TUŽNI, melanholicne I patetični: Rođeni u OVOM horoskopski znak izuzetno su EMOTIVNI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Oni se teško nose sa svim životnim izazovima, patetiše i drame.

Riječ je o horoskopskom znaku Rak.

Nježni i melankolični Rakovi se teško nose s gotovo svim životnim izazovima, često nemaju snage za dodatne napore, a užasno se plaše neuspjeha i boli. Zbog toga se uvuku u svoju čahuru, gdje se osjećaju najsigurnije. U slučaju kada dožive pad u životu, ne pokušavaju se bore već dižu ruke od svega, pod parolom “biće što će biti.”

Kada je riječ o ljubavnim vezama, pripadnici ovog znaka su pravi emotivci. U potpunosti se predaju partneru, za koga se drže i ne puštaju. Kada je zaljubljen Rak postaje najnježnije, najpažljivije i najvelikodušnije stvorenje, ali istovremeno i vrlo osjetljivi i uvredljiv.

On mašta o velikoj ljubavi, harmoničnim odnosima i braku, a ako ne zadovolji svoje emocionalne potrebe, može počiniti nevjerstvo u vezi ili braku.

S obzirom da je vrlo emotivan, Rak je sklon plakanju i patetici, kao i priči tipa “nikada više nikog neću voljeti”, Ako mu / joj date prostora da se raspriča, u jednom trenutku će sigurno početi nabraja sve slučajeve kada ste ga uvrijedili ili povrijedili, a toga je (u njegovoj / njenoj glavi) bilo mnogo i često.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.