TRI najljubomorniji horoskopski znak: Od života će vam napraviti kaos ako posumnjaju da ih varate

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Budimo iskreni, svatko je pomalo ljubomoran, ali pripadnici ova tri horoskopska znaka partnerima umiju napraviti pravi rusvaj!

Svi vole da ih hvale iu prvi plan ističu njihove dobre osobine, ali ima i onih dijelova znakova koje bi najradniji “gurnuli pod tepih”. Ljubomora je svakako jedna od tih osobina, a pripadnici ova tri znaka jednostavno s vremena na vrijeme ne mogu je kontroliraju!

Škorpion

Škorpioni su po mnogo čemu veoma kontradiktoran znak. Iako su i same sklone avanturama i vole isprobavati nove stvari, jednom kada odaberu partnera znaju biti jako posesivne. Pravi su zavodnici i teško im je odoljeti, ali ako samo i posumnjaju da ih partner vara ili nekoj drugoj osobi poklanja pažnju za koju smatraju da im pripada, napraviće scenu.

Lav

Lav je možda najbolji ljubavnik na svijetu, ali teško vama ako pomisli da ga varate! Oni su vrlo sujetni i teško podnose da padnu u drugi plan. Njihovo veličanstvo nema nitko prava zasjeniti, pa i poneki običan pogled koji partner uputi slučajnom prolazniku na ulici, može biti povod za svađu.

rak

Ako je njihova veza kvalitetna i vrijedna čuvanja i održavanja, Rak će biti odan i vjeran do samog kraja. Ipak, Rakovi toliko znaju biti zaslijepljeni svojim emocijama, da partnera nekada guše svojom pažnjom. Ako ih “uhvatiti” ljubomora, svi će postati sumnjivi – susjed, prijatelj iz djetinjstva, muškarac / žena u prodavaonici …

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.