastu svjetlost, uživćete u mirisima indijskih štapića i mirišljavih svijeća. Na kožnoj garnituri osjećat ćete se kao na kakvoj reiki seansi.
Potpuna suprotnost ovome, jeste ako ste gost Djevice. Bijela boja će svakako dominirati i svaka stvar zauzima svoje mjesto u kući, tu nema odstupanja. Arhitektonski precizno postavljen raspored, odaje dojam da ste u nekoj sterilnoj izolaciji. Prašinu ovdje nećete zateći, nikada!
I ma koliko Blizanac polaže računa na urednost, on često nema vremena da složi stvari u ormaru. Čistoća mu je bitna kao i Djevici, ali u njegovom hladnjaku možete zateći, recimo, račun za telefon ili možda još po stavku koja tu ne bi trebala regiji.

Lavova impreija je nešto što vas mora fascinirati, ili se makar pretvarajte da jest, jer će vas ponosno provoditi od preostorije do prostorije da klimate potvrdo glavom kako je sve sjano, s ukusom i stilom dekorisano. Može vas malo zaslijepiti svjetlost sve te pozlate i štrasa.
Ako biste proveli neko aktivno kućno druženje, svratite do Ovna. Na pokretnoj traci i pored kućnog bicikla u zasebnoj prostoriji ćaskaćete o suplementima i zdravom načinu prehrane. Ostale prostorije njegovog doma su bez suvišnih detalja.
Kod Vodenjaka nailazimo na kreativni kaos. One ne vode računa o namjenskim dijelovima interijera. Sami će improvizirati gdje će im stvari stajati na dohvat ruke iz samo njima poznate logike. Kompjuteri, kućno kino i ostala moderna tehnologija moze se naći u domu pripadnika ovog znaka.

Kod Riba prevladavaju hladne boje interijera i obično im je temperatura postavljena na nešto nižu od prosječnu. Spuštene rolete tijekom dana i figure nedefiniranih oblika karakteriziraju dom Riba.
Pošto je Strijelac znak koji najmanje boravi u svom domu, kod njega osim malo paučine i viška prašine nećete zateći nijedan suvišan detalj. Nerijetko su stvari spakirane po koferima koji su na vidnom mjestu, jer sutra je u planu možda neko novo putovanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.