TJEDNI LJUBAVNI HOROSKOP od 23 do 30 kolovoza 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

OVAN (21.3.- 20.4.) ARIES
Ovnovi ove nedjelje neće biti više toliko zabavljeni emotivnim odnosima. Zauzetima će odgovarati trenutno mirnija situacija. Slobodni pripadnici znaka biće optimističniji, a na ljubavnom planu nudit će im se više prilika, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

BIK (22.4.- 21.5) TAURUS
Bikovi ove nedjelje mogu postati tajnoviti kada su emocije u pitanju, pa bi mogli upustiti iu tajnu vezu, bez obzira na status. Zauzeti pripadnici znaka s partnerom će imati emotivniji odnos, dok slobodni mogu imati zančajno poznanstva preko prijatelja.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.) GEMINI
Blizanci ove nedjelje mogu osjećati napetost na privatnom planu, ipak biće više prilika za ozbiljan razgovor s partnerom i šansi da se strasti smire. Slobodni pripadnici znaka imaće povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati preko prijatelja ili vezano za posao.

RAK (22.6. – 22.7.) CANCER
Rakove ove nedeja očeuje povoljna situacija na emotivnom planu, pa bi mnogi mogli nekog da upoznaju i da se zaljube, ili uđu u novu ljubavnu vezu. Zauzeti će željeti da u svoju vezu unesu više opuštenosti, što može pozitivno utjecati na odnos s partnerom.

LAV (23.7.- 22.8.) LEO
Lavovi ove nedjelje mogu biti okupirani ljubavnim događajima, pa se mnogima može dogoditi da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti će željeti da drže glavnu riječ, ali partener neće biti tako popustljiv. Neki bi mogli da se zaljube u osobu s kojm je moguća tajna veza.

DJEVICA (23.8. – 22.9.) VIRGO
Djevice ove nedjelje mogu očekivati ​​pozitivne promjene na ljubavnom planu, što će biti uzrokovano ulaskom Venere u njihovu kuću partnerstva. Veze koje su bile u krizi dobiće novu šansu, dok će slobodni imati više šansi da se zaljube, ili započnu novu ljubavnu vezu.

VAGA (23.9. – 22.10.) LIBRA
Vage ove nedjelje mnogu osjetiti potrebu da se primire. Zauzeti će težiti da postignu stabilne odnose s partnerom i unesu u vezu više romantike u vezu. Slobodne Vage imaće potrebu za druženjem, pa nije isključeno da upoznaju neku osobu koja će im se svidjeti.

ŠKORPION (23.10.- 22.11.) SCORPIO
Škorpioni ove nedjelje ulaze u emotivno povoljniji period, zahvaljujući ulasku Venere u njihovu kuću ljubavi, pa će tako slobodni postati zaljubljiviji, a broj novih ljubavnih veza se može povećati. U odnosu s partnerom će biti više razumijevanja, romantike i emocija.

STRIJELAC (23.11.- 21.12.) Sagitarius
Strelčevi će ove nedjelje biti aktivni u potrazi za zabavom, pa bi se neki mogli zaljubiti, započeti novu emotivnu vezu, ili se upustiti u neku kratku avanturu. Zauzeti mogu osjećati povremene tenzije na privatnom planu, pa je moguće da u vezi s partnerom bude nekih trzavica.

JARAC (22.1.- 20.1.) CAPRICORNUS
Jarčevi ove nedjelje mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekim slobodnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo. Zauzeti Jarčevi s partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumijevanje, a moguće je postići i neki dogovor.

VODENJAK (21.1.- 19.2.) AQUARIUS
Vodenjaci će ove nedjelje biti manje tolerantne prema partnerovom ponašanju. Slobodni neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla svidjeti osoba koju mogu upoznati preko posla.

RIBE (20.2.- 20.3.) PISCES
Ribama ovog tjedna s ulaskom Venere u njihovu prvu kuću, postaje sve zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi se zaljube ili započnu novu vezu, dok će zauzeti u svoju vezu unositi pozitivne emocije i više će se truditi oko partnera.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.