TRI srećkovići ZODIJAKA: Do kraja ljeta OVIM ZNAKOVIMA ispunit se NAJVEĆA ŽELJA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Naravno da je sve vaša odluka, ali zvijezde žele poruče kako će sljedeća 3 znaka imati malo više sreće u ljubavi tijekom ljeta 2020 i da treba to maksimalno iskoristiti.

Vodenjak

Pripadnice ovog znaka imaju najviše šansi da tijekom preostalih mjeseci u 2016. godini ozvaniče vezu ili možda saznaju da će postati majke. Najtopliji mjeseci u ovoj godini će biti posebno naklonjeni kada su obiteljske veze u pitanju! Ovo će biti posebno plodan period i za započinjanje neke ozbiljnije veze, a za pripadnice koje su dugo u vezi ovo je idealno vrijeme da kažu DA.

rak

Najemotivniji znaku u horoskopu ovo ljeto će biti potpuno naklonjeno kada su ljubavne veze u pitanju! Konačno će uspjeti ili da izađu iz loše veze i upoznaju svog princa na bijelom konju, ili će uspjeti ozvaniče nešto što su odavno htjeli! Nježne Račice žude za brakom i vjernim partnerom, pa će tijekom lipnja upravo takovg i upoznati. Ukoliko već duže vrijeme razmišljate o nekom zračnom znaku, tijekom srpnja 2020. Možete imati nezaboravne trenutke koji obećavaju ozbiljniju vezu!

Lav

Iako vatrene Lavice misle da još uvijek nije došlo njihovo vrijeme da se smire, ljeto 2016. će ih totalno demantovati! Tijekom lipnja će se konačno riješiti njihova zamršena situacija i stvari će biti jasnije neko ikad! Srpanj i kolovoz koji su inače njihovi mjeseci donijet će im dosta smijeha, ljubavi, ali i bračnih ponuda! Za pripadnice koje su već duže vrijeme u vezi biće pravo vrijeme da kažu DA ili bar razmisle o tome, dok slobodne može čekati fatalna ljubav kojoj neće odoljeti!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.