Horoskopius

Trigon-harmoničan aspekt, jer ukazuje na intuitivno korištenje vlastitih potencijala ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Trigon 120º-Ovo je vrlo harmoničan aspekt, jer ukazuje na skoro intuitivno korištenje vlastitih potencijala. Ovdje nema konflikta, niti prilagodbe. Međutim, zato što je osobi sve olakšano, mnoge stvari uzima zdravo za gotovo. Ona je svjesna primjerice da je talentirana ili da je voljena, ali ne želi ništa poduzeti po tom pitanju. Takva situacija joj se čini kao prirodna i nema potrebu da je mijenja.

Često se događa da se osobe s mnogo trigona uopće ne ostvare u životu, iako mogu imati sjajne umjetničke talente. Trigoni osiguravaju podršku u kriznim situacijama, nešto čime se osoba instinktivno vodi kada joj je teško. Međutim, zato što ovaj aspekt za sobom nosi lijenost, događat se da u kontaktu s drugim planetarnim aspektima osobi donese nemoral i iskrivljenu percepciju, pogotovo kada je u pitanju Neptun. Naravno svaki aspekt ovisi o svijesti planeta. Trigon sa Neptunom može od osobe napraviti patološkog lažova, a može i sjajnog redatelja ili fotografa, ovisi kako se aspekt koristi.

Ovaj aspekt se odnosi na olakšavanje, podršku, suradnju, fleksibilnost i slobodu koju osoba ima u onim poljima koji su aspektom povezani. Iako se ovaj aspekt odnosi na harmonično ispoljavanje i sretne okolnosti, tradicionalno se smatrao nepovoljnim, jer donosi lijenost i neangažovanje.

Neki astrolozi smatraju da ovaj aspekt ima prirodu Jupitera, s obzirom da donosi dobrobit i blagostanje, smatra se još i božijim darom i odnosi na sve ono što osoba obavlja bez ikakvog napora. Ali upravo zato što nema napora, nema ni motivacije.

U onim kartama u kojima nedostaju trigoni, osoba ima problema s postizanjem mira, svadljiva je i često ulazi u sukobe. Najbolja kombinacija je kada je rad trigona potaknut motivacijom kvadrata ili opozicije, jer tako osoba zbog napetosti u kojoj je, bira najdostupniji i najučinkovitiji alat za sebe, a što je predstavljeno trigonom. Na ovaj način osoba spoznaje i svoje nedostatke i prednosti i uči se kako s onim što joj je dato riješi izazov koji je pred njom. Orbisi za ovaj aspekt variraju od 8º do 12º.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK