Tri astrološka para koja pobjeđuju sve! Možda ste to baš vi i vaš partner!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Turbulentne veze, nabijene emocijama, ali i čestim svađama, najčešće završavaju pričom o pravim ljudima u krivo vrijeme. Međutim, postoje i sretnici čiji odnos prolazi kroz razna iskušenja, nailazi na prepreke, čak i do rastanka dođe ali su oni dokaz da prava ljubav zaista pobjeđuje sve jer im je “hepi end” suđen.

Luđački se vole, još se luđe ne podnose u određenim fazama, zaklinju se sebi kako svom (bivšem) paru neće oprostiti ovo ili ono ali nevidljive niti koje ih povezuju nikada ne puknu u potpunosti. Mogu oni i jedno bez drugoga, ali zajedno su nepobjedivi i mogu boriti protiv cijelog svijeta. Otkrijte koje su to ljubavne kombinacije u Zodijaku koji i pored brojnih komplikacija uvijek ostanu zajedno.

DJEVICA – VODENJAK

U ovoj kombinaciji Vodenjak je ta koja prva zapadne za oko Djevici. Ona smišlja taktiku kako da joj privuče pažnju, jer kod pedantnih Djevica sve je u planiranju i izračunima. Od svih oružja kojim raspolaže najbolje će upaliti Devičin duhovitost, jer Vodenjak uvijek pada na bogatstvo duše a ne avione i kamione koji joj se nude.

Ovaj astro spoj je prilično neobičan, jer su prilično različiti po svojim pogledima na svijet, ali kemija koja postoji između njih je toliko jaka pa kao da sve to briše. Njima nije potrebno previše vremena da bi se zaljubili jedno u drugo do koske, ali najčešći kamen spoticanja je u tome što je Vodenjak gotovo luđački neustrašiva dok je Djevica ta koja procjenjuje kakav bi rizik ako bi poslušala Vodenjaka. S druge strane, Djevica ima tendenciju da popuje jer smatra da je popila svu pamet ovog svijeta i svojim pasivno- agresivnim nastupom uvjerava Vodenjaka kako je ona isključivo u pravu.

Vodenjak će joj to tolerirati ovisno kolika je jačina emocija koje gaji prema “pametnjakoviću”, što će Djevica shvatiti tko signal da je uspjela u svojoj namjeri. Kad shvati da je u zabludi, prigovara joj da je samovoljna i da to više neće trpjeti, a Vodenjaku će dozlogrditi njena mušičavost pa će im razlaz izgledati kao jedino rješenje. I mislit će da je to zauvijek. Njih dvoje su u stanju ne budu u kontaktu mjesecima, čak i godinama ali da se često u mislima vraćaju jedno drugom.

Vodenjak je u stanju samuje i da se u potpunosti posvetiti unapređenju ostalih aspekata svog života dok će se Djevica zadovoljiti da joj je u životu sve manje -više isto, ali će povremeno ulijetati u avanture. Međutim, osobe koje joj uđu u život poslije Vodenjaka neće biti ni njena blijeda sjena. Koliko god da joj smetaju Vodolijin atipični pogledi na svijet, nedostajat joj njeno razumijevanje, pomalo blesavo ponašanje i pokazivanje osjećanja na krajnje neuobičajene načine. Pošto su oboje tvrdoglavi, pitanje je tko će od njih dvoje prvi ostvariti ponovni kontakt. Iako će izvjesnog femkanja kod obje strane sigurno biti, kad se konačno opet nađu i spoje to će biti jednom za svagda.

LAV – VAGA

Ovaj spoj je karakterističan po tome što ih veže duboko prijateljstvo na koje ni jedno ni drugo ne zaboravljaju čak ni u momentima kada očima ne mogu vidjeti. Lav je veliki osvajač koji smatra da ne postoji osoba koja ne može podlegne njegovom šarmu, ali kad naiđe na Vagu shvatit da mora promijeniti pristup.

Zato će se prema njoj ophoditi prije svega zaštitnički i prijateljski. Bit će mu potrebno više vremena ali će uspjeti osvojiti Vagino srce i smatrat da je tu kraj, a zapravo najznanimljivije tek tad počinje. Pošto je on eksplozivne prirode i vrlo često samovoljan pa smatra da mu je sve dozvoljeno, Vaga će se često naći u ulozi njegova glasa razuma i savjetodavca da zastane i duboko udahne. Iako je Vaga smirenija, i ona će imati svoje epizode u kojima ne može izboriti s lavovima temperamentom.

