U koga ćete se zaljubiti ovog ljeta? Saznajte iz kojeg smjera ovog ljeta siže Amorova strelica!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte iz kojeg smjera ovog ljeta siže Amorova strelica!

… samo za žene …

Ovan

Bacite Amorovu strijelu ka Strijelcu jer je opće poznato da ovi momci mogu vam prirede nezaboravne trenutke. Pripadnici ovog znaka pozitivno će utjecati na vas, šireći vam krug interesovanja, pravilno usmjeravajući vašu energiju.

Uz muškarca koji je Ovan žena će se uvijek osjećati zaštićeno, au krevetu više nego zadovoljno jer kod Ovna je strast glavni pokretač u životu.

Bik

Pronađite muškarca koji je Djevica jer je on onaj koji će vam pružiti odnos pun uzajamnog razumijevanja. Ženi Biku odgovarat praktičnost, mudrost i ozbiljnost jedne Djevice. Udruženim snagama možete mnogo toga postići jer ćete biti izvanredni prijatelji i ljubavnici koji će znati da udovolje međusobnim potrebama.

Blizanci

Ukoliko ste pripadnica ovog znaka, onda težite nekom Lavu koji će svojom snagom i toplinom “grijati” vaše srce, ali i tijelo. Muškarac Lav je kao neki učitelj koji će vas suočiti s vašim manama ali i prednostima, dajući vam vjetar u leđa svojom energijom.

rak

Žena Rak bi trebalo obratiti pažnju na osobu u znaku Škorpiona! Upravo ovaj će bolje od svih znakova znati cijeniti njezinu potrebu za toplinom, domom i obitelji. U neku ruku “čitaće” vaše misli a pružit će vam sjajan intelektualno emocionalni. Plus, nikada vam neće biti dosadno.

Lav

Potražite nekog Ovna jer samo on može slijediti vaš želje. Vašu vezu će krasiti visoki nivo tolerancije i kompromisa, iako ćete se malo svađati jer imate sličan temperament.

Djevica

Vama odgovara Jarac jer razumije vaše strahove i pruža vam dovoljno ljubavi i zaštite. Plus, oboje ste praktični i vrlo realni znakovi koji su usmjereni ka njegovanju obiteljskih vrijednosti.

Vaga

Potražite Vodenjaka jer će ona umeti zadovoljiti sva vaša erotska čula! Uz njega vam nikada neće biti dosadno jer će znati da vas oraspoložiti kada ste tužni ili umorni.

Škorpion

Vama je potreban nježan, strastven i senzualan muškarac kojeg možete pronaći u znaku Ribe. Vaš će odnos biti krajnje emotivan i buran, ali Riba će znati i podnijeti vaš promjene raspoloženja pa i vašu ironičnost i kritičnost.

strijelac

Dame u ovom znaku bi morale pronaći nekog vatrenog Ovna koji će im priuštiti željenu akciju i uzbuđenje. Plus, Strijelac će uvijek razumjeti vaše potrebe i davati vam dovoljno prostora da se izrazite i otvoriti, a na seksualnom planu, nemate brigu. Vatra na kvadrat!

Jarac

Vama je potreban Bik jer će vam pružiti ono čemu najviše težite: sigurnost! Oboje ste znaci koje čvrsto vjeruju u tradiciju, ali i obiteljske vrijednosti, pa ćete zajedno lakše postići sve to.

Vodenjak

Blizanci su vaš idealan partner za proljeće i ljeto. Ovaj muškarac će razumjeti vaš hirove i potrebu zadržati individualnost i slobodu. Plus, oboje ste društveni i uvijek imate teme za razgovor.

ribe

Vama najviše odgovara Rak jer će svojom miroljubivom naravi umiriti vašu sumnjičavost i ljubomoru. Muškarac Rak će vas čitati kao otvorenu knjigu i pružiti vam toliko željeni osjećaj sigurnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK