Tjedni horoskop od 6. 11. do 12. 11. 2020

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ovan
Zabavljajte se ove nedjelje i uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da Vam se netko miješa u odnos s partnerom. Ljubomora će biti izražena ove nedjelje. Slobodni, za Vas je ovaj tjedan sjajna za avanturu i zabavu što se tiče ljubavi, pa je iskoristite. Ne morate svima pričati kakve probleme imate na poslu i kako Vam ide. Tako ćete smanjiti tlak u svom životu.

Bik
Na poslu će se problemi smanjiti, samo je važno da sve radite na vrijeme. Drugi ljudi mogu biti od velike pomoći. Strastveni ste ove nedjelje. Konačno ćete se okrenuti ka privatnom životu. Neka osoba koju odavno znate Vam se sviđa, a sada je vrijeme da preuzmete neke korake da ostvarite neki novi odnos. Zauzeti, dobra komunikacija s partnerom može riješiti svaki problem. Idite negdje na odmor, makar tijekom vikenda. Godit će Vam promjena.

Blizanci
Ako se bavite trgovinom, ili pisanjem, ovaj tjedan će biti odlična za Vas. Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti. Zato, budite vrijedni. Budite odgovorni, uporni, nemojte kasniti na dogovorene sastanke. Partnera možete upoznati na radnom mjestu ili preko neke suradnje. Ako ste zauzeti, poboljšat se komunikacija s partnerom. Odmarajte više.

rak
Možda će doći do nepredviđenih troškova, ali nemojte biti neraspoloženi zbog toga. Gledajte štedjeti malo više, pa će se sve na kraju tjedna biti ok. Posao će vam donijeti dosta novca. Moguć je flert na poslu. Ovaj tjedan ćete biti romantični i strastveni. Oduševite partnera nekim poklonom ili večerom. Imate dosta energije i zdravlje će biti odlično ove nedjelje.

Lav
Ako ste u vezi sada je pravo vrijeme riješiti svaki problem, nema odgode, Ne idealizujte partnera. Budite realni i samo tako može doći do rješenja problema. Kompromis je bitan. Pitajte obitelj za savjet ako ne znte kako da donesete neke bitne odluke. Na poslu je sve kako ste isplanirali, tu budite bez brige ove nedjelje. Moguća je prehlada ili alergija.

Djevica
Moguća suradnja s ljudima koji nisu iz vašeg mjesta rođenja, sa strancima. Budite optimistični i smireni ako dođe do problema na poslu. Puno radosti Vam donosi partner. Možete surađivati ​​nekako s partnerom u poslu ili ćete dobiti dobar savjet od njega. Bitno je da nema tajni među Vama. Slobodni, priđite konačno osobi koja Vam se dopada odavno. Moguća glavobolja početkom tjedna.

Vaga
Ne trošite previše novca na sve i svašta. Moguć rad s prijateljem ili novi poslovni kontakt zahvaljujući prijateljima. Moguće su svađe i rasprave sa partnerom, ali i dobar seksualni život. Puno smijeha i radosti će biti ako se o svemu otvoreno priča. Budite otvoreni, ne gubite vrijeme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Smješka Vam se nova, lijepa ljubav.

Škorpion
Ako ste privatnik, to je sjajno. Budite sretni jer ćete imati dosta posla u toku ove nedjelje. Svi Vam izlaze u susret. Dosta novca će doći u vaše ruke, nemojte pretjerivati ​​u trošenju nego uložite to u nešto drugo. Uskoro ćete biti nagrađeni za sav trud. Strastveni ste i skloni flertu. Venera je u Vašem znaku od polovice ove nedjelje pa nećete morati brinuti o ljubavi. Slobodni, moguća je avantura. Svakako, sjajno ćete se osjećati i sve će biti u redu.

strijelac
Strasti su uzburkane. Moguće je puno svađa. Ne nervirajte partnera, bolje je da se bavite sportom nego da se svađate. Izađite i prošećite. Razbistrite glavu. To je najbolje za oboje. Ukoliko Vam je potreban kredit za posao, uzmite. Ukoliko budete sve ispravno radili, brzo će doći dobri rezultati. Moguć rad sa strancima ili osobama koje nisu iz Vašeg mjesta.

Jarac
Posvetite partneru više pažnje. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku osobu koja će Vam se svidjeti. Strastveni ste ove nedjelje. Promijenite pristup rješavanju problema. Ne pretjerujte s hranom, ove nedjelje, jer ste skloni debljanju.

Vodenjak
Unesite neke nove stvari u vezu, makar se vidite s prijateljima ili idite do grada, na neko novo mjesto. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Moguć rad u kući. Obiteljski posao je dobar za Vas ove nedjelje, makar da počnete bilo što da radite, ako već niste. Odlična je nedjelja za napredak. Računajte na pomoć muških osoba. Pazite što potpisujete.

ribe
Odličan odnos s partnerom. Komunikacija je odlična. Ako ste slobodni, potrudite se da se usredotočite na osobu koja Vam se dopada iz Vašeg okruženja. Ukoliko radite u kući ili s nekim članom obitelji možete ove nedjelje napredovati. Previše ćete imati posla u svakom slučaju, gdje god radili. Isplanirajte sve dobro, da ne biste radili prekovremeno. Moguć premor.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK