Tko je po horoskopu idealan par za ljubav, a tko za druženje? Saznajte s kim ćete sklopiti najbolje poslove, tko će vas najviše voljeti …..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte s kim ćete sklopiti najbolje poslove, tko će vas najviše voljeti i sa kim ćete biti glavna zvijezda na žurkama.

OVAN

Ljubav: Najveći ljubavni izazov naći ćete u Strijelcu, bit ćete očarani njegovim širokim pogledima na svijet. Svidjet će vam se pogled u budućnost bez zagledanja u prošlost.

Druženje: Najuspješnija druženja očekuju vas sa Ribama. Napokon će netko razumjeti vaš najdublje intimne dileme.

Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Jarac. Vi ste fantastični u lansiranju projekata, ali treba vam netko tko će ih upornim radom dovesti do kraja.

BIK

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u Djevici. Njezina sklonost analizi i zreli pristup životu djelovat na vas smirujuće. Oboje ćete tražiti mir nakon puno ratova.

Druženje: Kada se zaželite kvalitetnih zabava s dobrom glazbom, s Lavom je savršeno. Preko njega možete upoznati i buduće poslovne suradnike.

Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Vodenjak.

BLIZANCI

Ljubav: Vaš najdraži partner svakako je Vaga koja će s dovoljno diplomacije pregrmeti sve vaše nedoumice i umeti da ih zapakira kao lako donesene odluke.

Druženje: Najuzbudljivije žurke posjetit sa Škorpionima. One su prava ekipa za noćna lutanja kada vam dosade emotivne dileme i prenatrpani poslovni raspored.

Posao: Najbolji poslovni suradnik biće vam Strijelac.

RAK

Ljubav: Vaš najbolji partner je Jarac, on je dovoljno stabilan i uporan steći vaše povjerenje. Cijenit ćete njegove emotivne i obiteljske vrijednosti.

Druženje: Najopušteniji ste u društvu Bikova.

Posao: Najbolji suradnik za vas je Škorpion.

LAV

Ljubav: Najbolji partner biće vam Vodenjak, kojoj nikada neće biti teško saslušati vaš intelektualne i duhovne sapunice. Kome treba seks kada možete razgovarati do ranih jutarnjih sati?

Druženje: Vaš najbolji prijatelj biće Ovan kome ne morate puno objašnjavati kako se osjećate. Ponekad su šoping, kava i prešutno razumijevanje najbolja prijateljska podrška.

Posao: Vaš najbolji poslovni suradnik je Vaga.

DJEVICA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Bik kome će odgovarati vaša energija realnog optimiste. Unatoč čestim izlascima, najzanimljivije stvari između vas događat se daleko od znatiželjnih pogleda.

Druženje: najbolja pratnja na turneju kroz žurke i nova poznanstva biće Rak.

Posao: Najbolje suradnike naći ćete u znaku Riba.

VAGA

Ljubav: Najbolji partner biće vam Ovan koji je spreman zajedno s vama krene u izazovnu misiju svladavanja prepreka. Vi ćete ublažiti njegove oštre rubove, a on će u vama probuditi strast za još jednom emotivnom avanturom.

Druženje: Trenutke zabave, ali i ozbiljnih razgovora najkvalitetnije ćete podijeliti sa Blizancima.

Posao: Najbolji poslovni partner biće vam Vodenjak koja će znati cijeniti vašu predanost timu i zajedno s vama kreativno razvija nove, čak i revolucionarne ideje.

ŠKORPION

Ljubav: Ljubav ćete najlakše pronaći kod Riba koje osjećaju vaša raspoloženja i želje prije nego što ih izgovoriti. Kombinacija prilagodljivosti i romantike smiriće burno more vašeg karaktera.

Druženje: Najbolji prijatelj biće vam Škorpion jer jedino drugi pripadnik vašeg znaka može doista zna kako se sada osjećate.

Posao: Najbolji poslovni partner vam je Bik.

STRIJELAC

Ljubav: Najbolji partner biće vam Lav koji će znati cijeniti vašu pažnju i hrabrost. Najšarmantniji ste kada se borite za ljubav svim sredstvima ,.

Druženje: Najboljeg suradnika za hedonističke avanture naći ćete u Ribama. Dobro ćete se razumjeti u potrazi za istinom koja vodi kroz kulinarske izlete i fina vina.

Posao: Vaši najbolji poslovni suradnici su Blizanci.

JARAC

Ljubav: Najboljeg partnera naći ćete u znaku Raka. On nikad ne prestaje pokazuje emocije kada ima zahvalnu publiku.

Druženje: U društvu Djevice držat ćete se zajedničkih interesa. Pronaći osobu koja jednako predano obožava svoj hobi, pa to je u rangu pronalaska srodne duše!

Posao: Najboljeg suradnika uvijek ćete pronaći u Škorpionu.

VODENJAK

Ljubav: Najljepše ljubavne trenutke provešćete sa Strijelcem. Putnici slobodnog duha imaju dovoljno strasti da i vas povedu na uzbudljivo emotivno putovanje. Naučit vas važnosti povjerenja.

Druženje: Vaš društveni život bio bi nemoguć bez Lava, pogotovo onog koji nikad ne spava. Zajedno ćete proći kroz mnoga različita društva i od svakog iskoristiti ono najbolje.

Posao: Najboljeg suradnika imate u Ovnu, samo ako ste spremni pratiti njegov tempo.

RIBE

Ljubav: Uzbudljivi dani i noći čekaju vas s Rakom koji ne može prestati gleda u oči, hipnotiziran bliskošću koju osjeća u vašoj blizini. Budite dama, a ne skitnica.

Druženje: Serija žurki o kojima će se još dugo pričati počinje i završava sa Strijelcima. Našli ste sebi ravnog i nećete stati sa zabavom dok jedno od vas ne padne pod sto.

Posao: Dobrog suradnika uvijek možete naći u Lavu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK