Tri horoskopska znaka s kojima vam veza NIKADA NEĆE USPJETI

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Dobro razmislite prije nego što se zaljubite do ušiju!

rak

Iako je dobar i osjećajan kao čovjek, bračni život s njim uopće nije lak. Kod njih postoje dvije krajnosti. Na jednoj su oni koji su vrlo obiteljski ljudi, tradicionalisti koji provode dosta vremena u svom domu. Sve bi to bilo u redu da nisu pretjerano čangrizavi. Oni će uvijek svemu naći manu i biti u stanju konstantno prigovaraju. Često im nešto nije po volji pa će zanovijetati, a to nikome ne bi godilo. U drugu krajnost idu oni koji su apsolutno nezainteresirani i lijeni, koji će se oženiti iz nekog višeg interesa, materijalnog prije svega. O njima nije ni potrebno objašnjavati dodatno, jer njih obitelj u pravom smislu te riječi i ne zanima. Oni su uglavnom vjerni svojoj ženi i dobri prema njoj, ali je potrebno da njihove želje budu zadovoljene.

Škorpion

Sa muškarcem Škorpijom bračnu harmoniju možete ostvariti jedino ukoliko živite u njegovoj sjeni. On voli da je dominantan i da ga žena u tome prati jer ne podnosi da se osjeća kao da je žena iznad njega. Također je vrlo posesivan i ljubomoran što nije mali problem, jer ako mislite da živite s njim budite spremne na to. Dobra strana je ta što je baš zbog želje da prednjači on uglavnom uspješan u poslu i dobro zarađuje pa bi bio dobar oslonac svojoj obitelji. Također, svojoj ženi i djeci pružit će pravu zaštitu jer će ljubomorno čuvati svoje najbliže.

strijelac

On je toliko društven i toliko putuje, ne drži ga mjesto i zato on uopće nije tip kome bi porodičan život godio i sa kojim bi se nosio. Oni su zabavni i zanimljivi muškarci, ali ne većinu stvari gledaju avanturistički pa i na ljubav. S njima nije teško živjeti ali morate im se prilagodite.Ljubomora kod njih ne dolazi u obzir, žele imati svoj prostor, vrijeme za društveni život koji im je od velike važnosti i ženu koja će to bespogovorno prihvatiti. Također, često nemaju osjećaja za druge jer stvari gledaju trenutno, dok im je zanimljivo, tako da bi njegova žena morala biti puna razumijevanja za njihovu vihorni prirodu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.