Kada on osjeti da mu Vaga nije stopostotno posvećena i da postoji mogućnost da je izgubi, pokušat će je pridobiti skupocjenim darovima ili iznimno dobro osmišljenim iznenađenjima. Vaga nije imuna na luksuz koji joj Lav nudi, a njemu je neophodan, ali to njoj nije dovoljan razlog da prijeđe preko njegove prenaglašene teatralnosti koja je više iritira nego što je zabavlja. Iako im ciljevi u životu nisu identični, oni se drže zajedno ali u njihovom odnosu počinje prilično da škripi kada Lav primijeti prenaglašeno flertovanje Vage sa drugima, ma koliko ono bezazleno bilo. Također, ako se ne osjeti dovoljno voljenim i potrebnim njemu ne treba puno da nađe osobu koja će ga promatrati s divljenjem. Svađe između Lava i Vage su više nego žustre i eksplozivne.

Koliko god se činilo da Vaga “usta ima, a jezik nema”, ona se u ovakvim situacijama prikazuje Lavu u potpuno drugačijem svjetlu. Zato je tijekom njihovih rasprava ona glavni govornik dok on, začudo, više sluša nego što iznosi kontraargumente. On će prije da se pokupi i ode jer Vaga od njega zahtijeva da smanji doživljaj s posesivnošću i netolerancijom nego što će ostati istjerati sve na čistac. Na taj način joj ostavlja vrijeme da razmisli o svemu, ali i tješi sebe da na njihovu priču definitivno nije stavljena točka. Ta međufaza u njihovom odnosu nikad nije kratkog daha pa oboje pokušavaju se naviknu na život bez onog drugog. Čak im i ne ide loše, ali uvijek ima ono nešto što ih podsjeti i vrati u vrijeme kad je između njih bilo sve skladno.

Uglavnom je Lav taj koji inicira pokušaj da se sve “ispegla” i pokajnički obećava sumnjičavoj Vagi da će se promijeniti i da će ubuduće sve biti savršeno. Vaga ga, naravno, toliko dobro poznaje pa ne povjeruje u svaku riječ ali pristaje da se njihova priča nastavi. To ne znači da u njihovom odnosu neće više biti turbulencija, ali su previše vezani jedno za drugo da bi uopće mogli zamisliti da trajno ostanu bez svoje druge polovice.

STRIJELAC – RIBE

Još jedan astro par koji je na prvi pogled spoj nespojivog. Strijelac je pravi osvajač kojeg ne zanimaju društvena pravila već se potpuno nekonvencionalno ponaša dok Riba koja robuje mnogim predrasudama i istovremeno mašta o ljubavi iz bajke. Dok je ona povučena, on bez blama pokazuje svoju naklonost i želi što prije dođe do konkretizacije njihovog odnosa.

On je više čulan, strastveni tip kojem treba vremena da otkrije svu dubinu osjećaja koja u njemu postoje, ali ga Riba neodoljivo privlači zbog svoje, gotovo djetinje, romantične predstave o životu. Ona u njemu vidi oslonac i nekoga bi mogao da je vodi kroz život. Njemu će se to u prvo vrijeme veoma dopadati ali vremenom će ga početi guše njezini veliki i ozbiljni planovi u životu, jer ne zaboravite da on smatra da može raditi što mu se prohtije i dođe i ode kad poželi.

Ako u tom momentu Strijelac upozna neku osobu koja ga više uzbuđuje i pokreće na akciju od Ribe, on neće imati problem da joj to i kaže, jer on je uvijek surovo iskren. Ribe su, pak, preosjetljive i njegov oštar jezik će joj nanijeti velike rane na duši koje će smatrati neoprostivim. Čak i kad nema treće osobe, Strijelac može zapasti u takva duševna stanja kada će smatrati da je izlaz iz te veze jedini spas za njega. Ubeđivaće Ribu da ili nije dovoljno dobar za nju ili će je nabediti da mu radi iza leđa s nekim drugim.

Njihovi rastanci su više nego burni, ne ostaju njihova intima već o tome oboje pričaju na sva usta, tražeći potporu javnosti za svoju odluku. Kada prođe prvi nalet negativnih emocija, oboje su u stanju veoma pate jedno za drugim ali slabo komuniciraju.

Čak i kada su u kontaktu, to oboma donosi više štete nego koristi i tada se oboje zariču da je to definitivno kraj i da nemaju što tražiti jedno s drugim. Kako vrijeme što više odmiče, Strijelac nema potrebu pokazivati ​​svoje šarmerskim sposobosti i da dokazuje sebi kako mu je odlično sa samim sobom. Riba, iako duboko povrijeđena, pokušava nastaviti svoj život, čak i ulazi u površne veze, ali duboko u sebi zna da sa svakom novom osobom traži onaj osjećaj koji je imala pored Strijelca. Koliko god stvari između njih bile komplicirane i naoko nepopravljive, na kraju je Strijelac taj koji odlučuje da šansu njihovoj priči. Riba kao da to jedva čeka, jer nikada uistinu nije ni digla ruke od njih. Možda će biti potrebno vremena da se usklade, ali kada se konačno dogovore oko toga što su ciljevi kojima oboje streme, njihov odnos postaje neraskidiv.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK