Tranzitna venera u ribama-Što nas čeka u ljubavi? (ASTRO)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tranzitna venera u ribama – što se ljubavi tiče možemo reći da ova venera žudi za time da ljubav bude ostvarena ali venerin zadatak ovdje nije lako ostvariv jer je neptun (koji je vladar riba) između ostalog i planeta laži, fantazija, obmana i iluzija. Potragu za pravom ljubavlju prati i prenaglašena sklonost idealizaciji na ljubavnom polju pa je s time prisutna i veća opasnost od pravljenja greški u izboru partnera, dolazi do razočarenja. Zašto je venera u ribama egzaltirana? Kada konačno nakon puno tragičnih ljubavnih veza shvati da je sama i da nema “srodna duša” ona može uživati ​​u ljubavi punim plućima i dati najveće zadovoljstvo partneru ALI tek kada shvati ovo prvo … ona će iskreno voljeti, biti beskrajno nježna, puna razumijevanja i topline, prilagodljiva partneru, požrtvovna i posvećena, pokazati svoju bezuvjetnu ljubav! Tako ćemo se i mi u ovom razdoblju venere u ribama morati kloniti lakovjernosti u ljubavi, neadekvatnih odluka, neodlučnosti glede u kojem pravcu bi htjeli da se razvija ljubavni odnos tj. veza. Biti će potrebno jasno uskladiti u sebi želje, potrebe i planove! Tek kada to shvatimo prepustimo se ljubavnim maštanjima uz partnera!

Kada tranzitna venera prelazi u znak ovna i udružuje svoju snagu s tranzitnim marsom u ovnu osjetit ćemo kako se u nama budi izravnija, dominantnija energija. Venera u ovnu je strastvena, impulzivna, opuštena, izravna, komunikativna- zna što želi. Ona je snažno privučena fizičkim izgledom i sklonija je vatrenim avanturama. Venera u ovnu je znak novih početaka u ljubavi, tako da ovakav položaj usamljenima pruža povoljnosti u smislu lakšeg javljanja novih šansi za otpočinjanje novih ljubavnih veza dok, onima koji su u ljubavnoj vezi ili braku pruža mogućnosti za lakše prevladavanje eventualnih problema u ljubavnom odnosu sa voljenom osobom tijekom zajedničkog života. Preuzimat ćemo lakše inicijativu, brže ćemo planirati i biti spremni za akciju. Mane ove venere? Treba se paziti da ne budemo egoistični prema partneru, tvrdoglavi i ne reagiramo burno ako naš početni entuzijazam ne naiđe na isto oduševljenje kod partnera. Ova venera nekad može zanemariti drugu stranu i “pičiti po svom” jer je zanesena, bitna joj je akcija i da se nešto događa. Dogovor kuću gradi !;)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK